Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   ITS - 2005 - Constanta (https://forum.4tuning.ro/97-its-2005-constanta.html)
-   -   ITS 14 August - cursa demonstratie viteza (https://forum.4tuning.ro/97-its-2005-constanta/6900-its-14-august-cursa-demonstratie-viteza.html)

Gratzian 25-07-05 02:34

ITS 14 August - cursa demonstratie viteza

In cadrul Tuning-Sound de la Constanta, va fi desfasurata cu sprijinul cluburilor Midnight Racers si NoSpeedLimit Romania o cursa demonstratie de viteza pe distanta de 200 metri.

Intrecerile vor fi la liber, vor dura cateva ore, si va fi o buna ocazie sa va remprospatati doza necesara de adrenalina.

Pe langa toate punctele de atractie a acestui eveniment, ITS adauga liniutele atat de indragite ca sa intregeasca imaginea de eveniment auto complet.

Start si de la capat...
Start si de la capat...
cat va tin puterile.

Frumusetea este ca veti avea ocazia sa va intreceti cu o mltime de masini de pe litoral, din toata tara, neintalnite pana acum. Contam pe voi sa le introduceti microbul curselor in sange, si de ce nu, sa va cunoasteti, sa va imprieteniti.

intalnire generala la mare, de 14 august, pe aeroportul Constanta:
masini, curse, femei, curse, cerculete, burn, femei, cascadorii, masini, tuning, cox, muzica, femei, curse, drifting, masini, curse, femei.

va mai si bronzati pe deasupra.

CT-84-GDI 25-07-05 08:59

Constanta e aiciiiiiiii......si va asiguram ca o sa fie un show prea marpha ca sa-l ratatzi.....weeeeeeeeeeeeee :shock:

x-28-TRA 25-07-05 11:02

la asa ceva x-team va fii prezent cuu multe masini

D_M_X 25-07-05 14:22

cred ca trebuie inchiriat tot aeroportu ptr cate masini or sa fie ca sa se dea :))0 glumeam ..... oricum cred ca o sa fie drumos

GolfuletzS 27-07-05 18:54

am o intreabre cat este intrarea ca persoana ?

Edd 27-07-05 19:35

din cate am vazut eu e 10 euro adik 370 de miii cam ajea :? cam mult in plm dar asta e ... o sa fie mijto rau acolo :cry: :cry: sper sa ajung :P

GRIGO 30-07-05 15:15

saltare

Pe aeroportul constanta ......adica Kogalniceanu nu?

RoSonic 30-07-05 15:56

Cum se fac inscrierile pentru cursa?
Pe site scrie \" pre-subscription is NECESSARY \" si e un link catre o descriere in care nu se precizeaza nimic despre nici o inscriere....

Taxa de participare este?

polifem 30-07-05 16:44

Quote:

Everybody can participate, nevertheless, pre-subscription is NECESSARY !! (organisational reasons)

(soon more info)

daflyer_oradea 31-07-05 19:43

voi iar vreti mai mult decat se poate...
se vde ca nu stiti cum a fost la prima editie...
si nu mia fiti asa entuziasmatizi ca o sa va desumflati prea tare dupa ce se termina...trust me :wink:

SEBASTIAN 31-07-05 22:47

Care ar fi punctele negative, de ce nu ar fi bine dupa care sunt adevaratele probleme?
Unde se greseste?
Vantage media va fi unul din parteneri importanti nu-i asa?

ZerO_CooL 31-07-05 22:51

Eu sunt entuziasmat si chiar cred ca o sa iasa ceva foarte frumos. Nu am fost la Oradea, dar sunt sigur ca la Constanta o sa fie altceva, o sa fie mult mai bine.

daflyer_oradea 31-07-05 23:01

pai fii entuziasmat, dar...o sa vezi. Nu mai zic nimic ca apoi o sa fiu acuzat de rea-vointa. Si nu, Sebastian, nu are legatura cu Vantage, din cate stiu eu. :)

SEBASTIAN 31-07-05 23:02

Fiind la mare va fi foarte bine.
Nu cred intr-o cursa auto.Poate de soareci.
Ce e aia demonstrativa?
Locatia permite o competitie adevarata de ce sa se umble cu 1/2 unitati de masura?
Orie ori nu e de ce sa ne ascundem dupa deget, riscurile sunt aceleasi.
Cat costa inscrierea si unde se face in ce grupe ...
Aici e un topic destinat cursei de la its(impropiu spus) cred ca mai dureaza pana o sa apara un veritabil TUNING SHOW pe piata romaneasca.

vr6 31-07-05 23:05

Re:

Quote:

Originally Posted by \"SEBASTIAN\"
Nu cred intr-o cursa auto.Poate de soareci.
Ce e aia demonstrativa?

