![]() |
Ceva un pic mai diferit DAR TOT LEGAT DE VT !!!!!!!!!!!
1 Attachment(s)
Ok , sa incepem , mi-a venit ideea asta cretina , acum 2 zile , exact dupa ce am facut poza cu NSX & The GTT drifting , dupa ca mi-am zis , ummmm , ce ar fi daca as face un .gif cu cele 2 facand drift ... am zis , wow , asta le-ar rupe gura astora :D , dupa vreo cateva ore , am mai revenit cu picioarele pe pamant , si am zis ... mda ... nsx`u va fi de ajuns , si asa voi avea o groaza de munca , si asa , m-am apucat ieri , la 7 dimineatza , si am inceput , mai intai , sa \"dau\" afara , sa \"sterg\" masina care era in poza cu \"locul\" in care nsx`ul avea sa faca drift ... si m-am apucat.. sa scot masina + refac asfaltul , a durat ... nu mai stiu cat , dupa care , am luat nsxu , i-am refacut usa , nu mai e in sus dupa cum vedeti , sper sa satisfaca ochiu multora chestia asta , mi-a fost sila sa pun la loc pe care o ridicasem in scopul .... la fel satisfacerii ochiu multora .. e ca si cum ai pun turbo pe o masina si dupa aia l-ai scoate :) , trecem peste , si am inceput , am luat masina ... am pus-o .. usor .. mai intai sa i se vada curu ... dupa care curu si o parte din usa , si tot asa ...
au fost 4 tentative: 1: A fost facuta din prea putine frameuri .. si deci se vedea ca curu ... masina o lua si stramb , nu era buna , si deci dupa 2 ore de munca, am hotarat s-o iau de la capat 2: Acum am dat-o in cealalalta extrema, daca pe prima o facusem din 5 frame`uri , pe asta am facut-o din nici mai mult nici mai putin de 90 de frameuri .. doar ca , atunci cand am bagat-o in easy gif animator, si i-am dat 0.1 secunde la schimbarea imaginii , am realizat ca driftul dura 9 secunde , sau ceva de genu , numai de calcule nu-mi arde la 6 dimineatza, anyway , cert e ca se vedea cu incetinitorul , n-aveam ce face , se vedea infect si deci am hotarat sa abandonez si tentativa 2 .... dupa 5 ore .. : / 3: Acum , cu putin mai multa experienta am decis ca 25 de frameuri ar fi de ajuns , zis si facut, am facut-o (sa vedeti ce chef ai .... dupa 7 ore ... aruncate la gunoi ... ) era ... bine , oricum mai bine decat celelalte 2 , asta am facut-o in .. o ora jumate , doar ca am realizat ca lipsea o chestie =)) esentiala , Fumul! si deci .. trecem la tentativa 4 , totodata ultima 4: Dupa cca 10 ore de lucrat NONSTOP !!! in Adobe , cu foarte mult chef .. m-am apucat sa adaug FUM ptr fiecare dintre cele 25 de poze in parte ... si m-am apucat, si am stat ... si am pus ... cate un layer mic , ajungeam la cate 10 layere / poza ... do the math .... eh , m-am apucat pe la ora 17 ..... am lalait-o ... aiurea , s-a facut 9 , eu ajunsesem la poza 14 .... : / mai aveam ink 11 :/ aveam un chef .. de nu mai puteam , dupa aia m-a apucat melancolia :P deh , fiecare cu probl lui , m-am bagat in pat , am adormit , am dormit pana la 1 noaptea, si de la 1 pana acum , am lucrat, la fel , greu .. cu sila , dar am facut-o , asta a fost tot Asa ca .. ppl : / va prezint , NSX`ul ... din concurs ... dand un infect DRIFT :D e prima tentativa , e ceva-n premiera , asa ca fitzi blanzi in comentarii , si va rog sa comentati cum trebuie caci am muncit destul ... XXDADIXX , FFOCUS , KICKASS , MADSKILZ , TNG , ETC ETC ETC haideti comentati , plz ! |
bai.. pentru prima data.. e misto. imi place ideea 8) poate ma bag si yo la o treaba de genu' cand voi avea o zi libera :D
p.s. daca faceai ca si roara de fata sa se intoarca cate putin era perfect si pe viitor mai lucreaza putin la fum. good job :wink: |
ca sa misc roata din fata...
