![]() |
muzica la moda pt noi
aici puteti pune melodi..ce ascultati si tot ce este la moda..inceputul il fac eu.. :lol: :lol:
|
1 Attachment(s)
Si continui eu ... este un soundtrack din 2 fast 2 furious.. ! :wink: Eu asta ascult non`stop...cea mai marpha melodie..negativ..versuri..tot.. ! :twisted:
|
Modern Talking RULZZZZ !!! :lol: 8)
|
ZMD ..noi vorbim aici de muzica la moda !!! nu de poponari :lol: :lol: :lol: ..muzik la moda adica RAP ! :twisted:
|
1 Attachment(s)
si mie imi place melodia aia la nebunie din 2 fast... Fireburn..pun si eu o melodie care imi place mie destul de mult (adik e prin top 20)..ce ziceti va riscati sa o \"dati jos\"...:peace:
..si vedeti k am mai pus una marfa la ...topicul cu hip hop! |
1 Attachment(s)
Pentru Catalin :)
|
1 Attachment(s)
..pt cei care au jucat NFS Underground...probabil k ei vor recunoaste melodia ..:peace:..e o melodie buna de ascultat in masinutza la o cursa :D
|
cismuna muerci mult pt melodie..si merci ca nai uitat.. :lol: :lol: :lol: :wink: maxx..superrrrrrrr melodia ..aia chiar vroiam sa o bag eu acuma. :lol: :lol:
|
man sunt campoin..la nfs.. 8) :wink: in 2 zile am terminat jocul 8)
|
..sorry eu din graba am uitat sa pun melodiea:) am pus-o acum ..cam greu da a luat-o...:) :peace:
|
GET LOW... Cea mai tare melodie de masina, dupa mine.
Pe bune !!!!! Manelo Party 3 Rullz !!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: |
:D
Linkin Park \"at the floor \"
Mi se pare cea mai cea melodie pe care am auzit-o ! |
1 Attachment(s)
:arrow:
|
2 Attachment(s)
postez si eu 2 melodii... prima sper sa va placa .. parerea mea e ca e super tare... si de a doua nu mai zic nimika.... :P
|
eu nu pot sa pun nici o melodie grrrrrrrrr
|
de ce nu poti sa pui? daca iti zice file type not accepted... sau ceva de genul... arhiveaz-o cu rar
|
2 Attachment(s)
sa pun si eu cateva melodii.
|
1 Attachment(s)
si inca una
|
1 Attachment(s)
Asta e cea mai tare muzica sau melodie ... cum vreti ... pentru masina , mai ales ptr liniutza .. daca dai la maxim sa sara membranele de la bass se impushca babele si moshii de pe strada !
PS : ACUM SIGUR MERGE !!! |
x-ray vezi ca arhiva aia cu cea mai buna melodie pt liniute nu merge. mai arhiveaz-o odata.
|
Quote:
|
:lol: :lol: shhaaaaaaaaaaaa..merci pt melodie...de cand cautam ..melodia..\"in lumea ta\" nu stiam cine o canta.. :lol: :lol: ce chestie buna...este topicul asta aici.. :lol: toate melodiile leam luat..faine toate.. 8)
cateva melodi..nu merg..imi da greseala ..la arhivat. :twisted: :twisted: :( |
Catalin .. eu aveam melodia de cand a aparut videoclipul ba chiar dinainte .. i-am dat linkul webmasterului de aici ca sa il bage intr-un filmulet .. si l-a bagat in montajul ala de 68 Mb ...
BTW .. i-a vedetzi ca acum merge Zipul cu Cea Mai Tare Melodie Posibila ... Eu am dezarhivat-o si mi-a mers ... Sa o ascultatzi cu boxele de la comp date la MAXIM !!! :peace: |
Da, frumos topic DAR - nu mai e voie sa se posteze melodiile direct!!!
Se pot pune doar link-uri cu melodiile restepctive :!: :!: :!: |
de ce nu mai avem voie sa bagam melodiile direct?? :( :(
|
Atzi ascultat melodia pusa de mine ?
