![]() |
Ford Focus MK1 1.8 TDDi - my YELLOW Focus
11 Attachment(s)
cu ceva vreme in urma mi-am luat un focus din germania....nu am apucat sa-l vand si am hotarat sa-l tin pt mine.
ford focus tournier 1,8 tddi 90cp/66kw aer conditionat scaune incalzite ceasuri albe dezaburire in parbriz carkit putine modificari de inceput... plafon negru(colant) stopuri negre faruri negre si....angeleyse |
Re: my YELLOW ford FOCUS
sa il stapanesti sanatos, spor la modificat si te asteptam in usergroupul FORD :D
|
sar'na...cum fac cu usergrupul??
am si eu o intrebare...unde pot sa-mi fac nishte flanshe ceva, pt a schimba prinderea rotilor, distanta intre prezoane? |
Flanse adaptoare se gasesc si pe la bazar pe 4tuning, insa nu vad care ar fi motivul .... pentru modelul tau gasesti jante aproape la toti producatorii de la 15' pana la 18'.
Legat de usergroup da un click << AICI >> si urmeaza indicatiile. |
misto,nu am mai vazut pana acuma focus galben
|
salut.de unde ai luat alea negre pentru faruri? si cat te-au costat, si inca ceva , cum ai desfacut sticla de la far :-? ms anticipat.am si eu unu da e argintiu - 2004 acelasi motor Tddi.
asteptam poze. eu cel putin sunt nerabdator. :D |
Quote:
sticla de la far se desface la temperatura ridicata, trebuie sa incalzesti farul cu un feon d'ala industrial care incalzeste aerul ft mult. imi pare rau ca nu am mai putut sa fac poze la masina, i-am pus folie, pleoape, i-am facut toate semnalele negre. si..ceva ce nu se vede din ext, dar se aude,un mp3 statie mac 4500, si un jbl gt4-12. vroiam sa-i pun jante cel putin 17" dar acum banii se duc in alta parte. masina este momentan la mecanic...trebuie sa ii schimb ambreajul :( deci modificarile mai au de asteptat |
misto farurile....
|
3 Attachment(s)
am reusit sa fac 3 poze...nu prea reusite
|
arata frumos.ti-a iesit bine investitia :)
|
4 Attachment(s)
Nu am mai intrat de mult pe forum...i-am mai facut niste poze. intre timp masina a facut un drum in Turcia si unul pana la mare la noi, sunt foarte multumit de ea...la capitolul minus...forma caroseriei:(
|
Ar merge niste jante in combinatie cu o suspensie plus un chiptuning.
|
PLEOAPE SAU AUTOCOLANT???
antena unde e???? ;) ;) |
S-ar putea sa fie de aia de se lipeste pe geam si seamana cu GPS-ul de firme.
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
daca dai cu zoom sau daca te uiti mai atent vezi ca e diferenta de nivel...sunt pleoape de fibra!
antena s-a rupt, caut una care sa se potriveasca. jante si suspensie...deocamdata nu ii pun.vreau sa o vand si mai am timp inca 3 luni sa ma mai astept, pana imi iau permisu de la militie. P.S. mai pun o poza,poate se observa pleoapele mai bine cand e jegoasa! |
si nu se vad aiurea daca nu mai sunt la acelasi nivel cu celelalte elemente de caroserie??? eu am preferat sa-i pun autocolant (e masina de la avatar) ;)
|
Ingrijita masinuta ..dar pe Lucian nu prea il prinde...il prindea mai bine acel golf:cry: ...
|
6 Attachment(s)
am coborat intr-o zi in fata blocului si...ce credeti....mi-au furat astia capacele de la roti...:P am zis ca daca tot am ramas fara capace, macar etrierii sa iasa in evidenta:D.
P.S. mic upgrade la musica |
Quote:
|
jantele sunt alessio, 215/45 r17 fata si 225/45 r17 spate. pretul nu pot sa ti-l spun pt ca m-am inteles altfel cu baiatul de la care le-am luat.
de vz...vezi ca au disparut afisele:D P.S. saptamana asta sper sa am timp sa o las 2-3 cm mai jos |
eu ti-am zis:)) arcuri sport macar!! :))
PS: te mai asteptam pe la cr dupa ce o cobori !:D |
Quote:
|
Quote:
|
parca vroiai sa o vinzi, nu?
|
bine zis vroiam:D m-am razgandit din nou:D
rzw...tot alessio aveam, ai tinut bine minte:P |
:ford:arata bine masina, imi plac jentile dar mai ales farurile negre, dau foarte bine,bafta incontinuare :drunk: apropo interiorul nu ni-l arati?:)
|
multumesc pentru aprecieri.
la interior nu am prea multe de aratat, un carkit, consola vopsita gri in ton cu ceasurile si ornamentele de pe usi si niste leduri albastre fata - spate care lumineaza mergatorii:D |
eu cred ca ai tapiteria rupta si ti-e rusine sa ne-o arati,desi nu ar trebui:lol:
|
Da domne ! Şi breakurile pot arăta bine !
Quote:
|
Le-am modificat in ambele posturi :).
@mariusARD - mai multa atentie. |
Sa il stapanesti sanatos arata bine si spor la modificat.
|
Quote:
mai bine te-ai uita la tine cum scrii prietene e "domnule"nu domne ,daca chiar vrei sa o luam asa, mai bine stai tu in bancuta ta si iti vezi de treaba ta, esti moderator, treaba ta e sa corectezi nu sa reprosezi. claudiu scuze de offtopic Jargonu' e jargon, iar agramatismu' e agramatism, iar de corectat, trebuia sa te corecteze īnvăţătoarea din clasele I-IV, nu eu - Gabi |
Frumoase incaltari, proasta idee cu ledurile albastre :lol: .
Bafta! |
1 Attachment(s)
Quote:
|
Arata foarte bine.Spor la munca in continuare si la cat mai multe modificari. :-)
|
Sa o vedem si mai jos de ground si este super :lol: asteptam cu nerabdare....cred ca masina asta incepe sa iti cam intre la inimioara! Nu e asa Luciane:?:
|
2 Attachment(s)
|
4 Attachment(s)
Quote:
|
singurul focus break care imi place ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:16. |