insemna sa modific 25 de poze, nu ca mi-ar fi fost lene, insa ... ar fi iesit .. ca si cum ar fi luat gropi .... sarea .. ptr ca nu puteam s-o modific atat de lin incat sa nu se vada-n gif. crede-ma :)) :)) am incercat :D cat despre fum ... pisda masii .. a fost prima oara ... ideea ma intereseaza cum vi se pare, si-l astept pe al doilea care sa se incumete .... sa faca asa ceva XXDADIXX , madskilz, ffocus , tng etc astept :D |
Santos superba indeea :D chiar imi place cum ai lucrat ..... eu nu prea stiu cu .gif`urile :D da e frumos :D
tot asa :D |
:shock: :shock: buna idee... :) am sa incerc si yo :) poate la anu :D..mai intai sa termin passat si dupa aia poate :D bv man :) e super ,,dar stiai ca gif animator..are o setare care imbina treptat frameurile ? adik trecerea de la frame`ul 1 la 2 se face prin inca 10 15 20 xx de frameuri ?? :) ..incearca asta sa vezi ca o sa para mai naturala miscarea :)....da`mi un prv daca nu stii :D
|
deci yo chiar nu stiu cum se fac .gif -urile si in ce program.
o sa fie cam greu :( Felicitari SantOs ! |
Re:
Quote:
|
Pai ia hai sa te vad , cam cat de repede rezolvi problema ... ;)
|
1 Attachment(s)
2nd Project !
Bmw - Burnout : / va las pe voi sa decidetzi cum e .... mie-mi place ... plus ca am facut-o in juma de ora 8) 8) 8) 8) 8) p.s : da, stiu o sa-mi ziceti de fum , e prima oara, n-am avut experienta, acum stiu cum sa-l pun cum vi se pare miscarea jantei ? merge ? |
bravo man..e super...vezi k poti sa o faci si avi..si tot cu gif anim k stiu k am facut yo chestia asta akuma vre-o 2 ani..... :wink:
nu am avut net bagami-a...................ma rog..as putea sa continui 3 pagini..daia nu am postat :roll: ....u tight dawg....as face si yo dar nusj cat de frumos e sa iei ideile altora... :roll: :twisted: |
bine santose nota 10 pt tine :peace:
|
8) Eu nu ma bag ca nu stiu sa fac fumu si imi ia mult la chestiile astea. Parerea mea sa incerci Macromedia Flash pt ca pozitiile intermediare ale masinii le face singur si potzi sa-i dai si traectoria :wink:
|
nici yo nu stiu cum e cu fumu :D hmm...
|
Re:
Quote:
blowwind ... e usor ;) :P daca suneteti interesati .... intrebati ce si cum ... avem un topic la dispozitie , astept , orice ... intrebare |
7 Attachment(s)
vaiii....
nu se mai baga nimeni ?!?! : / .... offf supra : P |
mai incerc si yo...PROMIT :D
|
shi io vreau sa stiu cum se face fumu :P
|
asa. hai .. si altii
madskilzule ... ma dezamagesti .. |
1 Attachment(s)
uite ceva facut in 15 min :D a iesit ca dreaq dar ehh...
P.S. apasa pe poza ca sa vezi bine :) ca in preview nu imi prinde 2 frameuri...sunt prea rapide :D |
1 Attachment(s)
:? mai slab , facuta repede, ca mi-e somn : /
|
Sant0s...eshti tare bro...gj
|
1 Attachment(s)
supra stagex 2
|
Re:
Quote:
|
n`o sa vezi ..
nu prea mai am ce sa-i mai fac : / |
1 Attachment(s)
ce parere aveti despre gif-ul asta?
datii save pe hdd si va uitati la el de acolo ca aicea se vede prea nasol |
santos, la alfa 166 baga fum si la roata din spate pe partea cealalata...
200sx...in culorile alea ar trebui sa se vada animatia sau e fullcolor... |
1 Attachment(s)
uite una scurta facuta in flash la repezeala (10 minute)
|
pey ce faci ma ?? se plimba fundalul sau masina ?? :)
|
am vrut sa aceentuez viteza si se plimba ambele :))
|
1 Attachment(s)
formatul gifului este ceva mai mic decat cel care se vede direct pe 4tuning de aceea v-am rugat sa-l salvati pe hdd inainte de vizionare
revin cu inca un gif |
pai stai sa inteleg eu..ca asta se vede pe culori...tu ai luat niste poze si le-ai bagat intr-o animatie...io credeam ca ai luat tu o masina si pe un fundal ai miscato sa iasa animatia
|
frumos.....shi eu pot sa fac in format gif un film intreg..astea sunt secvente din filmulete.....dak mai ai pune.... 8)
|
acum am vazut in premiera un gif de 3MB :shock: si se vede si slabut...am stat 15min sa in incarce...wow...
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:57. |
- Copyright 2026 4Tuning