Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Iasi (https://forum.4tuning.ro/36-iasi.html)
-   -   Viteza Maxima Atinsa De Voi La Volan (https://forum.4tuning.ro/36-iasi/68439-viteza-maxima-atinsa-volan.html)

silviu_fxx 23-02-08 18:08

Viteza Maxima Atinsa De Voi La Volan

Dupa cum sugereaza si numele topicului as vrea sa postam aici vitezele maxime atinse cu masinile personale(ori imprumutate ori furate:lol:) si locul in care ati facut-o. Daca aveti poze/filme e si mai bine.

Eu am atins:
-180km/h cu un Logan 1.4MPi, masina personala, pe E85, un pic la vale, benzina de 98(nu am poze, deocamdata);
-220km/h cu un Audi A4, 1.9TDi, 131CP, 6 trepte, tot pe E85 inainte de Roman(poze la urmatorul test).

bakal 23-02-08 18:35

Re: Maximum Speed

banuiesc ca drumurile si localitatile astea sunt in alta tara, unde nu este limita de viteza nu???

silviu_fxx 23-02-08 18:50

Quote:

Originally Posted by bakal (Post 1378669)
banuiesc ca drumurile si localitatile astea sunt in alta tara, unde nu este limita de viteza nu???

Daca intreaba politia banuielile tale se adeveresc.

Sleepy_85 23-02-08 21:49

eu 145 cu fosta Nova pe o ploaie torentiala, :D, acu vreo 2 ani.

AXEL_SS 25-02-08 20:09

Eu 190 pe autostrada in germania cu golfu meu. Mai avea pedala da nu i-am mai dat.

bmwh548 26-02-08 15:56

Offtopic: ar trebui sa specificam ca astea sunt vitezele "afisate" de vitezometru (care are o eroare mai mica sau mai mare).
Ontopic: 110 cu Dacia 1300. Mai mergea dar se termina drumul :sad: Nu spun pe unde am atins ca dupa aia se sesizeaza cine nu trebuie.;)

CRyS` 26-02-08 16:17

"Sculeni Ring" ... :P si "mai aveam pedala dar nu mai era drum" ...se aseamana cu faza "uite atat de mare [........] era pestele!" :) Nu Alex?

bmwh548 26-02-08 16:22

Pentru ca "presimt" ca mi se adresa si mie: daca vrei detalii sau sa reeditez experienta si eventual sa fac niste poze discutam pe privat cu cea mai mare placere. :-)

CRyS` 26-02-08 22:07

Doar o parte cu "Sculeni Ring" ... ma refer la
Quote:

Nu spun pe unde am atins ca dupa aia se sesizeaza cine nu trebuie.
na...intelegi tu...cat faza de dupa ...e pt Axel!

bmwh548 27-02-08 14:48

Pai din pacate pe autobahnurile noastre locale avem niste restrictii de viteza impuse de politie. Asta ca sa nu mai spun de gropile care ne restrictioneaza viteza in adevaratul sens al cuvantului:evil:

SoulTrain 05-03-08 20:11

eu am atins in germania 195 cu o bora 1.9 TDI 131 cp da mai mergea oleak

Draghi™ 05-03-08 20:16

160 cu un renault 11 din 87

mritzcu 08-03-08 21:19

-putin peste 170 cu un opel kadet caravan din 91 intre tg frumos si p.iloaiei.
...dupa o luna am schimbat garnitura de chiulasa... :) o fi vina mea ...n-o fi.... cine stie.
-180 spre sinaia cu un wv polo din 2002. nu sa intamplat nimic .. :)
-130 cu ticalosul actual spre metro.... inca nu a picat nimic.:P

bakal 09-03-08 10:04

pai sa vedem....
145km/h cu un matiz, poate ar fi mers mai mult(150) dar se termina drumu'
180km/h vw bora tdi 90 cp
200km/h bmw 320d, cu cauciucuri de iarna, limitate la 190 km/h, asa ca nu am mers mult vro 5 min, cand am vazut si ca masina consuma 8% la viteza constanta......anul asta am schimbat cauciucurile cu unele ce tin peste 250.....sper sa si ajung la viteza asta

slip 09-03-08 11:38

1 Attachment(s)
cea mai mare viteza pe care am prins-o .. (cu mine la volan ma refer) a fost in drum spre Bucuresti : 200 km/h in bord cu Ford Focus 1.8 TDDI 90 cp cu 4 oameni in masina care sunt martori :D anul trecut la 4tuning Days. Merge panarama :)) poza e facuta putin inainte de a ajunge la limita.. celelalte poze sunt neclare.
Oricat de mare ar fi eroarea..tot am depasit viteza din cartea tehnica - 180km\h ;) vis-a-vis de alte topicuri in care se spunea ca nu e posibil.

