![]() |
Hyunday Coupe - Coupé de Oro
18 Attachment(s)
Hyunday Coupe - "Coupé de Oro" Galerie foto cu un Hyunday Coupe modifcat in Spania si prezentat in revista MaxiTuning. |
Re: Hyunday Coupe - Coupé de Oro
prea evoluati arata beton
|
Quote:
|
e ciudata blana aia la schimbator si la frana de man...k in rest e ok ...imi place !!
|
Mie nu imi place culoarea in rest e Ok :P
|
arata bine masinutza,dar cred ca a lasat la sf schimbatoru si frana de mana si a ramas fara inspiratie :lol: si patratelele alea naspa
|
urat..chiar nu imi place...interioru ce ma mai incanta ca in rest e urat...prea impopotonat cu patratele alea pe el si jantele sunt oribile...:sad:
|
Masina e super dar nu-mi plac patratelele alea colorate si blanita de la schimbator si frana de mana.
|
cenumi place ii blana aia ... si volanu .. care nu are nici o treaba cu masina.... in rest ii frumoasa .. si complexa
|
Quote:
|
dak a depus atata munca la ea.. macar de ii facea un loc la ps2-u ala..il tine in torpedo !!! ??
|
fatza nu imi place restu e frumos
|
Mi nu-mi prea plac jantele
|
Am mai vazut la spanioli cateva coupeuri modificate si toate au o chestie comuna...au tendinta de a lungii bara aia fata cam mult...iar la aceasta masina care este una de expo au pus presurile alea de 2 lei....
|
parerea mea este ca masina asta este lucrata cu mult bun gust cu toate ca mergea o culoare mai agresiva
|
HYUNDAI! cat de greu o fi?
|
masinutza e frumoasa, insa nu prea gasesc nici o legautra intre patratzele si culaore...
aaa, si volanu...pare gen muscle... aaaaa, ceasurile de bord sunt criminale:D |
parerea mea e ca e oribila...volanul e de prost gust iar jantele la fel...oricum tind sa cred ca-i lipseste un eleron
|
mah.. mie imi place, dar culoarea si patratelele alea de pe masina sunt oribile. Daca ar fi fost alta culoare cred ca arata mult mai bine. Si mai sunt cateva lucruri la interior care nu imi plac dar in rest eu zic ca e ok
|
O Masina De Expozitie Frumoasa Dar Parul Ala La Schimbator Si La Frana De Mana Strica Tot Intertiorul
|
nu imi plac deloc coreenele, dar cum este coupe-ul asta "aranjat" nu asi putea sa spun ca nu arata frumos.
|
patratelele nu imi plac
|
zici ca-i reclama la post-it cu patratelele alea.... cat despre blana de la schimbator era gata-gata sa fac o comparatie dar ma abtin :!:
|
arata bine...multa munca s-a depus pentru a o face.
|
Fara sa iau in calcul culoarea si patratelele, masina e superba. In sfarsit un bodykit reusit pt coupe. Spatele masinii arata criminal. Si interiorul este deosebit. Mi-ar placea masina asta...
|
daca o epileaza la schimbator acolo si la frana de mana......aaa da si sa scoata patratelelel alea, jnatele si volanu ala care sunt cu totul si cu totul alt stil , as putea zice ca e frumusica
|
Quote:
|
nu prea imi place cum e vopsita..... dar in rest e superba :)
|
e o masina buna hyundai coupe ? modelul asta ? , e fiabila ? :D
|
Pe cat de urata e masina asta stock (modelul asta) pe atat de frumoasa este aceasta. Nu credeam k se poate scoate ceva bun din modelul asta dar in fine.
|
fara eleron arata naspa....
|
ar fi aratat mai marfa fara patratele alea
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:33. |
- Copyright 2026 4Tuning