Ce-a fost si la Alexandria, pe 30 august 2004. Chiar, ce-a fost? O cursa \"de soareci\"?

SEBASTIAN 31-07-05 23:08

Re:

Quote:

Originally Posted by \"daflyer_oradea\"
pai fii entuziasmat, dar...o sa vezi. Nu mai zic nimic ca apoi o sa fiu acuzat de rea-vointa. Si nu, Sebastian, nu are legatura cu Vantage, din cate stiu eu. :)

Cred ca inteleg cate ceva, dar daca vrei am sa te rog sa scoti tu castanele din foc pentru ca daca o fac eu gestul ar fi considerat un afront.
Nu tot ce zboara se mananca!

D_M_X 01-08-05 12:18

asta ma intreb si eu de ce nu se poate pe 400 m ca locatzia permite.Pe 200 de m o sa fie irelevant

irina 01-08-05 12:22

ha ha ha

Daflyer, sa inteleg ca tu ai o mare problema cu noi, dupa modul tau de abordare nu??? nu zic, au fost unele greseli, ne-am cerut scuze in repetate randuri pentru asta. dar nu pot ingropa nicaieri faptul ca a fost cel mai mare show de tuning organizat pana acum!!! iar cel de la constanta va fi si mai mare. de dezamagiri nici nu punem problema, stim sigur ca tot ce am promis acum va fi acolo. nu facem concurs de sunet, asa ca nu am pomenit nimic de asta. ce ma deranjeaza e atitudinea ta total contra, care chiar mi se pare nejustificata. ai avut masina in concurs??? nu!! asa ca, ne vedem pe 14! .

in legatura cu concursul de viteza, de el se ocupa MR si NSL, si stati linistiti ca nu vor fi curse de soareci. Dimpotriva.

daca aveti intrebari legate de cursa,va rog sa l-e postati pe forum si o sa va raspundem.

cam atat deocamdata.

RoSonic 01-08-05 12:27

Quote:

daca aveti intrebari legate de cursa,va rog sa l-e postati pe forum si o sa va raspundem
Pai asta e o intrebare:

Quote:

de ce nu se poate pe 400 m ca locatzia permite

irina 01-08-05 12:31

.

de ce nu pe 400m??

pentru ca in acel weekend sunt foarte multe zboruri, si nu putem folosi intreaga pista. acestea sunt conditiile in care am inchiriat aeroportul. intervalul 13-14-15 august e foarte aglomerat d.p.d.v. al curselor aeriene, si de aceea avem la dispozitie doar 370m.

dar o sa vedeti ca show-ul va fi super fain si pe 200m

micutzu_mrc 01-08-05 13:49

Sa intervenit in diferite randuri pt a se lua pe 400 de m dar nu sa putut asa ca va rog intelegeti si apropos ne descurcam si pe 200 de m RoSonic ce vre i sa spui ca nu stii !? :wink: :lol: :lol: :lol:

CU RESPEKT MIKUTZU!!!

RoSonic 01-08-05 14:09

Quote:

RoSonic ce vre i sa spui ca nu stii !?
Pai chiar nu stiam motivul pentru care se tin pe 200m... :roll:

Oricum, cum o fi, important e sa iasa bine!

Gratzian 01-08-05 15:58

Re:

Quote:

Originally Posted by \"daflyer_oradea\"
voi iar vreti mai mult decat se poate...
se vde ca nu stiti cum a fost la prima editie...
si nu mia fiti asa entuziasmatizi ca o sa va desumflati prea tare dupa ce se termina...trust me :wink:

sincer, inca nu inteleg care e problemutza ta.. am discutat de multe ori, ti-am raspuns chiar eu, si tu revii...
care e motivul?
dupa cum ti-am raspuns personal intr-unul din multele posturi in care iar te arunci cu capul inainte inutil mai rau decat cei care au avut masina inscrisa in concursul de sunet, am tinut legatura foarte strans cu organizatorii si este foarte putin probabil sa nu respecte programul de aceasta data, am promis ca urmaresc foaret atent.
inclusiv cursele, (pt ca suntem la topicul asta si sa nu mai facem offtopic), nu au fost anuntate drept curse, ci doar la nivel de demonstratie.
Se spera depasirea handicapului distantei printr-o buna organizare si o dinamica excelenta.

