![]() |
vand set jante aliaj
1 Attachment(s)
vand set jante aliaj RW 15' impecabile 4x100
|
ce dimensiuni ??
ce bani ?? schimburi te intereseaza ? |
Re:
Quote:
4 x 100 pe 15\" |
CE BANI??
|
Re:
Quote:
o jante are mai multe dimensiuni -diametru(aici este dat) -latime(nu este dat) -ET(aici nu este dat) -distanta intre prezoane(este dat) :? |
cine stie cunoste ....
p.s. scuze eu unu chiar sunt interesat .. d'asta intreb ... nu doar sa fac posturi ... priveste nr meu de posturi si data in care m-am log-at prima oara .. vei intelege p.s.2 si sunt aproape sigur ca jantele merg impreuna cu cauciucurile ... si dimensiunile lor ma intereseaza waiting |
pretul este de 1100 lei noi sau echivalent lei vechi...referitor la gume nu dau decat 2,cele de pe spate...205/60/15.Mai exista varianta de un schimb cu ceva pe 16' + diferenta data de mine...daca se merita. Jantele sunt echilibrate ,au efect invers de mers [pt.cei ce cunosc],buza lata 6 cm exterior,sunt aduse pe comanda din Germania, deci nu sunt rulate prin gropile noastre...merg pe orice janta 4x100
|
Re:
Quote:
eu vazusem cele 2 dimensiuni si nu m-a dus gandu la restu |
cam mult! tinand cont ca se vand cam cu 200E cu tot cu cauciuce (si-a luat un prieten asemantoare (de golf 2)!
hmm bafta la vanzare! |
scuze alexutzu ca am sarit asa
totusi, ce et au? |
Re:
Quote:
poate ai dreptate insa prietenul tau sigur nu are asa ceva...eu nu ma grabesc,dau f. bine pe masina si sunt ceva unicat.Astept oferte in continuare [repet],doar de la cunoscatori |
nu sunt ATS? de golf 2 parca GTI???
oricum ai dreptate ca si eu faceam la fel daca nu ma grabeam! :) |
schimb cu 16''+dif.
|
1 Attachment(s)
astept oferte in continuare.... :ballbounc
|
up
|
1 Attachment(s)
inca una... :peace:
|
195/50/15 - fata
205/50/15 - spate....le dau cu tot gume :bat: |
in ce stare sunt cauciucurile? m-ar interesa cauciucurile daca sunt cat de cat.. fa si un pret daca e..:)
Later edit: n-am citit prima pagina.. am intrat direct aici de pe un link pus pe alt topic. |
cauciucurile sunt in stare foarte buna ,insa din pacate se dau cu totul... :wink:
|
up
|
up
|
La ce pret le dai... Merg si pe vectra... ? Le dai cu tot cu bume... ?
|
Re:
Quote:
sunt 4 x 100.... :wink: |
le dai la 300 eur cu tot cu gume? ce gume
|
Re:
1 Attachment(s)
Quote:
le dau cu totul.....stiu k pe fata am ASSURO (modelul din imagine)..si pe spate...urmeaza sa ma uit.. :wink: |
up
|
:ballbounc
|
:boxing:
|
1ooo lei...ultimul pret
fata - 195/50/15 ASSURO spate - 205/50/15 KELLY CHARGER |
up
|
schimb cu 14' .......astept oferte cu poze :wink:
|
sal!! am yo niste jante tot 4*100... am nova si cred ca se potrivesc
sunt in gen spite daca te intreseaza pot daca e maine sa pun si o poza.. dau si dif :) |
2 Attachment(s)
uite si poze....sunt cam naspa facute pozele...dar sa ai o idee cum arata
pe fata sunt cauzicuri fireston si pe spate montana :) cred ca rw sunt si astea |
sunt dragute,numai k nu este modelul pe care il caut eu...imi pare rau si dak le-ai bagat la vanzare....bafta :wink:
|
nu le vand daca e le dau la skimb + dif
stiu ca nu sunt cine stie ce dar decat dinalea de tabla mai bine astea le vroiam pe ale tale ca se potriveau la nova si aratau ale naibi de bine :twisted: daca poti sa-mi dai un link sau ceva de genul asta unde pot gasi jante 4x100 sa se potriveasca pe nova bafta si tie la vanzare :) |
sa revenim.....jante RW 15' 195/50/15 - fata
205/50/15 -spate......ET 30 ....oferte... :?: :?: |
up
|
cati bani ... ? .. am la schimb + dif jante de solenza .. sau daca nu ma intereseaza cati bani ...
|
pune nishte poze cu ale tale...... :wink: jantele simple fara gume sunt 9 mil,incaltate cu:
fata - 195/50/15 ASSURO spate - 205/50/15 KELLY CHARGER...11,5 mil.....echilibrate |
1 Attachment(s)
Vand jante Oz racing f1 pe 16, 4*100, cu latime 7,5 + cauciucuri pirelli 2 (205/45) si 2 (215/40)
700e |
| All times are GMT +2. The time now is 15:01. |
- Copyright 2026 4Tuning