![]() |
Boboci :)
prin ce licee au nimerit \"bobocii\" de pe forum ? :))
|
eu..CNSS..adica Sf.Sava :baby:
|
oricum .... noi astia mai mari \"golanii: :lol::lol::lol: de`abia asteptam sa va punem sa cantati si sa dansati :P :twisted: :twisted: :twisted:
|
eu stiu in lic cativa mai marishori..asa k eu am scapat..sper :lol: sunt mica,ma fac pierduta in multime.. :twisted:
|
sunt curios unde a intrat copilu ala din cta , ala ... 007 nush cum ..
a intrat ? :D |
Re:
Quote:
:peace: |
aoleu .... mi`ai adus aminte de el Santose :)))) ........ l`am si uitat :) .... nush unde a intrat :)
|
Am intrat la Dimitrie Leonida adika ...auto....dar am intrat la profesionala :oops: :oops: ..........e bine si acolo
Si nu cred ca am sa cant deoarece lic e in cartier la mine |
ios boboc la facultate :wink:
|
Re:
Quote:
am niste prieteni care o terminat anu asta acolo:) si vreo cativa dusmani de pe irc:)), in clasa a 10 sau a 11 B |
doritori de bac (la anu) sunt?
|
me me...pick me please :)
nici nu vreau sa la gandesc la el :(( ... |
Re:
Quote:
|
si eu dau bacu` la anu`:)
da trece si ala... :) nu stiu ce facultate sa aleg....da mai este vreme:)cata vrei:) |
eu in C.A.Rosetti
|
Re:
Quote:
|
nu stiam pe unde sa pun intrebarea asta....asa ca o pun aici
:) nu are careva un discurs....pentru primirea bobocilor la liceu?(stiti...unu din a 12a zice un discurs de primire pt aia mici, la inceput de an) ? please help................. platesc bine! |
succes la cantat bobocilor !! :))
|
Re:
Quote:
|
vai vin boboacele :twisted: ...singurul motiv pentru care astept sa vina scoala :twisted: :twisted: :twisted:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
de ce succes la cantat ma? :lol: si..daca vedeti boboacele de la mine..va piere chefu de tot.. :lol: roackerite.. :P abia astept miss`u..sa vad ce iese :lol:
|
moaaa...
caterinca dupa pamant cu miss si mister stiu ca si eu am fost pe acolo...daca nu cred ca fac ca toate alea la bal... apropo minirally da tu miss nik?ca ai avea potentzial... :wink: |
daaa..da ce potential :lol: neah,prefer sa stau sa rad de ceilalti :lol:
|
crede-ma ca e groaznic...si mai ales emotziile alea tampite...
am fumat in seara aia vreo 2 pakete de tzigari...nu mai puteam si vedeam nebuni...hai orlando hai...eu eram vai de mama mea eram mai galben ca kineji la fatza... :lol: :lol: oricum au fost momente de neuitat oricum! :lol: :lol: caterinca cu dinu maxer si cu luciu a fost show! :wink: |
minirally draga voi(boboacele) sunteti singurul motiv pentru care asteaptam scoala :P (ma rog voi si balurile si faptul ca se umple la loc orasul, dar noh :D) asa ca sa nu ne dezamagiti :lol:
|
Da .... bobocii de la Liceu ... :lol: 8) ... imi aduc aminte , cum imi bateam joc de ei .. :lol: :lol: :poke: , ce idioti sunt unii boboci care participa la miss/mister , au nijte fete de speriati de la Hiroshima .. nuti vine sa crezi .......................... da stai hm ... k si eu am fost pacolo :oops: :roll: :crazy: :baby:
|
as
anii de liceu :(((.....amintiri placute, pacat ca au trecut prea repede
|
Re:
Quote:
ce adevar graieshti eu deabia astept sa vad maine ce prospaturi au venit...deabia astept...si bobci aia cu fitze.. :x ...hai sa vb maine cand ajungem pe forumul asta cum sunt bobacele si boboci...ca si asa nu prea il mai frecventeaza lumea topicu asta :wink: :roll: |
io maine la 9 sunt la liceu ... ne adunam fostii de`a 12 a .. sa vdm prospaturile :P
|
mah maine toata lumea vine cu impresii si cu poze cu noile d-soare...si cu sfaturi cum sa le aratam mai bine \"scoala\"=))
|
Sa ne rugam la doamne doamne, ca anul acesta, liceul sa se umple de boboace frumoase , lipsite de fitze, si singure :D , NU ca anul trecut, amin.
|
io anul asta am o presimtire ca o sa fie niste bucati pe la lic pe la mine....
cred ca o sa ma oftic ca am term lic |
mamam ce draci am .... incep la 7:30 :((
|
Re:
Quote:
|
dezamagire totala .... numai obo la noi la lic.
|
Am fost azi pe la scoala .... am stat 10 min in care am vazut niste fetiscane ... si apoi am plecat la o terasa ..... oricum ma bag la organizat balu.... asa k nare rost sa zoresc lucrurile :twisted:
|
si ? boboace ? ceva ? la mine sunt cateva rasarite
:/ oricum mai bine decat anul trecut ? la voi ? |
ink nu m`am uitat dupa boboace... eram prea nervos.... :( da maine ma uit....
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:00. |
- Copyright 2026 4Tuning