in rest, daca mai ai problemutze, foloseste cu incredere pm, ok?

daflyer_oradea 01-08-05 16:02

Irina, nu ma intelege gresit...am crezut ca ai inteles ce am vrut de fapt sa zic din prima...am recunoscut deschis ca la Oradea a fost cel mai tare show din Romania, dar si asa, a avut multe chestii anuntate care nu au fost...nu e vina ta, mai mult ca sigur, si sa nu crezi ca am ceva imptriva showului.
Dar, nu as vrea sa se intempla la fel ca si la Oradea, fazele ce le-a patit Cristi, si Sfigmo cu baietii din Cluj, etc...
NU am avut masina in concurs, dar ca si spectator pentu banii pe care i-am platit macar ceea ce trebuia sa fie pe afis, ar fi trebuit sa fie si pe aeroport. nu imi place ideea lor, adik \"is romani, is fraieri, le dam aat canu se supara, ca ei nu au vazut din astea pana acum\"...si eu am fost in Belgia, si stiu cum e acolo.
Gandeste-te ca in Romania sunt o gramamada de oameni care desi nu au banii pe care ii au altii sa isi modifice masinile, totusi le modofica, si le modifica cu mana lor...nu stau acum sa dau exemple, dar stiu multi numai de pe forum...si sa stii ca sunt o multime. Si totusi, 10 euro e mult daca ai se intampla ca si la Oraea, vin de la 400-500 de km si drept premiu, cum a fost anuntat, ca se dau premii, primesc in bataie de joc un dvd...
sau se arunca in public cu dvd-uri sau ccu cd-uri, ca si cum am fi un popor de fomisti, si alte alea...si mai sunt chestii care mi se par relativ jignitoare (ma refer si la bilete), nu neaparat pentru mine ca persoana, dar pentru toti spectatorii si pentru noi, romanii ca nati...poate ma insel poate am dreptate,m dar, in fine...nu mai conteaza.
nu am organizat niciodata nimic de genul tuning, ca nu am avut banii necesari. da r daca ii voi avea vreodata, o sa demonstrez ca pot, si ca nu numai strainii pot veni la noi sa faca ceva ca lumea...
hai, ca deja aberez...o sa vedem ce o sa fie in 14. Pana atunci...numa' bine.

GRIGO 01-08-05 20:51

saltare

Am si eu o intrebare .....
De la ce ora o sa inceapa ?............ :?:

ZerO_CooL 01-08-05 21:08

\" Intrarea pentru masini este la ora 10.00 dimineata, iar vizitatorii pot intra incepand cu ora 12.00. \"

GRIGO 01-08-05 21:09

saltare

Pentru public va fi o taxa de intrare?

ZerO_CooL 01-08-05 21:13

Taxa de intrare pt public - 10 euro.

mihai_leu 02-08-05 19:51

Sper sa fiu si eu pe 14 la ct ;)

semecristian 03-08-05 02:48

Cool enough for me ! I'll be there !

slkamg 03-08-05 09:20

Re: ha ha ha

Quote:

Originally Posted by \"irina\"
Daflyer, sa inteleg ca tu ai o mare problema cu noi, dupa modul tau de abordare nu??? nu zic, au fost unele greseli, ne-am cerut scuze in repetate randuri pentru asta. dar nu pot ingropa nicaieri faptul ca a fost cel mai mare show de tuning organizat pana acum!!! iar cel de la constanta va fi si mai mare. de dezamagiri nici nu punem problema, stim sigur ca tot ce am promis acum va fi acolo. nu facem concurs de sunet, asa ca nu am pomenit nimic de asta. ce ma deranjeaza e atitudinea ta total contra, care chiar mi se pare nejustificata. ai avut masina in concurs??? nu!! asa ca, ne vedem pe 14! .

in legatura cu concursul de viteza, de el se ocupa MR si NSL, si stati linistiti ca nu vor fi curse de soareci. Dimpotriva.

daca aveti intrebari legate de cursa,va rog sa l-e postati pe forum si o sa va raspundem.

cam atat deocamdata.

