![]() |
Racheta trabant 424 Cp
1 Attachment(s)
Inginerul maghiar Istvan Feth a transformat un banal Trabant intr-un adevarat bolid al soselelor, punandu-i doua motoare care impreuna dezvolta 424 de cai putere. \"Sageata\" atinge 100 km/h in mai putin de patru secunde, puterea Trabantului modificat fiind comparabila cu cea a unui Bentley Continental GT care costa aproape 150.000 de euro.
sursa ziarul libertatea din data 21.07.2005 |
daca-i pe bune atunci frumoasa lucratura. ma-ntreb totusi cum rezista rotile alea stock dp fata. sau o fi doar muscle car. :D
|
coane e prea reala e data in libertatea de azi pe ultima pagina
|
Si cum stim cu totii ca Libertatea e cel mai profesional si de incredere ziar din Romania...
Nu cred nici daca vad ! Doua motoare auzi :D :D :D Poate de aspirator. |
aia ziceam si eu da unii nu se prinde.
|
rotile de pe fata nu sunt stock`
alea stock nu au gaura aia mare in mijloc anyway...pare credibil...e dotat bine in interior. |
|
Ce ? e Imposibil ziceti nu ?!
:roll: :roll: of of .... mi-e greu sa cred ca 424 cp , la 100 de kg care la are si ... scoate suta un pic sub 4 secunde .. in fine .. jumi adevarat juma minciuna |
Re:
Quote:
geamurile alea 'racing' rup stilu orcum. |
la 424cp la 150 sare cartoanele de :lol: pe el
|
e facut sa mearga doar pana la 100 km/h. are limitare :D:D
|
hmz ... adica voi nu ati auzit de 2 motoare la un loc ? no va zic io ca ii f posibil - cel putin faza cu 2 motoare ca asta cu trabantu nush ... am vazut si io in ziar io zic ca e posibil, de ce nu ar fi ? trabant cu motor de crx am vazut deci nu cred ca ar fi imposibil ...
|
hmmm....nush catzi cai are...nu cred k are limitare la 100...si cred k are 2 motoare de honda....mai mult k sigur....pt k stiu k aveam un filmuletzcu el noaptea la o pista de drag....shi sigur e acest trabbi....akum sincer nu situ und eeste filmul si dak este dupa forum...dar nu cred...
p.s.:si mie mi se pare ff putin 4 sec la 400 si de cai si greutatea lui... |
ti se pare putin? mie mi se pare mult 4 secunde :wink:
|
Pai este mult 4 secunde......424 cp la cate kg o avea......
|
acolo zice in mai putin de 4 sec poate sunt 3.6 ce dreaq :):D
|
dah...my big bad...am gresit exprimarea.... :oops: :oops: :oops: ...si dak stau sa ma gandesc cred k defapt este un timp real...pt k scrie SUB 4 sec....deci ar trebuie sa fie undeva la 3 jumate...ceea ce zic yo k e bine... :roll:
|
Nu zic tot ce e posibil dar in orice caz nu o sa reuseasca trabantul ala sa puna caii aia la pamant ca daca ar reusi n-ar scoate suta in 4 sec mai ales datorita caroseseriei care din cate stiu io daca nu ma insel are vreo 600 kg 8)
|
1 Attachment(s)
este adevarat are doua motoare de honda CBR-10000F si scoate un timp de 9 secunde si ceva pe 1/8 mile... uite si un filmulet cu el
|
1 Attachment(s)
iata experienta bogata in domeniul auto a reporterilor de la ziarul Libertatea!!!!
SUNT INCREDIBIL DE PROSTI IN CEEA CE PRIVESTE DOMENIUL AUTO, nu este prima oara cand fac greseli de genu` asta |
asta cu z3 am vaz si yo da la faza asta nu e toata libertatea ci cel care a scris articolu lol :) pra proasta aia am zis ca o sa le dau un mail
|
ss
1 Attachment(s)
scuze...cam tarziu..o poza ceva mai clara cu trabantzelu
|
Re: ss
Quote:
|
Re:
Quote:
mult a vrut sa zik,dar l-am incurcat noi :P |
Re:
Quote:
n-ai ce sa le ceri,asta e,astia sunt :roll: |
Re: Racheta trabant 424 Cp
424? nu ii prea mult :D
|
este foarte adevarata....inafara ca am vazut-o in libertatea am vazut si un filmuletz cu trabantelul acela
|
6 Attachment(s)
este adevarat, a fost pus de vanzare pe un site unguresc (www.hasznaltauto.hu), am facut screenshoturi, va putetzi uita la ele (pt. citirea anuntzului e bine sa stitzi ungureste)
|
lolz , e tare de tot trabantu , cu un asemenea trabant nu mi-ar fi rusine sa ies pe strada :D e dementzial !
|
Frumusel trabantul verde!;)
|
si nui sare caroseria de pe el :)))
|
e mai greu motoru decat masina
|
Pai daca baga picioru` in trabantu asta... face tumbe in aer cu el:lol: :lol: :lol: :shock:
|
:shock: Si ma mir totusi...trabant...:|:shock:
|
nu trebuie sa te mire pt ca pe glob este tot posibilul sa se intimple lucruri ciudate cit ai timp si pasiune si sa ai binenteles si bani
|
Stiam de trabiul asta de mult timp... a fost prezentat si la stiri la maghiari :-) 8)
E bestial :) |
imposibil :!: cred k articolul a aparut pe 1 aprilie.lumea baga mii si mii de E sa ridice puterea cu niste zeci de cai .. iar asta peste noapte a fct o masina cu 400 shi ceva cp ... mai da`l in ..:))
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:09. |
- Copyright 2026 4Tuning