![]() |
Citroën C3 - sufera ceva modificari
1 Attachment(s)
Masina mea C3 - sufera ceva modificari
|
Re: Masina mea C3 - sufera ceva modificari
2 Attachment(s)
alte poze...
|
8 Attachment(s)
Re : poze...
|
4 Attachment(s)
Re: deja bari montate pe ea...si incepe sa capete putina forma :D
|
frumos frumos :) mai laso totusi umpic de spate:) si o eveazare la arpile din fatza eventual sa cada mai frumos pe pragurile laterale :) salut
|
sa termin cu vopsitul acum...si o sa ma intru si putin pe sub ea...pana acum eu zic ca arata binishor
|
acelasi lucru ca la mine cum ai pus jante cum arata naspa spatiu ala la aripi trebe arcuri mai joase in rest fainutza ;)
|
pentru inceput e bine...stai ca mai urc acum niste poze cu jantele aranjate
|
2 Attachment(s)
modificari recente : chituit body kit si slefuit +vopsit prima culoare jante (negru)
|
1 Attachment(s)
janta prima culoare :D
|
oo bun bun uite ca lucreaza si cineva la C3 :D . Tribalul ala vrei sa il ti acolo?
jantele ce dimensiuni au? toba cum se aude un filmulet ai ceva? ce motor ai? |
o bun bun uite ca lucreaza si cineva la C3 . Tribalul ala vrei sa il ti acolo?
jantele ce dimensiuni au? toba cum se aude un filmulet ai ceva? ce motor ai? Pai as cam vrea sa`l tin...imi place cum da , dar cred ca o sa ma descotorosesc de el...Jantele sunt 195/50/R15 .Toba este doar finala dar nu stiu cum sa o fac sa se auda mai tare...ea shuiera..e toba mika..toata..e din 2003/08 1.4 HDI 75 Cp.da-ti si voi idei cum sa`i mai maresc puterea la motor si cum sa fac sa se auda mai tare? |
Quote:
|
am decupat in bara destul ..e foarte mare toba...dar nush ce sa fac...cica sa las tzeava goala de la catalizator...adika sa scot sitele de la toba de mijloc.pai de vopsit cred ca maine o fac..sa vad cum fac...sa o vopsesc pe toata sau sa fac pe calculator vopseaua si sa vopsesc doar ce am acolo.
Astazi am vopsit etrierele si tamburii pe spate cu rosu si am demontat carligul |
Quote:
|
astazi imi dadui si eu seama ca nu am toba de mijloc...nush cum sa o fac sa urle....am dat aproape 500 e .am de vanzare o bara de fatza de tuning cu 4 mil cu tot..doar sa o vopsesti si sa o pui pe masina
|
Quote:
|
Sa o stapanesti sanatos...e marfa...dar trebuie lasata putin ar arata criminal....
|
ms frumos la toti...degeaba zic eu ca pun toba borla ca tot la fel se aude...revin cu niste poze noi zilele astea...cu ea vopsita...si in curand o sa am ditamai priza de aer pe capota si plasa la grilaj si tot ce contine sigla citroen pe ea va disparea.sa vad cum fac..si asa e lasata si cam dau cu ea jos...
|
Quote:
app: il expui la 4tuning day? |
1 Attachment(s)
poze: fetitzele mele....masinutza si prietena :)
|
pai doar o poza?
|
frumoase amandoua sa ai parte de ele :-)
|
ms frumos laurentiu....revin cu niste poze zilele astea mai bine...maine pun priza de aer pe capota si pun plasa la grila si am comandat si ceva beton pentru portbagaj,un mic sistem Ground Zero pe tot portbagajul.Ramane surpriza forma cutiei si ce subwoofer`ele sunt puse.
|
5 Attachment(s)
am revenit cu niste poze....
|
3 Attachment(s)
sper sa va placa...o sa se schimbe cand o vopsesc..oricum pana atunci mai revin cu niste poze....si acum cu muzica...(tot in lucru)
|
Salut,
Felicitari pentru masina si pentru ce vrei sa faci din ea. Mie sincer nu imi plac cateva chestii la ea si sper sa nu mi-o iei in nume de rau: 1. Tribalele de pe lateral 2. Mi se pare ca pragurile nu prea au treaba cu restul kitului de pe masina si cam strica linia 3. I-ar cam trebui o suspensie sport Este doar o parere personala pe care sper sa nu o pui la suflet. |
neaparat trebe coborata asta ziceam si eu,va arata mult mai bine ;)
|
ms frumos baieti..nu ma supar..cu atat mai bine mai aflu si eu parerile voastre si mai invatam cate ceva unul de la celalt.
Audio Fata: Ground Zero 2 X 100 W rms boxe ushi+antifonaj dinamit.- trebuie facut 2X80 W RMS tweeter - facut- Statie Pyle 4400 - 4 X 150 RMS -pentru fata- facut Subwoofer : Ground Zero 2 X 500 W RMS in 2 Ohm - facut statie Ground Zero Mk2 2X 600 RMS - urmeaza cum pot sa o fac si eu sa urle putin sau sa shuiere...oricum sa faca numai cum e in fabrica nu?si cu suspensia cum o cobor din a ei originala sau trebuie schimbata? |
Poti sa-ti schimbi doar arcurile si o lasi cu vreo 30-35 mm si daca nu esti multumit poti sa treci dupa aia si la amortizoare.
La diesel este destul de greu sa o faci sa "urle", cel putin doar din toba finala nu prea ai sanse. Daca ii pui filtru de aer sport o sa-i mai schimbe putin sunetul, dar nu radical, iar castigul de putere este 0. L.E.:Vezi pe topicul meu cu C4 cam care a fost modificarea dupa schimbarea doar a arcurilor. |
frumoasa masina....bv :)
|
Quote:
poti sa pui numa arcuri si o coboara cam cu 4-5 cm si impactu va fi foarte mare si nici nus asa scumpe arcurie ;) |
spune`mi si mie un pret cam pe la cat ajung arcurile?
|
intre 150 si 170
|
doar 2 arcuri sau toate 4?
|
toate 4 care coboara 35 mm parca ;)
|
150-170 aia fiind euro :D
|
ya man :-)cu toate ca moneda nationala ink este leul preturile sunt in euro din pacate :rolleyes2
|
3 Attachment(s)
niste poze mai recente :) sper sa va placa ...astept parerile voastre
|
o poza cu ea din lateral sa vad si eu cum pica bara spate ca decupajul ala cam da de gandit.. si inca ceva scoate tribalul ala ca e pacat de vopsea . O explui la vreun show?
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:40. |
- Copyright 2026 4Tuning