bmwh548 09-03-08 13:29

slip no ofence (felicitari pentru performanta) dar la turatia aia...pentru binele masinii sper ca nu ai rulat asa prea mult timp:???: Stiu ca Fordurile sunt fiabile, dar oricum...

HotWheels 12-03-08 18:03

Re: Viteza Maxima Atinsa De Voi La Volan

170(in bord) banuiesc ca vreo 155-160 reali cu Dacia 1300 powha` din 1975

bmwh548 12-03-08 19:42

Acuma no ofence...dar stiu cum merge Dacia 1300 si totusi... ;) Ca sa spui 120-130 treaca mearga...De curiozitate: era cumva o cutie in 5 trepte?

silviu_fxx 12-03-08 20:02

Quote:

Originally Posted by bmwh548 (Post 1420172)
Acuma no ofence...dar stiu cum merge Dacia 1300 si totusi... ;) Ca sa spui 120-130 treaca mearga...De curiozitate: era cumva o cutie in 5 trepte?

Poate se naste un nou SGM:D

bmwh548 12-03-08 20:22

Un nou ce?:oops: Scuze, dar m-ai pierdut.

ZyZ 12-03-08 20:35

Quote:

Originally Posted by bmwh548 (Post 1420298)

:lol: Scuze, nu m-am putut abtine. Si da, Daciuta omului fuge de mananca asfalt.

silviu_fxx 12-03-08 20:36

Quote:

Originally Posted by bmwh548 (Post 1420298)

https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/48563-dacia-16-volti-turbo-34-sgm.html
Gata cu OT.

bmwh548 12-03-08 20:42

Mersi de explicatie. Dar aia nu mai e Dacie. E Clio cu caroseria schimbata :-P
ZyZ: te refereai la SGM sau la HotWheels?
PS: pana nu vad o poza sau ceva cu vitezometrul care functioneaza corect (nu blocat la 170 sau mai stiu eu ce) eu nu-mi retrag afirmatia.
Edit: ok, nu mai fac offtopic, sorry.;)

CRyS` 13-03-08 05:54

2 Attachment(s)
Daca ai sti ce masina are HotWheels nu ai mai zice nimic ... asa cum zicea si Zyz masina aia papa asfaltu ... HotWheels explica putin baietilor ce bolid ai!
Quote:

r5 alpine, 93 cp stock... ~110-120 CP cu carburatoarele alea .

bmwh548 13-03-08 10:39

Ultimul meu offtopic promit: propun o noua regula, cei care au modificat masinile (intr-un mod atat de radical) sa specifice acest lucru. Cum spuneam, alea nu mai sunt Dacii 1300 decat cu caroseria. Ma duc si eu si pun motor de BMW pe batrana si merg cu 180 (in bord) si zic ca ea e Dacie 1300. Nu prea ar fi corect nu?

slip 14-03-08 00:27

Dacia tot dacie ramane.. atata timp cat ii pui un motor care se potriveste pe masina.. nu e asa super modificare.. ;) Daca esti baiat destept stii sa-ti faci masina sa mearga si cu 200 daca e nevoie ! ca la curse.. nu are importanta ca am modificat Dacia spre ex. ca sa rupa.. nu? conteaza CE fac cu Dacia aia! De cine imi bat joc ;)

ZyZ 15-03-08 08:36

Quote:

Originally Posted by bmwh548 (Post 1421382)
Ultimul meu offtopic promit: propun o noua regula, cei care au modificat masinile (intr-un mod atat de radical) sa specifice acest lucru. Cum spuneam, alea nu mai sunt Dacii 1300 decat cu caroseria. Ma duc si eu si pun motor de BMW pe batrana si merg cu 180 (in bord) si zic ca ea e Dacie 1300. Nu prea ar fi corect nu?

