![]() |
BMW din '75 tunat si...inarmat
17 Attachment(s)
https://forum.4tuning.ro/imagehosting...32234dabe4.jpg
BMW din '75 tunat si...inarmat Un cetatean vinde una bucata BMW modificat, din 1975, dotat cu un compartiment secret pentru depozitarea armelor. Cine si-ar da seama ca la bordul acestui BMW cat de cat inocent se afla si un pistol Glock? Baiatu' e din New Jersey si tine arma-n masina "pentru orice ocazie". Oricum, nu se specifica daca o vinde cu totul...Combinatia e cat se poate de stranie: BMW din '75 cu motor din 2002 plus un Glock de 9mm, ascuns cine stie unde...Pretul? 20000$. Ce ti-e si cu americanii astia! |
Re: BMW din '75 tunat si...inarmat
vai ce oribil arata din spate
|
mie nu imi place, arata urat.
|
mda.. chiar ca urata de la spate, tipic americanilor "mare si masiv" ca orice masina construita p la ei sau modificata:rolleyes2
|
Pakt de bmw ca la facut super naspa
|
fatza merge cat de cat,da spatele.... mai bine arata o dacie din 77 cu stopurile subtiri
|
spatele imi da senzatia ca masina nu e terminata , parca ii lispeste bara spate
|
urata rau..si pretu prea mare..nu se merita..pare neterminata , nu prea are nici linie :sad:
|
se putea mult mai bine....pacat...e o masina care nu o vezi in fiecare zi
|
fibra de stica pe o clasica? no way... pacat de ea :sad: zici ca e dacie 1100 refacuta printr-un garaj din teleorman...
|
Spatele Masini Parca Este De Dacie De Vro 5 Milioane Cu Spoiler Din Vitan Si Toba Aia Pe Jumate Si Mai Urata.
Fata Parca Este De La Bmw-urile Alea De Curse Din Ani 70` Oricum Fata Este Reusita (cat De Cat) |
nici interiorul nu arata extraordinar(in afara de scaune si bancheta spate)....omu nu prea are gusturi in materie.....
|
misto bmw-u pacat ca nu facut de cineva cu bun gust.
|
frumoasa eleganta... si o mica lagenda... sptele nu e prea reusit...
|
Nu stiu ce nu va place voua dar eu zic ca arata super bine ! ! ! ! Si exteriorul si interiorul ! Nu uitatzi e din "75 masinutza ! ! ! ! ! ! ! ! !
|
Quote:
|
mie imi place masina,din fata si in interior arata ok,spatele.........................ar trebui regandit,daca au alte idei daca nu sa o vanda si poate cine o va cumpara va avea mai mult gust decat baiatul care o detzine.el a facut o treaba ok dupa parerea mea,referindu-ma la motor,interior si din fatza, insa in spate cred ca a fost in pana de idei.
PS: masina e reusita tzinand cont de vechime. |
Quote:
ps: carburatorul spune totul |
e super tare...cum dreaq sa nu va placa
|
imi place masina...e frumusica...
|
Interiorul arata bine pt 75' dar caroseria...mama cat de urata......Pistol? pt ce? Poate sa se apere de clientul care vine si aude ca cere 20 000$ pe porcaria aia
|
zici ca e Lada din spate:rolleyes2 in fata poate e mai frumoasa:lol:
|
20000 $ ? probabil mai are un compartiment unde sunt pusi banii ....
La ce a facut la masina sigur nu a bagat banii in piesele originale de BMW |
de la masin asta si motorul asta s-a nascut legenda F1... nu pot sa zic ca nu imi palce cum arata a tipului dar nici nu pot sa zic ca ma dau in vant dupa ea
|
Quote:
|
"Nu stiu ce nu va place voua dar eu zic ca arata super bine ! ! ! ! Si exteriorul si interiorul ! Nu uitatzi e din "75 masinutza ! ! ! ! ! ! ! ! !"
ai foarte mare dreptate! este frumos oricum.apreciez totusi acele persoane care stiu sa mentina vie cel putin exterior o masina care incet incet va devenii,daca nu a devenit o masina de colectie. |
mie chiar imi place:D arata ok;)
|
idiotul a stricat masina
|
Arata Ingrozitor De Naspa Facut !!!!
|
Eu vreau masina restul nu ma intereseaza........o am pe a mea...;)Dar pretul cam maricel cu bani astia imi fac un ursutel da moare jumatate din buc cand trec.....
|
frumoasa din fata din spate e urata rau :( si pistolul pentru ce e ?? sa se apere de cine ?? poate il are sa se apere de aia care raman masca atunci cand aud cat cere pe ea
|
a costat ceva dolari s-o faca...pacat ca spatele arata de zici ca-i taiat cu firezul.
de pret nu stiu ce sa zic...cred ca merita. |
e prea urata masina,e BMW,oameni suntem,cand a facut Bmw o masina misto...never !
|
Bai fratilor masina asta in primul rand e de colectie ,e din 70 si nu prea mai sunt multe exemplare.Asta mai mult si-a batut joc de ea sincer mai ales spatele ala arata jalnic....ganditi-va ca ieri am cautat eu in Romania asa ceva si am gasit una in toata Romania :)) si la un pret....cu cat se vinde un seria 3 din 2002 :)),ce-i drept masina arata impecabil reconditionata .Deci in consecinta pacat de masina ca putea sa o restaureze frumos si niste jante sa zicem si cred ca a 2-a zi o vindea dar in starea asta...... bafta la toti
|
Si a batut joc de omasina clasica foarte apreciata :(
Motorul dupa cum scrie in titlu , nu este din anul 2002 :))))))))) ci acesta este tipul motorului |
Da e motorul lui, modelul masinii e "2002"!
Ia sa vad dk am inteles, asta a facut interiorul maisinii ca sa se uite la DVD, sa mai asculte o muzica si cnd il enerveaza cineva in trafic, scoate pistolul din compartimentul secret(ca un James Bond c s crede) si trage in oameni! C iti e si cu violenta asta la americani! |
old school tata
|
este urata in spate in schimb totul este super...botul,scaunele etc.
|
e tare;) un bmw dasta vechi arata mult mai bene decat un reno clio 2007 -2008 .....mai ales 316i`ul
|
Dragutza... da spatele zici cai de dacie
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:30. |
- Copyright 2026 4Tuning