![]() |
CT-34-GGG
4 Attachment(s)
Astept sa vad niste motoare la fel de frumoase ca al meu :)) Sper ca nu v-ati suparat :twisted:
|
Ai vrut sa spui \"la fel de curate ca al meu\"
Motor frumos iti arat eu un 2.0T de pe subaru sau un SFI |
Hai mancatziash sa iti dau o chiuloasa comprimata de 1.6 cu tot cu arcuri , supape si compresie marita !
50 de marafetzi ... e impecabila !!! |
1 Attachment(s)
...din pacate nu am poza mai clara dar cu prima ocazie am sa postez :D
|
primul \"evil team\" pe care il vad ... norok cu pozele k pe strada sunteti invizibili
|
Re:
Quote:
|
la mi multi cp
:arrow: :yikes:
|
frumos motoru sa ai grija de el ... oo salut EniS_cTa_ENA bine ai venit pe forum bafta si respect
|
Yasooo MR-uuu!! :ciggy:
|
Multumesc yamahaer1cip , Bine v-am gasit pe toti!
|
taci ma betzivule
|
Faruk , ii da putere mai mare vopseaua aia pe motor? o sa crape ma omule vopseaua..
|
:roll: .....hmmmm
|
Am si eu o intrebare, scuze de off topic dar nu am vrut sa deschid un alt subiect. Cei care nu aveti garaj sau nu stati la casa unde mesteritzi la masina ? ca eu m-am saturat sa fac la ea prin spatele blocului unde vin totzi ciutanii sa se uite si mai ies si vecinii la balcon sa admire. Mie imi place cand lucrez la masina sa fiu singur, sa nu fiu deranjat de nimeni sau sa fiu cu cineva care este pasionat de asa ceva.
Eu de curand am gasit un loc pe valea portului, este o parcare pentru cei care lucreaza la poarta 2 parca si acolo mesteresc in voie fara sa fiu deranjat de nimeni :D ...voi cum procedati ? sau nu vreti sa ne strangem mai multi cand mesterim la ele ? sa mesterim impreuna :D Bafta all. |
in spate la statia de GPL `u de la gara e buna parcarea si maricica cat de cat bafta si respect
|
[quote=\"X-Ray-Eyes\"]Hai mancatziash sa iti dau o chiuloasa comprimata de 1.6 cu tot cu arcuri , supape si compresie marita !
50 de marafetzi ... e impecabila !!![/quote=\"X-Ray-Eyes\"]...dai si tu un sms(0724308288) oricand si vin sa o vad...o vreau ca si-asa a inceput sa-mi bata portaxa... :( |
Re:
Quote:
Vino pe la mine intr-o zi cand sunt acasa si ti-o arat ... |
ia te uita oameni noi sa vedem de ce sunteti in stare pote pe 14 veniti si voi eu ma dau cu oricare din voi
|
Taci ma diselarule ca si o berlina te face........:)))))))))))0 dar te faci u mare(unde vrei u)
|
tu vorbesti ca te bate gindul sa iti iei si tu la fel ca mine lasa ca o fac pina pe 14
|
OFF- TOPIC !
Lasati-o in qp mea de treaba ... E topicul omului ... lasati vrajeala cu ce e pe 14 ... e topic separat pentru asta ... |
Oricum e mort ma topicul asta, omu' si-a pus poze cu motorul lui spalat si facut gigea, acum nimeni nu mai zice nimik de motorul lui, btw si tu esti OT cand vinzi chiuloase pe topicul omului :)
|
CORECTTTTTTTTTTTTTTTTT
|
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
|
Pia cred ca ma confunzi cu Romeo....deci ciocu Si eu am zis doar ca daca imi vand masina o sa-mi iau CALIBRA sau CORSA GSI si astea sunt pe benzina din cate stiu eu
|
:roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :oops:
|
vad ca toata lumea se modifica pentru 14 sa vedem citzii se dau
|
am vazut mashina asta acu cateva zile prin mamaia ... dar sta sa cada cand merge atarna bara :))
|
Re:
Quote:
Bafta all |
8)
daca nu i a cazut inca .......... e bn |
:))
nu cade frate bara ca e prinsa bine de tot...sa te uiti mai bine la ea...si oricum daca e sa cada ma anunti si pe mine...
|
Frumos motoru FYK-ule...curat..ingrijit..bravo.... sper ca si masina sa arate la fel de bine :P...Multa bafta in continuare !!!!
|
am vazut ca si REY din CET este la voi in club si WYS-ul .bv voua.sper sa deveniti un club de treaba ,nu uitati calitatea conteaza nu cantiatea.numai bine
|
\"sper sa deveniti un club de treaba\"
Nu inteleg ce vrei sa zici... |
Inca nu sutn de treaba baietii, dar speri sa fie... ca nu inteleg :P
|
8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8)
|
oooo...daaaa
suntem toti de treaba...intotdeauna respectam fratii mai mari :lol: si momentan fiecare lucreaza la masina lui,in curand toate o sa aiba un look aparte si diferit de \"stock\" ... asteptam membrii daca vor sa ni se alature... :twisted:
|
Mult succes in continuare !!! 8) 8) 8) 8)
|
Re: CT-34-GGG
frate e frumos motoru....da fa draq ceva cu tabla aia k o sa cada dupa ea!:))
|
Re: CT-34-GGG
scoate si semnele de opel de pe ea
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:45. |
- Copyright 2026 4Tuning