![]() |
Dacie Din 84 Si Are Servo!!!...mai E Si Modificata
7 Attachment(s)
sal.as vrea sa va prezint dacia fratelui meu!e din 84 cred,are motor de renault de 1,4 cu set de 1,6,are servo(de renault),jante jenti roti sau km ii ziceti voi pe 15,punte spate renault,electromotor de volvo,astept niste pareri!
|
Re: Dacie Din 84 Si Are Servo!!!...mai E Si Modificata
ararta foarte bine masina,e suparata :p
dungile rosi sunt vopsite sau lipite? jantele dau foarte bine pe ea bafta |
dungile sunt vopsite!...
|
am si eu cateva intrebari dak ai chef de vorba uite idul meu stefan_tzy ee frumoasa daciutza
|
La ce bun daca e de vanzare..
N-am sa inteleg niciodata chestia asta..bagi o carutza de bani in masina,faci modificari,muncesti la ea,etc..ca sa fie apoi scoasa la vanzare..:sad: |
era!!!...intr-o mare criza de bani...dar akm nu mai e!!!!:D
|
adica pui motor de renault pe ea dar pui si gpl .cum poti face nene chestia asta eu nu inteleg..ca sa nu mai vb ca 2300 euro nu va lua pe ea orice i-ar face.dungile si aripile spate super proeminente o strica
|
Quote:
|
what a waste of time and money
|
Quote:
|
Sal! Pune si tu poze de la motor sa vedem si noi cum e adaptata servodirectia.
|
da ca de obicei bune rele cum ziceti voi mai intai uitativa la masinile voastre si apoi vorbiti fiecare are gusturile lui si asta nu o sa o poata schimba nimeni
|
frumoasa ,dar sport pe gpl mai rar
|
E dragutza masina , dar are unele parti care nu imi plac deloc ! Cum ar fii stopurile dupa spate, ar merge unele clare, botul masinii nu ma incanta deloc , in rest e OK din punctul meu de vedere .
|
dacia S P O R T ;)
|
ingrijita masina, dar oglinzile alea nu sunt de acolo , adica nu merg pe masina asta mai bine pastra oglinzile ei originale, astea sunt urate rau....in rest ce sa zic putea sa faca altfel botul...sal
|
per ansamblu masina e dragutza, dar parerea mea e k o strica rau de tot jantele alea de tabla cu capace, macar unee de aro 10 intoarse mergeau
|
e misto masina,pacat ca are GPL...
Inauntru ar merge un bord de CN,ar da mai bine |
tare buburuza, si mai e si sport :D
|
Ai girja de ea ca e super facuta :> mai ales trapa aia de aerisire [care nu cred eu ca e din stoc =P] ... Si e pacat sa o vinzi, eu daca as avea o asemenea jucarie, as tine-o de expozitie :D si amintire pt copii =))
|
Quote:
|
Quote:
|
pune si u ceva poze l
motor |
pui si tu poze de la motor ??? altfel o sa creada lumea ca nu e a fratelui tau si vei parea un bagator asa cum sunt deja destul de multi pe aici...
|
Am o nelamurire...dece nu o prezinta fartele tau si o prezinti tu...nu o zic in nume de rau ca e super masina...ne mandrim cu DACIA...dar nu intaleg !? Cati ani are fratetu el nu e user pe forum....Tu presupun ca mai o iei si tu la o plimbare sau todeauna...:)K Bafta incontinuare la ce vei face sau la ce vrei sa-i faci ca nu trebuie lasat asa...;)
|
las ca pun poze si la motor!!! fratemio e insurat,are copil,sta la casa lui,n-are el timp de net ca mine!...in week-end sper sa ajung la el si sa mai fac cv poze!cat despre condus nu o conduc ca yo am masina mea!
|
zimi si mie pls ce caseta de directie are masina de are si servo de pe ce renault e....dami un pm pls!
|
orice iai face tot dacie ramane
|
super tare, tot dacie, da' una diferita. astea is vorbe de *** cu "tot dacie" si alea alea.
e modificata chiar, si daca e dacie? si sgm tot dacie era si dadea clasa la multe masini puternice care nu erau DACII, CUM SPUI TU. |
corect!!!dacie doar cu numele si forma...
|
2 Attachment(s)
salutare la toti!masinuta a mai suferit niste modificari la bara din fata si in curind am sa pun si niste poze cu noile roti(pe 16)pe care le are!
|
Poze cu motorul cu servodirectia sa pui ca aia e interesant...
|
Posibil adaptata de pe renault20 (dacia 2000).Oglinzile si dungile date jos, sper sa nu te superi dar o strica.Probabil s-a lucrat la masina in perioada cand erau la moda dungile alea pe dacii.
|
botu arata mai bine asa . Mai bine lasai Jantele celelalte . . . . ! Nu imi plac oglinzile in rest arata bine .
|
din partea mea , un mare kitch , pt ce asa de mari pasaje?ce's cu stopurilea alea din targ?are toata tara dalea, pune-i niste angel eyes , da-i dungile jos.
|
si angel eyes n-are toata tara?
|
Apropo da chiar are servodirectie sau are doar servofrana ca omul a spus ca are servo dar nu a precizat de care....
|
macar alea mai dadeau un aspect !
|
Quote:
|
si cu servo cum e?
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:27. |
- Copyright 2026 4Tuning