![]() |
B-05-npa
9 Attachment(s)
O berlina din 87 muncita si intretinuta (pareri ceva? )
|
Re: B-05-npa
simplu si frumos ! bv
|
chiar imi place!!!bv!!! ii mai trebuie o toba frumoasa...
|
arata bine, se vede ca e intretinuta, insa parerea mea e ca e ridicata, chiar foarte foarte ridicata pe fata din cate se vede :-)
numarul pe fata e cam praf de felul lui, cred ca a trecut prin multe :lol: si cred ca ar arata mai bine daca i`ai pune spoilere din astea standard, eventual vopsite in culoarea masinii ar da si mai bine. in rest, keep it clean si totul e ok |
frumoasa...dar indreapta fusta spate, punei luminile alea la nr, tripla stg e putin sparta, punei o toba nesimtita si ...jos jos jos!!!:twisted:
|
am si eu o parere sper sa nu te superi pe mine dar vb lui ciponce niste spoilere standard din plastic ar intinerio niste numere noi stopuri de tuning faruri de ursuletz cu lupa si lasata jos josssssss si un tuning pe la motor eventual cativa cai in plus bafta la proiect si sper sa fie furios pe strazi:P
|
ca tot veni vorba de stopuri ai putea face cum a zis gyde, sa pui lexus sau daca nu triple alb-rosu, alb complet, sunt mai multe combinatii. depinde de preferinte ;)
|
multumesc pentru pareri . am de gand sa o las jos sa ii pun engel eyes .numaru ala pe fata mi-a promis un amic k mi-l face cadou dar ma gandeam sa ii pun bare nichelate fara flapsuri cred k ar arata bine . respect voua
|
de angel eyes poti vorbi cu preparatul poate te ajuta el, vezi la sectiunea dacia tuning, la angel eye dacia 1300 se cheama topicul daca nu ma insel. au iesit destul de calumea.
cat despre bari fiecare cu gusturile lui, mie personal mi se pare mult mai calumea cu spoilere standard decat bari nichelate. roaga pe lord_hades daca vrea sa iti faca un virtual tuning cu spoilere standard fara sau in culoarea masinii si unul cu bari nichelate si fa`ti o impresie cum ar veni ;) |
inainte sa iti pui angeleyes si stopuri lexus , mai bine te-ai uita un pic pe la ea ca incepe sa o manance rugina incet, incet, sa te uiti acolo in spate deasupra de numar ca si acolo ai ceva probleme, si dupaia sa iti pui stopuri si faruri... sal
|
perfectionistilor
|
frumoasa masina ......... imi place , felicitari
merita lasata parerea mea e k stopurile alb cu rosu ar da cel mai bine ;) ai grija de ea numai bine |
bv dane.laso odata sa vedem cum iese.ar fi o traba cu un virtual tuning sa vezi cum sta mai bine barile.;)
|
multumesc pt parerile voastre , imi pare rau k plec saptamana asta in moldova k imi doeram forte mult sa o las jos o sa am timp sa ma gandesc . Cat despre rugina aia trebuie injurat tinichigiul am schimbat botul acum un an jumate . Pe masina foarte rar a plouat de atunci si nici prin udatura nu prea am umblat ,dar ce sa faci . Inca o data va multumesc foarte mult si poate ne vedem in bucuresti daca da caldura . respect
|
Quote:
si iar trebuie inceputa o sesiune noua de tinichigerie si vopsitorie sa se tina bine pentru urmatorii 2 3 ani si tot asa. asta este tabla de dacie si nu ai ce`i face ;) |
Quote:
de ce atunci cand schimbi ceva la dacie, aripa, portiera, etc ii mai dai 2 3 ciocane sa se potriveasca si la una straina vine fix pe linie? pentru ca e made in romania, diferenta intre uzina si conex este doar pretul la majoritatea pieselor. toate sunt de calitate... romaneasca. la motor umbli la ceva, te lasa altceva si tot asa pana incepi iar cu ce ai schimbat prima oara nu demult. pe scurt, pe cat is de proaste piesele pe atat de prosti is mesterii. |
fumoasa masina!felicitari!
