![]() |
Un Bugatti Veyron de 1.85 milioane $
9 Attachment(s)
https://forum.4tuning.ro/imagehosting...d9f71cd2c6.jpg
Un Bugatti Veyron de 1.85 milioane $ Acest Bugatti Veyron este fabricat, dupa cum spun cei care o vand, in 2008 si costa 1850000 de dolari. Bolidul e vandut de Symbolic Motor Car Company pe eBay Motors si are sub capota 1001 CP. Restul datelor despre Veyron le cam stiti, ramane sa reflectam asupra aspectului. |
Re: Un Bugatti Veyron de 1.85 milioane $
frumoasa masina cam multi bani..pffffffff:shock:
|
cam scump...cam mult adaugat la pret pentru modificarile care sunt doar la aspect...
|
pe mine unu , masina asta m a lasat fara cuvinte :shock::shock:
|
Inafara de jante ce are in plus fata de originalul?
|
asta e un moft....pe care-l ti de bibelou!!!!!
nu e de noi si nici de Romania! |
mda....exteriorul arata bine....presupun ca la motor nu mai aveau ce sa ii mai imbunatateasca.....;)
|
e ptr baieti din parintzi campioni ;)
frumoasa, intr-adevar |
tre sa fii tupeist rau.. sa cumperi un veiron de pe eBay
|
hmmmm...no coment
|
Quote:
on: jante si vopsit intr-o singura culoare , atat vad eu schimbat la el |
Shefa lor ! :D a reale space ship ! ! :D
|
super masina dar pfff......... ce pret ff scump
|
stati linistiti ca deja sunt 13 oferte...
|
din mom ce omu are bani de un veyron nu inteleg de ce vrea sa o vanda!? sa obtina putin profit...noooo...
chiar nu inteleg...!? DOAR nu e un amarat de audi...de care te-ai saturat dupa putin timp dupa ce l-ai luat !!!!! |
nu ai ce zice... cea mai tare masina.
|
superba:shock::shock::shock::shock:
|
no comment...:D isi merita bani...adica asta pentru cine isi permite...(foarte putini)
|
daca a schimbat jantele originale astea o sa fie la fel de echilibrate la 410km/h????
|
Quote:
|
Cel mai scump si performant Volkswagen din lume ....bucata de istorie auto......normal ca are oferte chiar daca schimbarile aduse sunt modice in comparatie cu adaosul la pret.....(dar totusi si un VW Veyron standard la second-hand se vinde mai scump decat din fabrica.....pe cand ce avem aici e aparent din 2008 si nou nout)
|
bambake sunt curios ce masina ai u de ai zis un amarat de audi de cand o devenit audi o marca de ras un brand pe care il poti face u bambake cetatean roman amarat ontopic masina probabil ca se vinde cu atat ptr ca e din 2008 probabil ca e prima produsa in acest an si dasta
|
oricum, spui bugatti veyron si imediat iti dai seama ca e o masina cu adevarat perfecta ce atinge performante de invidiat. Bijuterie!!!
|
dACA AM ADUNA BANII LA TOTI CARE SINTEM PE ACEST SITE SI TOT N-AM PUTEA SA O CUNPARAM.PREA SCUMPA:lol:
|
15 oferte deja :)
|
Negru cu negru + jante negre = negru... tot
|
eeee....ee..... cea mai tare masina. fara cuvinte
|
e frumoasa, dar cred ca e prea exclusivista, e moft. daca ati avea banii astia, cati dintre voi ati cumpara-o?, eu unul nu, la banii astia ai fff multe obtiuni...........
|
e diferita ce celelalte, unica si daca e diferita de celelalte si lumea stie de ea, vad ca i-au facut reclama buna zic eu de am aflat si noi,se gaseste unul care vrea sa ia o masina "unica".
|
Yo nu ii inteleg pe astia cum sa licitezi pentru o asa masina. Ca pana la urma aia au vopsit doar jantele originale, nici macar nu au pus altele si au mai adaugat la pret inca cateva sute de mii de euro nu? Pentru ce ...doar pentru o vopsea?
|
nici nu cred ca se merita sa dai inca 1 mil. de euro in plus pt aspectul exterior,mi se pare ok si veyronul vechi
|
cam adevarata masina .. poate mergem si noi sa o luam la un test drive:)))))
|
Quote:
si penibil trebuie sa fii si sa dai dublu pe masina pentru o vopsea |
o vopsea care shi arata ca ceapa....parerea mea pur personala este ca daca vopseshti jantele la o mashina sport..jante scumpe...jante beton...daca le vopseshti in negru...adica le ascunzi...le faci sa nu sara in evidentza asha bine....strici toata maioneza...strici echilibrul optic...in fine....bordu ala din tabla de 2....e ca ceapa...scaune negre cusute cu atza roz ? cine-s bah clownii ashtia ? mashina arata ca shi o copie ieftina. tre sa fi batut in cap sa dai banii pe cotetzu ala.
|
ca o sa fac atatia bani nun mio cumpar tunez o dacia 1100 si tot iese mai tare si mai misto ca aia
|
Si care e smecheria ca nu m-am prins? Dupa niste calcule simple, 1.85 de milioane de dolari, e mai ieftin decat 1.6 milioane de Euro cat a platit nenea ala cu bani de la Bacau, taxe incluse pe unul stock. Nu e mare diferenta nici daca ne uitam pe mobile.de si vedem acolo cateva care costa 1.3 milioane de Euro. De la 1.3 E pana la 1.8 $ nu e cale asa de lunga, la sumele pe care le discutam. Dar nici nu ar avea cum sa fie... nu vad modificari decat legate de vopsea.
|
O galagie de bani frate !!! n-asi da atata nici sa imi ia careva gatu!!!
|
ar fi fot mai frumos rosu ...sau galben..
|
Quote:
|
cred ca stii si tu la ce m-am referit
m-am exprimat un pic gresit, mi se pare penibil sa zici: "VW Veyron" dar nu ca jignire ci ca impresie proprie, ma poti ignora scuze |
| All times are GMT +2. The time now is 04:50. |
- Copyright 2026 4Tuning