![]() |
B 44 NSH
15 Attachment(s)
salut.asta e dacia mea ast pareri...motor 1.3,4 trepte,1990.o sa o fac neagra,am antifonato pe toata,interior,portbagaj,aripi,daca ia foc nu o mai stinge nici pompierii:D.are set motor,pinioane la cutie schimbate,planetare,pompa frana,conducte...mai am de schimbat bucsi,rulmenti si alte nimicuri...
|
Re: b-18-efs
ai schimbat masina???
bafta la proiect!!! |
Quote:
|
sa speram k o sa iasa ceva frumos
mie unu imi place cat mai simpla :D t astept cu treaba aia t pup |
pai cat mai simpla o sa fie,vreau sa o las mai jos...maine sau poimaine ma duc sa-i fac tinichigeria.8)
|
misto dak o faci neagra...cu jantele albe ar da f bn...:-)
|
sa vedem ce o sa iasa.pana acum e bine c ai facut.finisajele fac totul asa ca ai grija.
|
pai asa vreau:D...ii bag jante intoarse,prima oara am vr sa-i bag d urs,da am auzit k trb omologate si m-am razgandit.da nu o sa fie d'astea d canada o sa fie tip d'ala nou.
|
bafta in continuare sper sa iasa ceva totusi pare promitator ce am vazut
astept poze si cel mai important sa vedem cat a avansat daciuta bafta |
1 Attachment(s)
mi-am cumparat pivoti si bucsi:D...mai am sa-mi iau rulmenti...:Dmasina abia luni sau marti o duc la tinichigiu,k mai avea niste cazane p'acolo.pana atunci ma apuc sa-i bag bucsi si ce mi-am mai luat io...
|
arata promitator!! succes!!
|
Quote:
Te asteptam cu noi modificari ca pana acuma e super sper ca asa o s afie si incontinuare....Bafta la lucru si ai grija de ea :) |
3 Attachment(s)
astazi i-am bagat bucshi...pe o parte decat:D.k m-am chinuit vreo doua ore sa le scot p'alea:D...si in 10 min le-am bagat pe cele noi:D.e greu singurel,dar ma descurc,incet si bn;)
|
ma mir cum de nu sa dus si bascula la cum arata bucsile vechi...bafta in continuare
|
bascula e beton8)...la cat am chinuit-o pana am scos bucshile n-are nimic a reaq:-)....nush cum o fi aia d p dreapta...acum sa vad cum dau jos motoru:rolleyes2
|
pai acolo cred ca trebuie sa te ajute cineva...arata promitator proiectul tau
|
cred k il dau cu nea' tata,k singur in niciun caz:D
|
felicitari pentru proiect...acum arata ne ca sti sa te tzi de el...si sa bagi poze cu orice etapa a mashini.Sunt tare surios.
|
5 Attachment(s)
poze noi cu trenu' meu si la ce m-am mai chinuit io azi:Dmatza face si ea parte din proiect,e mascota:Dasha k mai primeste si ea cate o portzie d chin :D ...
|
de ce nu ai cautat busci de brat ptr dacia pic-up diesel sunt mai mari , doar tai din antretoza si sunt mult mai rezistente
|
Quote:
|
la motor ce ii faci? pui altu sau il repari pe cel vechi
|
Quote:
|
de banii care iai bagat in motor cu totul nou iti cautai un motor de nova cu carburator dublu si sa vezi u demaraj ce aveai
|
adica d 1.6.pai shi cu omologarea cum ramane?
|
se face usor ca doar e piesa de schimb
|
scuze d off dar ............... =)))))))))) =)))))))))))))))) lasa matzaaaaa =)))))))
cum sa faci asa ceva pisicii =))) n ai si u c face t pup |
Quote:
sau am mai auzit la unii k trebuie neaparat k motorul sa aiba aceeasi "c c"...:rolleyes2 :?::?::?: dak stie cineva mai bn sa ma lamureasca si p mn... bafta |
3 Attachment(s)
zambilica mea a prins culoare...:D:D:D:joy::joy::woowoo::woowoo::dance: :hug: :hug::clap::drunk::drunk:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
trebuie sa te programezi la ei si te`or chema peste cateva saptamani. trebuie sa faci testul de gaze, sa platesti taxa de schimbare a motorului si alte drumuri la politie cu certificatul de inmatriculare daca ai alt motor de alta putere. sau mai simplu iei legatura cu un om din rar cum am luat si eu, dai ceva $ ;) te programeaza rapid, te rezolva si cu gazele motorului care la dacie sigur nu iti ies bine, eu cu esapamentul nou si etansat in service nu l`am luat, el doar mi`a dat o foaie cu gazele de la o masina mai noua sa fie totul in regula si iti pansoneaza rapid o serie pe noul motor. ii dai CIV sa iti treaca noua serie de motor, platesti taxa de 100 RON si gata treaba. ma rog de moment ce am apelat la omul respectiv cu o mica donatie din partea casei :lol: nimeni nu stie nimic, nu e motor 1.4, e doar un motor tot de dacie 1.3 ca cel vechi cu o alta serie 8) si asa m`a scutit si de drumurile in plus. bafta |
9 Attachment(s)
gata...i-am facut shi tinichigeria la trenu' meu!!:Din sfarsit!sa speram k peste 2 sapt o si vopsesc...depinde d vreme k n-am garaj:sad:
|
asa da. mai ales Rapidu ala se aripa spate:lol:
|
Quote:
|
un inceput promitator , tine o tot asa
t pup |
7 Attachment(s)
:Dalte poze cu zambilica:D:D
|
Quote:
|
ar fi o idee...da nuj,s o termin p'aia si s vad c iese.apoi m apuc d asta.ms pt aprecieri:D
|
All times are GMT +2. The time now is 05:59. |
- Copyright 2025 4Tuning