Si asta-i o noua regula pentru curse sau pentru forum? Ca sa stim sa ne conformam :lol:. Draga bmwh548, iti recomand sa te interesezi un pic ce anume inseamna modificari aduse unei masini, fie ea si Dacie, si cate din acestea pot fi numite radicale. Nu stiu cat esti tu la punct cu tehnica, dar...crede-ma ca in mare tot Dacie a ramas. Practic vorbind, ca sa te scutesc de citit istoria masinii (cum ar fi normal inainte sa propui noi regulamente vorbind despre o anumita masina), iti spun ca initial modificarile au fost aduse numai motorului, si anume internelor (supape, arcuri, ax cu came, carburator, evacuare). Si in aceeasi ordine de idei...du-te tu si pune motor de bmw pe batrana (nu in portbagaj) si da-ne si noua un apel. Sunt foarte curios daca reusesti ;). Haideti sa ramanem la subiect si sa discutam macar partial in cunostinta de cauza. Totusi e un forum al pasionatilor auto.

crazy_NRS 15-03-08 08:48

180km/h Nissan Almera din 98 ....a lui un prieten
140km/h Renault 19 masina personala ...asta avand in vedere ca sunt si incepator :(

bmwh548 15-03-08 11:42

Daca tu o poti numi Dacie in continuare stiind ca are motor de R5 si cam 110 cai e clar... Dacia 1300 stock are 54 de cai...el are dublu nu? Si ca o recomadare din partea mea: citeste printre randuri. ;) Am zis ca propun regula, nu ca oblig pe cineva.
PS: asta cu motorul am zis-o cam la nimereala, stiu ca e ~imposibil sa gasesti un motor de genul ala care sa intre pe Dacie.

ZyZ 15-03-08 16:40

Quote:

Originally Posted by ZyZ (Post 1425273)
Practic vorbind, iti spun ca initial modificarile au fost aduse numai motorului, si anume internelor (supape, arcuri, ax cu came, carburator, evacuare).

Daca tot nu m-ai inteles, blocul a ramas mult timp acelasi, cel de Dacie. La fel si pistoanele, vibrochenul, etc. Apoi a fost schimbata chiuloasa, apoi a venit un turbo, etc. In cele din urma, s-a ajuns la plafonarea tehnica a motorului de Dacie. Asa ca s-a recurs la schimbarea motorului cu unul pregatit pentru alt nivel, cel de R5GTT. By the way, sa stii ca tot Dacie e chiar daca are motor de Golf, scaune de Calibra, jante de BMW si discuri de Fuego ;). Sasiul si caroseria vor ramane, intotdeauna, de...Dacie :!:

L.E.: suntem de ceva posturi pe langa subiect. Daca vrei sa afli mai multe, cauta thread-ul cu SGM-ul sau WRC-ul sau COX-ul si citeste-le de la un capat la celalalt. E mai simplu pentru toata lumea.

mazdaCUF 15-03-08 17:31

am atins si eu 200 Km/h intre Avicola si Letcani, intr-o seara. Din cate am vazut si am auzit ar trebui sa se duca undeva la 225 km/h... dar inca nu am incercat:D

bakal 17-03-08 10:33

1 Attachment(s)
bordul imi arata 200+ un pic la o turatie de 4000, dar cauciucurile imi fac un decalaj de viteza de 5 km/h la 60(mie imi indica 55) asta in timp ce m-am luat cu un bmw 320d(150cp) el a luat-o inainte, si eu dupa el....la un moment dat distanta dintre noi era egala, de la 180 incep sa ma apropii de el, si la 200+ l-am lasat in urma grav..... cred ca ori aveam eu o viteza reala de peste 220-230km/h ori el nu i-a dat mai mult, dar tinanad cont ca eu cand incetinit el s-a dus pusca pe langa mine...aveam eu mai mult

...a, era sa uit, eram 4 la mine in masina, iar la el erau 2

mihay 17-03-08 17:36

Quote:

