![]() |
Ag 86 Rmc
Sper sa va placa masina mea. Sunt inca la inceput cu modificarile. Astept sfaturi.
|
Re: Ag 86 Rmc
Arata foarte bine !
|
in curand o sa pun si cateva poze q masina
|
1 Attachment(s)
nu e frumos sa ti oamenii in suspans...asa ca pune poze....uite incep eu,dar din pacate nu am decat o poza asteptam de la tine mai multe.
|
2 Attachment(s)
dor doua poze pt inceput
|
salut nu arata rau ,dar daca ai niste poze pe zi ar fi perfect
|
in curand o sa pun si poze pe zi
|
5 Attachment(s)
cateva poze cu rmc-ul. ca vad ca el nu are de gand sa mai puna. nu se vad chiar bine dar merg si aste momentan
|
in linii mari arata bine masina.atat ce nu-mi place e fusta de la bara spate(cauta si tu un model mai frumos ca e dumbravei plina) si antifurtul de la potrbagaj scapa de el ca da ca dreaq.un antifurt bun e sa scoti si butonul asa cum am vacut eu.bafta in continuare!!!
|
Quote:
|
Quote:
Spoilar fata, spate , |
1. alte proiectoare
2. Scapa de licuricii aia de pe bara 3. In loc de licuricii aia pune angel eyes pe faruri arata mai bine 4. Fusta aia chiar stirca incearca sa o lasi mai jos si pune alta toba si o sa arate mai bine :) in rest ok si vezi cum securizezi geamurile alea de la stop ca au tendinte sa faca picioare |
Ok...mari Modificari Nu Are...dar Ii Facuta De Bun Gust Zic Eu....mai Ales Interiorul..este F Primitor....si O Sa Il Prezint In Niste Poze...va Multumesc De Sfaturi
|
8 Attachment(s)
cateva poze de cand am luat masina si pana in prezent
am pus pozele + un filmuletz |
Frumusica masinutza pentru incepun...dar dupa mine modificari mai vizibile (sau mai putin vizibile adica la motor ) eu as face asa
1.Jante 2.Spoilare cadecat mai aratoase 3.Garda la sol mai jos 4.Alte componente care sa arate fain si cat mai simplu ( fara actibilturi pe ea ca nu sta fain ) Bun asta e...dar noi le spunem dar e problema ca pentru noi e usor dar pantru tine nu cred ca e....si motivul creca il stiti. Nu noi bagam bani ci tu deci faci cum vrei si cum iti place noi doar iti dam sugesti poate neplacute pentru tine sau placute. Bafta incontinuare la Conceptul tau pe care banuiesc ca il ai deja si vrei sa til indeplinesti. Bafta ca merita ;) |
salll man...am si yo o intrebare.....poti sa imi spui si mie cat ai dat pe triple si unde se gasesc????....uite id meu adryan0.aditzu......k sa vb mai mut
|
Quote:
|
Quote:
|
ingrijita masina...c planuri ai pe viitor?
|
din mai multe motive am fost nevoit sa-mi fac un nou cont....va stept acolo:
https://forum.4tuning.ro/showthread.p...38#post1435138 Multumesc! |
3 Attachment(s)
poze mai recente...
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:14. |
- Copyright 2026 4Tuning