![]() |
Norma de poluare pe brief
1 Attachment(s)
salut
stie cineva cum se poate vedea daca o masina este non-euro,euro1,euro2..etc..in actele de germania?..am inteles ca pe carte dar eu nu vad..atasez poza poate sunt io chior |
Re: Norma de poluare pe brief
...vezi la punctul 14 in brieful mic :)
|
Ai dreptate, merci..eu ma uitam dupa ceva cu `euro`
Acum alta dilema :shock: La puctul respectiv(14) scrie SCHADSTOFFARM Am cautat pe net si am gasit traducerea in engleza: inseamna `low in harmful substances` sau `clean-exhaust` OK nu e harmful, dar stie cineva, e vreun euro sau e non-euro?..mare trilema noroc |
You´re funny :)... dupa Shadstoffarm scrie un numar ceva 1/2/D2/D3 sau un alt cod, sau direct Euro 2/3 etc... cuvantul in sine nu arata norma de poluare :D
Servus |
SCHADSTOFFARM
scrie si la mine pe brief ! atat, fara vreo cifra sau litera |
Imi poate spune cineva unde gasesc seria de motor pe brief?
|
Quote:
Quote:
|
sal la mine scrie schadstoffarm euro 2 an 93 dar in romania este vazuta euro 1 (bmw e36 318is)
|
Quote:
Asta nu o inteleg,si de asta mi-e si frica,ca vreau si eu sa-mi aduc o masina, dar am auzit ca idiotii astia baga unele motoare de la Euro 2 la Euro 1 sau Non Euro.... Oricum,e o improvizatie si chestia asta,cu schimbatul normei de poluare,pentru ca taxa pana la urma va pica. Daca poate cineva sa ma lamureasca cum sta treaba asta,sa-mi dea de veste. V-am pupat;) |
si la mine tot SCHADSTOFFARM scrie in brief si mi-au dat non-euro. masina din '92. nu inteleg d c pentru ca msina e sigur E1.
|
Quote:
|
honda civic vti EG6
|
Quote:
O seara frumoasa;) P.S. Sa o folosesti sanatos:D |
Imi poate spune cineva unde gasesc tipul de motor pe brieful mic?
|
Oferim serv. de consultanta jurid, asistenta si reprezentare la Admin. Finantelor si a instantelor judecat. in vederea RECUPERARII/SCUTIRII de la plata TAXI DE POLUARE percepute la prima inmatriculare in RO.Onorariul este unul SOC doar 200 RON! Contact e-mail:[email protected]. Tel: 0726552680
|
CUMPAR DREPTURI LITIGIOASE ASUPRA TAXEI DE POLUARE. SE OFERA JUMATATE DIN SUMA ACHITATA IN 48 DE ORE.
PENTRU DETALII NE PUTETI CONTACTA LA ADRESA DE E-MAIL: [email protected]. Tel: 0726552680 SAU 0751979060 |
buna.Vreau sa-mi iau un opel agila cu motor de 1200 pe benzina.pe brif apare la locatia 14 EURO4. Sa aiba intradevar euro 4? prima inmatriculare este in 28.05.2002
|
Da, este euro 4.
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:13. |
- Copyright 2026 4Tuning