Atzi facut stop cardiac ? Cel mai crima e sa o bagi la un semafor de statzie de tramvai cand faci stanga ... si sa o dai la maxim cu toate geamurile date jos si inca 3 prieteni in masina .. sa vezi cum se uita lumea ! :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: |
2 Attachment(s)
o-ho... bine tu x-ray... marfa melodia!!! daca e cu din astea pun si io una de fapt 2 care mi se par super tari... imi cer scuze ptr calitatea melodiei debonaire... dar asa o am si eu...
|
super marfa melodiile astea 2
|
1 Attachment(s)
ce ziceti de asta? ...
am auzit-o azi la radio KISS FM ! |
1 Attachment(s)
test . .. .
|
http://www.incredifind.com/index.cfm...um/posting.php
Ce p_la mea e asta ???? Cand vreau sa bag o melodie, ma baga in m_ia asta... :evil: :evil: :evil: Cum sa fac ??? |
1 Attachment(s)
M-am indragostit de o melodie.... Timbaland & Magoo - One & All ... melodie numai buna de ascultata intr-un Hummer H2 cam asha... , MULTUMESC mult lui TYE ca mi-a zis de melodia asta
|
IMNUL \"TUNINGILOR\" ca sa zic asha :
B.U.G. Mafia - 10km/h ( \"senzatie majora cu 40 la ora \") [ \"sunt eu un maniak pentru ca imi place sa imi bag bani in masina meaaa SPECIAL PENTRU CUNOSCATORI si in special pentru Fanatici (adik pentru noi ) inca de mic mi-am dorit ceva special ... stiu ai un Passat stiu ... 2003 ... stiu ...V6 Tdi cu tot ce vrei pe el ... stiu ... da mai stiu ca mai sunt cateva sute ca a ta (...) frate dau pe spate mai repede cand vad un Golf 3 carosat unflat turband sau o torpila tunarita ... Ma-ti stresat in p**a mea atata GRI METALIZAT [fara referire cei ce detin ashaceva] ... Cu tovarasii in masina si cu basii in portbagaj ne remarci repede in peisaj .... senzatie majora cu 40 la ora ... si ca sa fiu mai aproape de strazi si cartier o sa-l cobor cativa cm lejer ...(...) in afara de roti 18 inci constat ... ca scoti ... ochii din cap ... nu poti sa crezi ca ai dat ... ca toti banii pe kk de roti ! extraterestru in spate neon albastru ... \" ]si tot asha pot spune cu inima curata ca acesta ar putea fi imnul nostru a FANATICILOR ! chiar daca detin ashaceva sau nu ! sau B.U.G. Mafia - Romania ( \"e ... Romania ... fii atent ca o romanca da lectii de viata ... il am pe Hagi cu ai lui ce ma ridica la cer ... nu am nimic de pierdut sunt roman in Romania .... cele mai tari masini se gasesc intai aici ... de la Arad la Bucuresti avem doar c****e campiaone ... \" si cea mai tare faza \" ... tigani cu multe sabii sunt cu mine .... pt gaborii din tzara nu am decat FOC foc\" ) Sunt ROMAN in Romania |
Am si eu o nelamurire... Cand atasez poze, merge foarte bine... Cand vreau sa atasez un mp3 arhivat ma baga pe un site... Cum fac sa nu ma mai conecteze la acel site ??? Ceva din cookies, pola mea...
Care stie, please help !!! |
2 Attachment(s)
cat am cautat melodiile astea 3 sper sa va placa si voua.
|
Inca una care imi place mie .... in ultima vreme .... bine 2
|
EvLSant0S urata masina... nu imi plac deloc astea low rider.... cu rotile bagate pana in gatul masinii.... :)
|
Hai sa mai pun si eu una.. :twisted:
|
Dar ce ziceti de melodia Asian Dub Foundation - Fortress Europe... tot din NFS Underground??
|
aooleo... super melodie frate... adu-o..
azi in h:P sa o mai auzim si noi , BUSTA RHYMES & THE NEPTUNES - LIGHT YA ASS ON FIRE Busta` - Taste it Busta` - Hey ladies |
| All times are GMT +2. The time now is 15:07. |
- Copyright 2026 4Tuning