![]() |
Re:
Quote:
|
Mama, plin de oameni informati p`acilea. Hai sa va luminez un pika. Golful ala de 900 de cai cu care va tot chinuiti voi este preparat de Dahlback. Are un motor cu 5 cilindri in linie de 2.1 litri si dezvolta in functie de setarea turboului intre 600 si 900 de cai.
Am si o veste buna pentru Tekin: Golful asta e de vanzare pentru suma de 245.000 de oiro, deci vinzi Preludeul si mai pui putin pe langa :wink: Tekin, ia-ti tata un Subaru sau o Honda mai noua sau o Toyota, ca se pare ca in ultima vreme nu e treaba cu europenele :roll: |
buhahahha...mai nou cei fara permis dau sfaturi de ce masina e mai buna...buahhahaha :lol:
|
Mah este un Trabant de 424 CP care scoate 100km/h sub 4 s...!!!! :lol: :lol:
|
Re:
Quote:
|
OK,linistitiva si sorbiti o gura de cafea ca doar sunteti la CAFE DRIVEsi hai sa discutam constructiv :D :wink:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
Care ARENA???? :D |
Re:
Quote:
|
ARENA de la UTA, mergetzi acolo si dati o tura, de 400m sa vad cat scoatezi :)
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
nu pot sa zic, dar e evident ca nu ia placut :roll:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
ai dreptate atat sunt de preocupat de scandaluri incat nici nu am obs. ca a disparut sectiunea 'arena' si rcs cu vigilentza sa a luat repede initiativa daca nu mai are forumul arena ...hai sa fie pe sectiunea arad |
Re:
Quote:
|
Fa-ma pe mine moderator si-l sterg io :twisted:
|
Re:
Quote:
:lol: |
Re:
Quote:
|
deci tristan ai priceput , nu?? :lol: aliaza-te cu rcs si cine stie...poate dati vreo lovitura :lol: :lol: :lol:
|
Re:
Quote:
|
Mah Tristane..tu ai intrebat ceva..eu ti-am dat un raspuns din sutele care se pot da la intrebarea pusa de tine... :lol: ...mingea este la tine...cat despre lovitura..de la a zice pana la a si face..este cale lunga..si nu-mi sta in obicei sa fac asa ceva...si degeaba vrem noi..daca administratorul nu vrea... :lol: :lol: !!
|
Re:
Quote:
vrem noi???? :roll: :roll: :roll: care noi?? :evil: ..... |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
pai ar avea motive temeinice administratorul sa vrea ??? :wink: |
Re:
Quote:
noi nu vrem :!: din cate stiu eu :wink: |
:lol: :lol: ..nici noi...!!!
|
Hello!!! nu mai bea nimeni cafea?ati amortit ? :lol: ce mai e nou?am auzit la stirile locale ca vor fi ceva filtre prin cartiere,cica in arad au loc curse ilegale dar cum eu sunt pieton la ora actuala nu sunt updatat,stie cineva ceva? :D
|
:( se pare ca nu sint noutati
nimeni nu mai iese la o cafea , la o tzigara ,la o ilegala? :roll: calin , tekin, voi cu masinile voastre marfa ??? :ciggy: :tetter: |
bah io am vazut doi shoboloani dinaia cu inotatoare de argint mainainte pe perete...fugeau unu dupa altu cu curcubee in cur....probabil aveau NOS sau cine stie...oricum...era cursa ilegala....apoi s-a taiat gazu !
|
1 Attachment(s)
ce mah...nu ma credetzi ??
|
mie somn...... calin :ihearu: :peace:
|
Re: Cafe drive
ceva barfe noi despre masini?:-) probabil userii noi nici nu au vazut acest topic;)
|
care tico ? ala.....type-R,GTR,GTI,DAEWO,TURBO,COMPRESSOR,S,....mai zicetzi voi... ??
|
GTD ,TDCI, Wunder baum ... :lol:
|
Neone pe plafon, fara numar... :lol: numa sa nu ploua
|
ms ms8) noroc ca am dat din intamplare pe sectiunea asta ca nu vedeam mesajul:-P
p.s. stiu ca nu i normal sauliuc ..si cu dacia lu masa se juca de a wrc -u cand nu avea alta masina:twisted: |
| All times are GMT +2. The time now is 22:47. |
- Copyright 2026 4Tuning