Unde ma pot inscrie.
Care e taxa de inscriere la concursul de masini?
Motociletele au voie la concurs?
Care sunt departajarile la auto, pe cai capacitate, tractiune combustibil?
Astept cu interes major raspunsul repejor.

slkamg 03-08-05 09:24

La cat se da primul start si cat tine?
10 euro de persoana nu e cam mult?Aici nu e Belgia, sau asa sunt biletele tiparite de afara de la un eveniment nerealizat?
O fi misto dar 10 euro sunt o suma.
Stie cineva cum arata un bilet?

irina 03-08-05 13:03

:

inscrierile se fac pe aeroport. masinile pot intra incepand cu ora 10, iar inscrierile cred ca o sa inceapa la 11. din cate am stabilit pana acum, primul start va fi in jurul orei 16. nu exista grupe, cursele sunt libere.
iar in legatura cu biletele, sunt tiparite in Romania si sunt facute dupa modelul tip. parerea mea e ca 350.000 e o suma rezonabila pentru un show care prezinta nu doar masini, ci si multe alte exclusivitati.

RoSonic 03-08-05 13:14

Quote:

masinile pot intra incepand cu ora 10, iar inscrierile cred ca o sa inceapa la 11. din cate am stabilit pana acum, primul start va fi in jurul orei 16
Pentru participantii la cursa, care este ora maxima de intrare?
Sper ca nu 11, si cursa abia la 16 sa inceapa, ca nu ar fi prea placut !!!

irina 03-08-05 17:47

Re:

Quote:

Originally Posted by \"RoSonic\"
Quote:

masinile pot intra incepand cu ora 10, iar inscrierile cred ca o sa inceapa la 11. din cate am stabilit pana acum, primul start va fi in jurul orei 16
Pentru participantii la cursa, care este ora maxima de intrare?
Sper ca nu 11, si cursa abia la 16 sa inceapa, ca nu ar fi prea placut !!!

hmh....tinand cont de faptul ca evenimentul se bazeaza in principal pe show-ul de masini : show's'shine, in mod normal dupa ora 12 masinile nu mai au acces. dar trebuie sa tin cont si de faptul ca nu toate masinile care vor participa la cursa vor participa si la show'n'shine. deocamdata nu pot da o ora fixa, dar promit ca sapt viitoare o sa iti spun exact ce si cum.

SEBASTIAN 03-08-05 17:52

Re: :

Quote:

Originally Posted by \"irina\"
inscrierile se fac pe aeroport. masinile pot intra incepand cu ora 10, iar inscrierile cred ca o sa inceapa la 11. din cate am stabilit pana acum, primul start va fi in jurul orei 16. nu exista grupe, cursele sunt libere.
iar in legatura cu biletele, sunt tiparite in Romania si sunt facute dupa modelul tip. parerea mea e ca 350.000 e o suma rezonabila pentru un show care prezinta nu doar masini, ci si multe alte exclusivitati.

Am priceput ceva dar nu prea bine, chiar nu stiu cum se face si in ce baza se face inscrierea cine o face etc.

GRIGO 03-08-05 22:08

saltare

:shock: :shock: :shock: 10 euro pentru public cam mult ........... :shock: :shock: asta e ce sa facem tre sa venim

slkamg 04-08-05 10:12

Re: saltare

Quote:

Originally Posted by \"GRIGO-X2\"
:shock: :shock: :shock: 10 euro pentru public cam mult ........... :shock: :shock: asta e ce sa facem tre sa venim

Ne alearga jandarmi cu senatorii liberali daca nu venim.
Venim cum sa nu venim.
Pot intra doi sau trei, patru pe un bilet?

F_L_R 05-08-05 18:52

-Soarecii aia de care vorbesti au facut din evenimente spectacole adevarate.
-Sunt unul dintre ei!!!! chiar daca ma pot numi \"soarece\"

mos craciun 07-08-05 16:33

cu 10 euro mai bine ma duc la aqua magic si stau o zi intreaga!!!!cam mult fratzilor,pretentzii mult prea mari si p[arca vad va iesae de 2 lei toata treaba

All times are GMT +2. The time now is 23:41.

- Copyright 2026 4Tuning