Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini tunate (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate.html)
-   -   Scurta vizita la Mugen (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate/68651-scurta-vizita-mugen.html)

Ed_Crane_1983 25-02-08 12:55

Scurta vizita la Mugen

26 Attachment(s)
https://forum.4tuning.ro/imagehosting...2ab93c7b7f.jpg
Scurta vizita la Mugen

Mugen trezeste visuri in mintea oricarui proprietar de Honda, si nu numai. Compania nu se joaca in privinta performantelor, oferind componente si servicii fara cusur, la preturi pe masura.

Un grup de jurnalisti francezi au mers in vizita la Mugen si s-au intors cu aceste fotografii. Honde care mai de care mai frumoase, evacuari puse la uscat, componente expuse ca la muzeu si un colt cu palmaresul celor de la Mugen, plin de cupe si alte premii primite.

foss 25-02-08 13:28

Re: Scurta vizita la Mugen

Parerea mea................orice iai face tot urata este si fara gust!!!!

dragos1989 25-02-08 13:34

despre ce vorbesti tu? poti argumenta? tu ai idee ce pot face "jucariile" astea ? :D Ever heard of V-tec? Design-ul celor de la honda este unul agresiv,masculin,iar kit-ul celor de la Mugen accentueaza acest aspect,atat dpdv al design-ului exterior,cat si sub capota...Ce gasesti tu in neregula la Mugen Civic Type R, sau la S2000? Esti un "neamtofil" convins cumva? No offence,doar imi exprim parerea

Marius_mym89 25-02-08 13:51

pfuuu....chisr ca starnesc visuri mai ales civic-ul ala :-D....nici motorul nu dezamageste....

cristiano304 25-02-08 13:56

pfff ce bn arata.....super civicu ala da S2000 :lol:

bragagiu 25-02-08 14:42

Mugen Un Fel De `amg` Pentru Honda Nu? Oricum Sunt Marfa.

ArCaDa 25-02-08 16:01

Foss...despre ce vorbesti tu acolo...ai incurcat topicurile..:)) S2000 face tot.:X

gunball 25-02-08 16:10

ce colectie impresionanta..frumos

UNLORD 25-02-08 16:35

Sunt misto unele dar nu toate! Minivanurile nu prea se preteaza la impopotonat!

cristianno13 25-02-08 16:51

foss cred k nu ai auzit niciodata o S2000. Cat despre uratenie e relativa, daca tie nu itzi place, pentru alte mii de oameni este un vis. Yo unu daca as avea bani in secunda doi imi luam Accord sau S2000

no limits design 25-02-08 16:55

frumoasa "colectia"

Urban_Racing 25-02-08 19:22

Quote:

Originally Posted by foss (Post 1381970)

Adevaru` e ca nu se pot compara cu stilul shi eleganta opelurilor ....shi nici nu ai cum sa pui un c***t de vtec in fatza atotputernicului ecotec!

DaNy>DmN 25-02-08 19:28

Oamenilor voi ati auzit vreodata de Mugen ????? de cea ce reprezinta firma asta ????:?:
Comentarile sunt de prisos ....:arrow:

shumyfi 25-02-08 20:38

un s2000 si vam facut

raptorx88x 25-02-08 22:01

Quote:

Originally Posted by Urban_Racing (Post 1382723)
Adevaru` e ca nu se pot compara cu stilul shi eleganta opelurilor ....shi nici nu ai cum sa pui un c***t de vtec in fatza atotputernicului ecotec!

frate am eu opel....da sincer...nu compara v-tec cu ecotecu opelului....jesus....doamneeee....pai un v-tec de 2.2l scoate stok 200 de cai...pe cand opelu scoate la 2.2l 147 de cai...o fii tu fan opel dar sincer nu se compara

3TURBOnos 25-02-08 23:08

Quote:

Originally Posted by raptorx88x (Post 1383223)
frate am eu opel....da sincer...nu compara v-tec cu ecotecu opelului....jesus....doamneeee....pai un v-tec de 2.2l scoate stok 200 de cai...pe cand opelu scoate la 2.2l 147 de cai...o fii tu fan opel dar sincer nu se compara

poate scoate mult mai mult din 2.2, sa nu uitam 2.0 de 193 cp al corsei, numai ca vorba de o alta gandire, un alt market cu un scop stiut de mult timp!

honda o masina foarte fiabila/performanta... ;)

Fixius 26-02-08 09:16

Quote:

Originally Posted by foss (Post 1381970)

te cam inseli.... sunt printre cele mai reusite...

doggz 26-02-08 13:23

Quote:

Stai linistit Raptore, Urban Racing are 2 acasa...si anume Honde, ca si mine de altfel, si te asigur ca stie ce e ala VTEC...cand simti ca intra VTEC la 4500 de ture, iti garantez ca nu mai vrei alt motor...

mareo 26-02-08 15:20

suuuperbe toate:D dar raptorx are dreptate;)

Urban_Racing 26-02-08 16:16

Quote:

N`ai intzeles nimic! .... Shi crede`ma ca shtiu ce e ala vtec shi ce simtzi cand intra :)
A shi inca ceva .... un vtec de 1,6 jdm scoate 170 cp daca de asta uitasetzi :)

Oana Neculoiu 26-02-08 17:30

Nu va mai certati atata :)

Mugen este una dintre cele mai tari si renumite firme de tuning. Iar masiniile Japoneze merg bine de tot cand sunt aproape de limita lor. Parerea mea este ca Opel este o treaba, Honda este alta treaba. Cel mai tare model al opelului, pe moment este astra OPC, din toate punctele de vedere. Iar sa zicem un mugen s2000, pe oricecircuit, lasa in urma relaxat un opc, si sunt cu totul si cu totul alte "orgasme" la volanul lor. La opel ai tractiune fata, franare fata, directie fata , are caracter subvirator imens, iar puse pe circuit, si golful gti si meganul rs scoate mai bine, cu toate ca au aprox 30 de cai mai putin. deci si in concluzie, opel nu are suficienta experienta in domeniul asta:)

Japs know what's all about speed

Takashy_Vtec18 26-02-08 22:02

Woowwww cate jucarii po acoloooo.........as dormii o saptamana po la Mugen daca m-ar primii :).....

ionut_cluj 28-02-08 02:26

Quote:

Originally Posted by Oana Neculoiu (Post 1384766)
Nu va mai certati atata :)

Mugen este una dintre cele mai tari si renumite firme de tuning. Iar masiniile Japoneze merg bine de tot cand sunt aproape de limita lor. Parerea mea este ca Opel este o treaba, Honda este alta treaba. Cel mai tare model al opelului, pe moment este astra OPC, din toate punctele de vedere. Iar sa zicem un mugen s2000, pe oricecircuit, lasa in urma relaxat un opc, si sunt cu totul si cu totul alte "orgasme" la volanul lor. La opel ai tractiune fata, franare fata, directie fata , are caracter subvirator imens, iar puse pe circuit, si golful gti si meganul rs scoate mai bine, cu toate ca au aprox 30 de cai mai putin. deci si in concluzie, opel nu are suficienta experienta in domeniul asta:)

Japs know what's all about speed

Mugen nu e firma de tuning. Mugen e preparatorul de casa al Hondei, cum e Abarth pt. Fiat de ex. Astea sunt cu totul alte treburi. Mi se pare putin jignitor sa le zici firme de tuning.

All times are GMT +2. The time now is 12:10.

- Copyright 2026 4Tuning