PS: inceark sa pui o fusta de plastic sub bara de tabla!;)ar da bn! numai bn! |
Quote:
|
arata bn masinutza...da ce ai facut cu toba?sau ai dat-o jos sa faca zgomot sa zica lumea k e tunata...gata,gata am inteles:D.niste stopuri dealea albe complet ar da bn...in rest e ok.ai grija d ea.8)
|
da stiu cum e tabla de dacie , dar daca nu incerci sa remediezi acum cand e putina rugina mai incolo o sa ajunga sa o ''taie si sa o sudeze'', bafta cu masina sal
|
Quote:
insa daca continua sa tina umezeala acolo n`o sa mai reziste prea mult. |
Quote:
|
parerea mea e sa ii puna niste bari stoc de plastic se mai astupa ceva din ce se vede pe dedesubt niste stopuri albe si arata excelent
|
salut . stopuri lexus nu vreau sa pun , doar cercurile si daca zici ka ma poti ajuta(B-68-STI) o sa vb . in rest masina urmeaza sa fie lasata jos si retusurile alea care o sa le fac cat de curand . Vreau sa mai strang ceva bani sa schimb toate bucsile pe fata si ce o mai fi de schimbat . Va multumesc pentru parerile voastre imi sunt de ajutor . Respect
|
Quote:
|
:suspiciou te dau de gol,lume a lipit masina de asfalt:chainsaw:,baga poze sa vada lumea.tre sa o lipesc si io de asfalt ca arata criminal......;)
|
Quote:
si poate cand va mai intalniti la penny imi spune ti si mie , asta in caz ca nu deranjez poze poze poze poze poze poze poze :D:D |
Urmeaza si pozele , si sper sa va placa
|
10 Attachment(s)
pozele . cu scuze pentru calitatea lor. mie unu imi place cu arata npa ul :D
s o vedeti live ........ ;) numai bine |
in realitate arata mai bn decat in poza
|
Quote:
|
da asa e masina arata bine mai trebuie bibilita pe alocuri ar cam trebui sa iti faci si u putin timp liber sa ii mai faci cate ceva si tinete bine ca vin din urma bafta la proiect niste poze cu ce ai mai facut niste sfaturi cu ce ai mai vrea sa ii faci am vrea si noi sa vedem si sa auzim sa auzim de bine bafta in continuare;)
|
NU am timp de nimic sunt plecat de luni seara pana sambata dimineata in moldova fac distributie si cand ajung acasa trebuie sa ma impart intre casa si masina sa le bibilesc pe amandoua da usor usor o sa fie gata si masina macar sa mai mergem si noi pana in 2011.
daca mai auziti de intalniri ale baietilor cu dacii lasati-ne si noua un mesaj ceva . respect . multumesc |
7 Attachment(s)
sper ca nu te superi am cateva poze cu masina ta de la intalnirea de sambata:D
|
sambata cand ajung acasa o sa fac ceva la toba aia k nu imi place cum se aude ;de fapt nu se aude de loc si asta nu imi place :D
|
daca tot vrei sa se auda fao macar sa si fuga ca asa sa fie numai zgomot nu prea e frumos ar fii ceva daca ai mai creste in caluti:D macar un carb cu dublu corp:D
|
In cartierul nostru minunat am devenit o comunitate a baietilor cu dacii , unu s-a lasat de fumat sa aibe bani de bagat in masina , altul a vandut fier vechi sa isi faca o dacie frumoasa , unii s-au combinat la o masina fara acte pentru piese de schimb .Pot sa spun k la inceput era un fel de tuning dar cu timpul s-a transformat in pasiune . Nici unul dintre noi nu are o situatie materiala excelenta dar din putinul nostru care il avem tot reusim sa mai schimbam ceva la masina . Respect pentru baietii cu daciile de peste tot
|
;)vorbe grele;)bafta
|
hi hi hi .... k bine zici bafta si tine-o tot asa ..
|
1 Attachment(s)
Ieri am reusit sa ii fac o proba pe serpentine dupa ce am lasat masina jos .Se comporta super bine sta foarte bine be curbe , nu ma mai saturam acceleram la vale k un nebun , singurul lucru nasol este lipsa A B S ului sau a une frane mai performante . In rest merge bine masina sunt foarte multumit de ia .( PS ) II astept si pe baietii cu dacii de la mine din catier sa se combine la plimbari pe la munte k nu se compara cu mersul prin bucuresti .
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:17. |
- Copyright 2026 4Tuning