![]() |
Scurta vizita la Mugen
26 Attachment(s)
https://forum.4tuning.ro/imagehosting...2ab93c7b7f.jpg
Scurta vizita la Mugen Mugen trezeste visuri in mintea oricarui proprietar de Honda, si nu numai. Compania nu se joaca in privinta performantelor, oferind componente si servicii fara cusur, la preturi pe masura. Un grup de jurnalisti francezi au mers in vizita la Mugen si s-au intors cu aceste fotografii. Honde care mai de care mai frumoase, evacuari puse la uscat, componente expuse ca la muzeu si un colt cu palmaresul celor de la Mugen, plin de cupe si alte premii primite. |
Re: Scurta vizita la Mugen
Parerea mea................orice iai face tot urata este si fara gust!!!!
|
despre ce vorbesti tu? poti argumenta? tu ai idee ce pot face "jucariile" astea ? :D Ever heard of V-tec? Design-ul celor de la honda este unul agresiv,masculin,iar kit-ul celor de la Mugen accentueaza acest aspect,atat dpdv al design-ului exterior,cat si sub capota...Ce gasesti tu in neregula la Mugen Civic Type R, sau la S2000? Esti un "neamtofil" convins cumva? No offence,doar imi exprim parerea
|
pfuuu....chisr ca starnesc visuri mai ales civic-ul ala :-D....nici motorul nu dezamageste....
|
pfff ce bn arata.....super civicu ala da S2000 :lol:
|
Mugen Un Fel De `amg` Pentru Honda Nu? Oricum Sunt Marfa.
|
Foss...despre ce vorbesti tu acolo...ai incurcat topicurile..:)) S2000 face tot.:X
|
ce colectie impresionanta..frumos
|
Sunt misto unele dar nu toate! Minivanurile nu prea se preteaza la impopotonat!
|
foss cred k nu ai auzit niciodata o S2000. Cat despre uratenie e relativa, daca tie nu itzi place, pentru alte mii de oameni este un vis. Yo unu daca as avea bani in secunda doi imi luam Accord sau S2000
|
frumoasa "colectia"
|
Quote:
|
Oamenilor voi ati auzit vreodata de Mugen ????? de cea ce reprezinta firma asta ????:?:
Comentarile sunt de prisos ....:arrow: |
un s2000 si vam facut
|
Quote:
|
Quote:
honda o masina foarte fiabila/performanta... ;) |
Quote:
te cam inseli.... sunt printre cele mai reusite... |
Quote:
|
suuuperbe toate:D dar raptorx are dreptate;)
|
Quote:
A shi inca ceva .... un vtec de 1,6 jdm scoate 170 cp daca de asta uitasetzi :) |
Nu va mai certati atata :)
Mugen este una dintre cele mai tari si renumite firme de tuning. Iar masiniile Japoneze merg bine de tot cand sunt aproape de limita lor. Parerea mea este ca Opel este o treaba, Honda este alta treaba. Cel mai tare model al opelului, pe moment este astra OPC, din toate punctele de vedere. Iar sa zicem un mugen s2000, pe oricecircuit, lasa in urma relaxat un opc, si sunt cu totul si cu totul alte "orgasme" la volanul lor. La opel ai tractiune fata, franare fata, directie fata , are caracter subvirator imens, iar puse pe circuit, si golful gti si meganul rs scoate mai bine, cu toate ca au aprox 30 de cai mai putin. deci si in concluzie, opel nu are suficienta experienta in domeniul asta:) Japs know what's all about speed |
Woowwww cate jucarii po acoloooo.........as dormii o saptamana po la Mugen daca m-ar primii :).....
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:10. |
- Copyright 2026 4Tuning