![]() |
Metamorfoza Mustang Corvette
3 Attachment(s)
https://forum.4tuning.ro/imagehosting...56a7496f4c.jpg
Metamorfoza Mustang Corvette Masina e un Mustang, cu spate de Corvette C5. Intre farurile spate troneaza acelasi calut naravas din fata, accentuand imaginea "chicioasa" a masinii. Cine s-a gandit ca arata bine, a fost cu gandul in alta parte...Poate omul dorea doua masini, a avut bani doar de una si a zis sa experimenteze, cam ca-n filmul ala horror, "The Fly", din '86...Cu tipul ala care se transforma in musca. Intrebarea e: DE CE AI FACE ASA CEVA? Pentru ca se poate, ar spune cineva, si n-ar gresi. Dar nu tot ce se poate e bine sa se si faca... |
Re: Metamorfoza Mustang Corvette
A iesit bine! Atat.Cu ce rost a fost facuta? Nu pot sa-mi dau seama
|
mie imi place, cum arata
|
acceptabil...:)
|
a iesit foarte bine masina. "aspect chicios"? nu mi se pare. a fost ceva de lucru acolo si s-a integrat foarte bine. arata bine, dar parca nu mi-ar place una.
|
1 Attachment(s)
Daca va uitati atenti la prizele laterale , este vorba de un Mustang mai vechi, nu de ultimul model , deci la masina a fost schimbat si botul.
|
Design=0...
|
Nu stiu daca vorbim de modelul ala de Mustang... daca te uiti atent poza postata de tine si prizele alea... nu prea se potrivesc... nu stiu par a fi prize de Corvette C5 si fata e de Ford Mustang... and that's that... masina mi se pare urata... adica... ma gandesc la dacia cu bot de oltcit ca sa fiu mai mioritic :))
|
direct dacie cu stopuri pe spate de seria 3 si emblema de mercedes.naspa
|
Dap, a fost schimbat si botul la masina
|
e un fel de struto-camila
2 in 1 |
chiar aiurea...
|
Un fel de strutzocamila...o porcariee!!!! :-|
|
A iesit foarte bine masina
|
deci a iesit f bn dar nu e ultimul model de mustang defapt nici nu cred k e un mustang si sincer nu am iesi cu asa ceva pe strada
|
Masina nu are nici o linie fata e patratoasa iar spatele are forme mai rotunde...arata urat.
|
bleachhh....sunt fan mustang si porsche (mai ales:love:)....dar sa faci asa ceva dintr-un mustang....:sad:fara gust...as tinde sa zic chiar kitch...:sad:
|
bah... un mustang e mustang si un corvette e corvette... in plus ador mustangurile deci nu imi place ce au facut din masina asta.....parerea mea deci nu sariti imediat cu comentarii
|
ma intreb ce zic politistii prin statie:))daca o vad din spate:D
|
de ce sa faci asa ceva .. pentru ca poti si la ei in america se poate orice ... daca are faruri si stopuri
|
da!!! a fost schimbata si fata! e un mustang mai vechi nu stiu exact anul dar emodelul facut prin 95 cu motorul de 5.0L High Output pt ca se observa emblemele specifice acelui model pe aripi. daca si alea is puse la vrajeala, dupa prizele de aer poate fi facut in orice an din 93 pana in 98. Iar la cata minte are propietarul nu as fisurprins sa fie un model v6 in lc de v8
|
nu stiu de ce a facut asta..e cam aiurea si fara rost
|
eu un mustang din `90-`97 ...uitati-va la oglinzi ,la prizele de aer si la bot,e putin deformat fata de editia actuala,un ochi avizat va poate spune,oricum ,si-a pierdut orice fel de seniment de muscle car cu spatele ala...arata hidos...dar daca lui ii place,probabil e perfecta din punctul lui de vedere...
|
ce e asta frate?? Super naspa. ce reaqu, faci din 3 masini una? Bot de mustang '07, spate de corvette si sasiu de mustang '95 .? o porcarie
|
parerea mea e ca masina arata foarte rau caci e disproportionata.fata si spatele sunt prea masive in comparatie cu lateralele care par mai "firave'.ASTA se intampla cand nu ai ce banii cu dolarii.
|
Da, normal...orice tuner ar fi putut face schimbarea asta...dar e o porcarie sa iei un mustang si sa ii pui spate de corvette...RUBBISH!!! KITCH!!!
|
naspa... ori una ori alta...
|
oare este omologata? cum Mustang C5? la ei se poate asa ceva si nu este multa hartogarae. saraci politai ce teapa isi iau daca vor sa o urmareasca!!! :))
|
trebuie sa recunoastem k nu e urat, dar marea problema e k strik traditia, e k si cum ar face harley modele supersport full carenate
|
o porcarie de masina. si cel care a facut-o la fel. banii irositi degeaba. dar fiecare cu gustul lui
|
daca era vorba sa faca proprietarul o gluma nu i-a iesit vreau sa spun ca arata groaznic:evil::evil::evil::evil:
|
da mah avetzi dreptate ...e Mustangul de prin '95 asa.....oricum , disproportionata ,urat!
|
mie unu mi se pare o porkrie...pacat de mustang....
acum fiecare cu gusturile lui..... :-s |
Doamne cum sa strici o masina in halul asta ?????? :x:x:x
Uni au prea multi bani ... si distrug frumuseti de masini , cum ar fi Mustangul asta .... |
P R O S T I E
|
e realizata bine "operatia" da' te-nfioara gandul la un mustang corcit cu un corvete
|
nu-mi place deloc:cry:...sincer imi placea mustangu` din 2005 original fara sa il modifice,oricum e urat rau de tot:evil::yikes:
P.S. - E ca si cum as merge cu Ferrari`ul prin oras si as asculta manele la maXXim :rolleyes2...sa fim seriosi BLEAH! |
Ai voie sa inmatriculezi o masina dupa ce ai facut asa ceva la ea?
|
Cred ca da .. se poate omologa .. da oricum e nasoala rau de tot :)) cum poti face asa ceva din astfel de masini?:))
|
Este hidoasa masina, pacat ca spatele original e mult mai frumos si cu aspect mai agresiv se potriveste mult mai bine pe masina
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:40. |
- Copyright 2026 4Tuning