![]() |
cat pot sa-mi iau pe masina asta??
este din anul 1998noiembrie are 70.000km reali, are alarma cu perimetru, inchidere centralizata cu deschidere electronica pe porbagaj cu buton, geamuri ionizate, casetofon alpine cu telecomanda, magazie alpine cu 6 cd-uri, statie lighting audio 2*75rms, subwoofer jbl 125 rms, 6 boxe pioneer! tuningul facu si arata demential, 2 dungi albastre gen viper, si viniluri laterale albastre, praguri si garda joasa pe fata si spate!
|
1 Attachment(s)
asta este masina
|
1 Attachment(s)
inca una
|
eu zic ca 130 -150 e destul de bun cu tot ce ai pe ea dar la cat ai pus pe ia eu iti spun sa o pastrezi !!!!
ai bagat prea mult in ea incat sa o dai daca eu zic ca dac i bagi un motor de renault clio !!! te-ai scos |
100-150?? se potriveste motorul de clio pe dacie? si cutia de viteze??
|
ai cam greshit unde sa iti expui mashina mai uitate si tu inainte vezi ca este pe acolo si Masina Mea! :wink:
|
180de euro ?? :) ce dreaq ma ?? in cazul asta ii dau telefonul meu pe ea :)...sincer TND ABEREZI :D parerea mea :)
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
e multttt 100 de mil,tinand cont ca e din 98,si cu tot ce are pe ea,80 sunt destul,ptr ca cel care o ia o sa iti zica ca e dacie,ca o sa rugineasca,bla bla bla.....la 100 de mil iti iei supernova daca stii unde sa cauti...sa nu mai vb de MASINI(BMW,ford,chiar si mercedes......etc,mai vechi putin)...uita-te pe autovit,autolist etc......ptr preturi :pistoles: :yikes: :peace:
|
cu 100 de mil imi i-au nova
sau mai tare bmw cu nr de germania |
daca o dai cu tot ce zici tu acolo, cam 90-95 mil
bafta la vanzare ! incearca-ti norocu si in alte orase cu ea.poate poate.. :wink: |
daca masina e buna,cred ca n-are rost sa o vinzi....
avand in vedere k ai si investit niste bani in ea.... |
masina e frumoasa si dupa cum se pare si tablaria e buna.ar arata mai bine cu spolierele vopsite in alb si cu niste CMS-uri
|
Re:
Quote:
|
si mai nou am vopsit barile in alb, si mi-am schimbat subwooferul si am mai plantat o statie in spate!
dupa parerea voastra ce eleron ar merge pe ea?? |
Nu iti iei prea mult pe ea pt ca un tuning exterior de ala se face rapid si ieftin-parerea mea-80-100 mil
Quote:
|
ma eu am avut o dacie break tot alba cu : geamuri ionizate, praguri , prelungiri boxe 6 sony, toba sport (avea si casetofon dar nu l-am dat! ), arata IMPECABIL din 1999 (carburatie) zambetu lu iliescu, motorul nu manca ulei si am dato in 75 mil prin februarie dar ma grabeam ca imi venea loganul !
nu stiu ce sa zic poate luam si eu mai mult daca nu ma grabeam DAR sa sti ca imbunatatirile nu se prea platesc mai ales la dacii, doar daca gasesti pe unu tanar care stie ce e aia statie, subwoofer, etc........ bafta la vanzare eu zic ca sa ceri in jur de 90 mil dar nu cred ca sunt mari sanse sa o vinzi si daca chiar vrei sa o vinzi te sfatuiesc sa iei toate sculele de pe ea ca asa nu o sa fi in pierdere! BAFTA |
Re:
Quote:
|
am sa fac maine poze sa va arat ce am mai facut la ea, oricum o sa va placa!
eu zic ca e ok 9000ron pe masina avand in vedere ca totusi este dacie, parerea tuturora! dar un lucru este clar ca cine o va cumpara de la mine masina trebuie sa fie unul tanar si sa-i placa ce gaseste pe ea! |
am si eu o dacie din 98 in stare impecabila, tabla arata ca in ziua cand a iesit pe usile fabricii si merge totul perfect....preturile se invart in jurul a 80 milioane + maxim 10 pentru muzica, dar 2 spoilere de 250 mii bucata si 2 praguri de 500 mii setul NU INSEAMNA TUNING!!!!! mai ales ca un sfert dintre daciile \"tunarite\" arata la fel! si in nici un caz \"tuning-ul\" tau si vinilurile alea nu ridica pretul masinii la \"130-150 milioane\"
cat despre muzica, te va ajuta sa vinzi masina mai repede, nu mai scump |
mda, scoate toate albastrelile alea si scociu dp faruri si capace si incearca asa. :D
|
frate ,mai bine scoate muzica de pe ea,tot ce se poate scoata si vinde muzica separat ,altfel nu iti scoti din cheltuieli.
|
1 Attachment(s)
uite poze noi cum am promis!
|
1 Attachment(s)
:arrow:
|
1 Attachment(s)
|
1 Attachment(s)
|
1 Attachment(s)
|
1 Attachment(s)
si pe asta care momentan lipseste de pe masina! si tre sa-l repar! momentan nu stiu unde sa-l repar!!
|
scuze de offtopic... dar cum se aude ... tubu mac Audio si ... amplifu mac Audio impreuna... merg bine?? :).
am un tub mac Audio... si vreau sa imi iau fix acelasi model de amplif ca si al tau ... MP 2000. merci. |
mai se aude bine numai ca eu consider ca am facut o mare gresala cu tubul! de fapt si s-a stricat! imi bazaie daca i-l dau mai tare! si statia se incinge in mod nejustificat! cred ca le voi da!
|
dar ce cabluri folosesti ... de ce grosime??
eu am legat tubul la un Blaupunkt gta 250 1x160 W... 2x100 W parca... si era legat pe o iesire ... si nu avea nimik. poate e din cauza la cabluri... schimba cablurile cu ceva gros... 8 mm pentru alimentare la amplif. si cablu RCA sa fie ecranat. cumpara un kit de cabluri ... si incearca dupaceea... scuze din nou de Offtopic |
asta si am! nu cred ca este din cauza la cabluri!
|
sper sa nu imi faca si mie la fel :(.
oricum ... bafta cu Dacia... iti dau un sfat... vindeo si ia-ti altceva. |
1 Attachment(s)
da da da! sigur!
|
1 Attachment(s)
|
Asculta si tu sfaturile altora:scoate scociul ala albastru de pe ea daca vrei sa o vinzi in Bucuresti.No ofense, dar e cam de tara.Plus ca ala care vrea sa o ia va stii ca e alergata daca ai chestiile alea albastre oe ea.
|
1 Attachment(s)
uite ultimile poze cu masinutza!
|
1 Attachment(s)
|
1 Attachment(s)
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:45. |
- Copyright 2026 4Tuning