Originally Posted by bakal (Post 1428173)
bordul imi arata 200+ un pic la o turatie de 4000, dar cauciucurile imi fac un decalaj de viteza de 5 km/h la 60(mie imi indica 55) asta in timp ce m-am luat cu un bmw 320d(150cp) el a luat-o inainte, si eu dupa el....la un moment dat distanta dintre noi era egala, de la 180 incep sa ma apropii de el, si la 200+ l-am lasat in urma grav..... cred ca ori aveam eu o viteza reala de peste 220-230km/h ori el nu i-a dat mai mult, dar tinanad cont ca eu cand incetinit el s-a dus pusca pe langa mine...aveam eu mai mult

...a, era sa uit, eram 4 la mine in masina, iar la el erau 2

ofof of intradevar real ce zice razu :D super tare tare care nu crede aratam si filmulteul :d

CRyS` 18-03-08 19:07

3 Attachment(s)
Quote:

200 km/h in bord cu Ford Focus 1.8 TDDI 90 cp
Felicitari ... si chiar nu zice minciuni!!!!!!!!!!Masina aia merge de rupe!

....eu...

ZyZ 18-03-08 20:36

Eu merg incet...:rolleyes2

HotWheels 19-03-08 16:54

Quote:

Originally Posted by bmwh548 (Post 1420172)

Deci, viteza de 170 in bord am atins-o cu motorul de stock daca-i pot spune asa. (oleaca planta chiuluasa si carburator dublu corp) Cutia e in 5 trepte, de fuego.
Si uite si o bucatica de dovada, chiar daca n-ar trebui sa-mi bat capul prea tare.
https://www.youtube.com/watch?v=VA3lMOulqnM

Motorul de R5 nu este inca pe masina, mai trebuie munca si bani.

bmwh548 19-03-08 19:35

Din rasfoirea unui forum am vazut ca ai o frantuzoaica, asa e nu? Ar fi fost interesant sa filmezi si turometrul. Intr-adevar dublu-corpul te ajuta la demaraj...consumul e pe masura. Tocmai pentru a evita neintelegeri de genul asta am propus sa se specifice modificarile pe care le facem motorului, cutiei de viteze etc. Sa ai grija de ea ca merge frumos.
PS: pentru istetul care zicea ca iti tremura acul de la kilometraj...adu-i aminte ca mai trebuie si schimbate vitezele si de asta acul are tendinta sa "tremure".

HotWheels 19-03-08 19:48

Quote:

Originally Posted by bmwh548 (Post 1433181)
Din rasfoirea unui forum am vazut ca ai o frantuzoaica, asa e nu? Ar fi fost interesant sa filmezi si turometrul. Intr-adevar dublu-corpul te ajuta la demaraj...consumul e pe masura. Tocmai pentru a evita neintelegeri de genul asta am propus sa se specifice modificarile pe care le facem motorului, cutiei de viteze etc. Sa ai grija de ea ca merge frumos.
PS: pentru istetul care zicea ca iti tremura acul de la kilometraj...adu-i aminte ca mai trebuie si schimbate vitezele si de asta acul are tendinta sa "tremure".

Nu cred ca ar fi fost interesant sa filmez turometrul ca ala arata aceasi chestie...4000-5000-6000 rpm la fiecare schimbare de viteza. Da` suntem offtopic...

Iar ca fapt divers, titlul topicului este "Viteza maxima atinsa de voi la volan" nu altfel... Implicit deja precizarea masinii este un detaliu care iar n-are legatura cu titlul topicului...deja sa prezinti cu ce masina ai mers si ce modificari are...mi se pare cam mult. Este zona de prezentare a masinilor...acolo prezinti ce modificari are.

Fr3akDJ 20-03-08 21:11

Crek ma fac de ras eu aicea:)) da asta e makar sunt sincer:D cu VW BORA 90km/h - cand invatzam sa conduc:P adik pe scoala de soferi :))bineinteles ca nu in orash:P iar cu carisma intr`o seara ma duceam sa iau o pizza ca facusem comanda:P la ora 3 pe podu din nicolina 130km/h...stiu ca e slabutz:P da vb aia mai am cateva luni sa`mi scot lamaitza din geam si am si toba care urla si poate auzea vreo patrula ceva;)) si vb aia o fost greu sa`l iau si park nu mash risca sa`l dau asa repede:)

vladxex 24-03-08 14:44

145 km\h cu golf 1 1.6 diesel :) 4 persoane in masina !

All times are GMT +2. The time now is 12:46.

- Copyright 2026 4Tuning