![]() |
Provocari
Numai noi nu avem asa ceva asa ca m am gandit eu sa incep Aici puteti provoca pe oricine in orice fel.Nu fiti timizi nu va trebuie neaparat 500hp.totul ie sa gasesti masina pe care tu crezi ca o poti depasi pe linie dreapta sau pe traseu.reguliile nu exista se stabilesc de comun acord.Va spun eu ca nu se compara nimic cu adrenalina de o intrecere.Intrebati pe BASU ce frumos a fost cand a facut cu vectra lui 8v 120hp o vectra B 16v 140hp.sau pe MIG. Sunt curios cati baieti posteaza aici
|
Re: Provocari
Orcine la orice ora! :)) Glumesc, accept orice pana in 90 chiar si 100 cai daca-i tractiune fata si relativ mai grea (ex. Octavia, Megane, Passat etc). 4fun pot incerca cu oricine atata timp cat totusi are sens, ca degeaba ma aliniez langa masini puternice.
|
Eu vreau un BMW 535 cu mai mult de 500nm ca mi sa pus pata
|
Paule cand da caldura :D
|
nici la inceput n-am reusit, acum nici atat. Sper sa mai iasa Vento GT-u ala de la naftalina si mai incercam atunci;)
|
anytime:D ca doare nu strica o miscare
|
cu eclipsul meu as incerca cu o totyota de 2000 16v si vreo 180hp
delu!!! cand se mai incalzeste peste o luna doua te astep cu toyota sa vedem cat ii de tare |
De fapt Silviu e mai timid asa ca va traduc ea. Vrea sa se alinieze cu TOYOTA lui Del care e mai puternica cu 25hp mai usoara cu100kg si mai noua cu vreo 4 ani.TOATE SANSELE LE ARE TOYOTA.Eu spun ca Silviu va veni cu masina la noi la garaj si mai vedem.EU PARIEZ PE MITSHUBISHI.
|
mu ca is mai timid el a mai vechi in breasla ar trebui sa vada o provocare si avantajul care il are .....acum
|
Apropo cipi, cum de-i celica asa inalta, ma gandesc ca avea suspensie si nu i-o vandut-o ala sau?? ca nu cred, la cat de bine arata masina, sa nu fi avut vreo suspensie mai joasa.
|
is f curios cine o sa castige dintre cei doi
|
Din cate stiu eu nu a avut suspensie
|
cam bate vantu pe aici, cipi, te provoc sambata la una mica scurta de 400m :))
|
1 Attachment(s)
Quote:
de acord cred ca sambata se vor face mai multe chestiiii. IN CERC RESTRANS!!!!!!!!!!!!!!!! Mai trebuie doar montat Il aveti pe "ALDEA" la lucru8) |
Lasa fra ca il ajut eu daca nu se descurca!! :))
|
Te rog frumos sa il ajuti ca e mic si nu stie........
|
hop si eu. Bila ai vazut ce poate celica acum te astept dupa modificari ce poate ca a mea e tot asa cum o stii de fabrica
migule sa stii si tu ca suspensia la celica e semisport de fabrica doar ca gumele sunt prea joase dar le mai tocesc umpic si imi aduce ciprian altele noi noute va pupa delu |
Quote:
:D:D:D |
va astept cu reclamatii
|
dele...am vazut ce poate der cand e gata eclipsul eu zic ca nu apuci sa ma vezi....decat la start
|
Quote:
Quote:
|
ziiiiiici?
|
Voi sa va faceti masinile pt Cluj si sa aduceti acasa cate o cupa de unu:)
|
Vedem Migule totusi ne batem cu toata TARA!!!!
|
oi veni si io:D
|
cand se tine la cluj? vreau sa vin si eu...
|
la cluj om vedea ce facem nu cipi tata ,iar la domnu bila ii doresc mult noroc si abia astept
|
Quote:
|
Bassu legalele se tin sambata 17 mai!!
|
Vectra a?? Bassu, ceva concurs de sunet nu te bagi??
|
Quote:
|
Un nou inscris Scoda Fabia 1.4 16v
|
Inscris pt provocari?? Daca da, raspund eu la apel:)
|
Inscris pt Cluj
Quote:
|
eu ma inscriu pentru cluj pe 17 mai din cate am inteles...
Cipi - suna-ma maine - vineri si iesim la suc, sau te-oi suna eu cand ma trezesc... offf... mai e o luna si ceva pana atunci :( ce nasol ... trebuie sa ne inscriem undeva, sau inscrierea e pe loc? |
toate la timpul lor:D
|
Corrado 1.8 g60 160hp VS Celica 2.0 16v178hp=Pareri?????
PS Ambele F modificari |
a fost deja sau urmeaza?
|
Quote:
|
Quote:
L.E:Corrado-1 Celica-1 sa vedem nr3 |
| All times are GMT +2. The time now is 18:30. |
- Copyright 2026 4Tuning