![]() |
demo car PHASE - expusa in MALL astazi 27.07.2005
13 Attachment(s)
demo car-ul de la Phase va fi prezent astazi in MALL BUCURESTI pana la ora 22.00
aveti ocazia sa vedeti o masina deosebita asteptam parerile voastre dupa si votul la car styling ce parere aveti despre el ? |
:shock: :shock: :shock: Sa nu spui ca asta a fost facuta in Romania. :shock: :shock: :shock:
|
se pare ca multe lucruri aflam si vedem daca ne tinem mai aproape de competitiile de sound
|
Asa este !
Speram sa fie din ce in ce mai multi concurenti si SPECTATORI,pentru ca din efortul competitorilor au de invatat si cei ce le fac si cei ce le privesc si asculta. Un lucru interesant in concursurile de car-audio,este acela ca in afara de punctajul obtinut,concurentul primeste critica juriului asupra sistemului.Ori in urma observatiilor,acesta stie ce are de facut pentru a indrepta greselile existente ! Parerea mea personala e ca oricine are o masina pregatita,va avea de cistigat daca va participa in competitii,va avea posibilitatea sa obtina o parere competenta despre sistem,si va sti ce are de facut pentru a face masina sa sune mai bine !!. Acesta este cel mai mare PREMIU ! |
Nu cred ca e facuta in romania.. Poate doar pedalierul sa fie pus in romania :lol:
Oricum, arata super misto si e si loc de bagaje!!! http://www.bass-attack.com.ua/main/f...utohifi-02.jpg |
5 Attachment(s)
si iarasi poze :
|
3 Attachment(s)
:arrow:
|
Masina este lucrata impecabil din punct de vedere estetic dar zbarnaie fibrele alea ingrozitor cand se pune pe urlat instalatia audio. Fiind un demo car cu n-spe mii de difuzoare, sunetul este de foarte slaba calitate !
|
mai sa fie inseamna ca sunt eu surd!
sincer mi se pare mie sau uni oameni vorbesc cam in necunostinta de cauza in masinuta aia nu zbarnaie absolut nimik dar fie! fiecare om are dreptul la opinia lui oricum pentru cei interesati Demo Car-ul de la PHASE acel minunat Renault Clio poate fi vazut si ascultat astazi 27.iulie.2005 in cadrul Bucuresti MALL!
|
impecabila...bucuresti here i come :lol:
|
Felicitari eream curios cand pot admira asa ceva la noi :shock: .Felicitari tuturot persoanelor inplicate la aceasta masian :tenisclap :peace: :peace: :woowoo:
|
masinuta poate fi vazuta doar astazi pana in ora 22:00 deci cine are putin timp liber sa meraga sa vada si cel mai important dak se poate sa auda ca sa nu mai auzim comentarii de genul \"zbarnaie fibrele\" si alte alea!
oricum sa se tina cont ca acea masinuta e facuta pentru show nu pentru concurs dar fie! |
nam auzit masina dar in general se zice ca fibra baraie, depinde acuma de woofer cat ii de puternic.
pacat de firma Phase Linear ca a fost cumparata de propietari Magnat ( nu mai stiu cum se cheama firma ) Acuma sigur calitatea sculelor de la Phase Linear se va duce in jos. Phase Linear a facut unu dintre cele mai bune woofere dupa parerea revistelor. Vorba ii de Phase Linear Aliante 12 Si LTD. ( cam lung numele ) Pe langa calitatea superba, si marimea foarte mica mai si era fiecare woofer masurat manual inainte de a se ambala, asa ca datele wooferului ( TSP ) erau 100% pentru acel woofer asa se putea calcula o incinta foarte exacta. Eu am avut wooferu in o incinta de Bassreflex, claritatea era impecabila, singuru punct slab era puterea wooferului, era cam \"incet\" asa ca am schimbat pe JL Audio. Ok acuma destul vorbit, am vrut doar sa imi zic parerea despre Phase Linear :) |
ORICE masina \"Demo\" are ca scop prezentarea produselor si trebuie sa fie spectaculoasa !.Dat fiind numarul mare de difuzoare si a felului cum au fost pozitionate,nu va putea suna BINE.....,cel putin pentru a putea participa intr-o competitie audio.
Nu trebuie confundata o masina de competitie care e gindita sa sune BINE cu una de SHOW care a fost conceputa pentru un cu totul alt scop. Clio e realizata exceptional,iar locul ei este si va fi mereu intr-un Showroom. Merita vazuta !!!! |
Rog ramineti \"ON TOPIC\" !!
|
frumoasa masina, naste mari pasiuni
sa mergem impreuna in seara asta sa o vedem |
Mall vitan sau Plazza? raspundeti repede ca poate ajung si eu sa o vad. Multumesc.
|
VITAN!
|
Ma duc si eu in seara asta sa o vad. Gratian, tu pe la ce ora te duci?
|
inca nu stiu... dupa 8 sigur
|
Multumesc pt raspuns. Si eu tot dupa 8 o sa trec pe acolo, ar fi frumos sa ne intalnim cativa useri ai forumului acolo.
|
ia te uita :D
Pentru cei curiosi iata si cateva poze cu masinuta care sta linistita si va asteapta in MALL VITAN!
[img]ftp://emmanet.ro/upload/IMG_0739.jpg[/img] [img]ftp://emmanet.ro/upload/IMG_0741.jpg[/img] [img]ftp://emmanet.ro/upload/IMG_0742.jpg[/img] [img]ftp://emmanet.ro/upload/IMG_0743.jpg[/img] [img]ftp://emmanet.ro/upload/IMG_0744.jpg[/img] sper sa va placa ce o sa vedeti! :) |
Re:
Quote:
BTW : SUPER PREZENTABILA MASINA... :twisted: |
Acum am ajuns acasa. Am ajuns la 21:50 la Mall, m-am chinuit putin ca sa mai ajung, dar a meritat. Este superba masina din toate punctele de vedere.
O sa mai bage Golftuning niste poze cu masina, in curand. |
5 Attachment(s)
am ajuns si eu akas :D dupa cum zicea zero cool o sa bag ceva poze :D
|
4 Attachment(s)
more...
|
2 Attachment(s)
In drum spre:
|
vroiam si yo s`o vad si n`am stiu :(( mda...
|
Re:
Quote:
|
stie cineva daca mai este si azi masina in mall ?? :)
|
masina nu mai este in mall probabil acum se pregateste plecarea ei spre germania!
am anuntat ieri ca era singura zi in care putea fi vazuta! |
acum 5min a plecat spre germania :))
|
marfa astra cu neoane.....e a frizerului meu frate :D
|
doamne ce interior...ce sistem audio :shock: :shock: :shock:
|
dupa ce te-asezi in masina si pui o melodie asa, mai dansanta, dupa cat timp iti da sangele pe diverse gauri?
|
Ca sa nu mai vb de pleura dezlipita si alte cele :lol:
|
am si eu clio ... dar nu as vedea-o pe a mea in halu asta nici in cele mai bune vise ... zici ca a iesit direct de la WCC :shock:
|
se vede ca e lucrat de elia pe afara.
le-as da si eu clioul meu sa il coafeze daca ar vrea sa nu le dau bani. :roll: |
Re: demo car PHASE - expusa in MALL astazi 27.07.2005
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:24. |
- Copyright 2026 4Tuning