![]() |
Czi Auto - Bacau
10 Attachment(s)
Va asteptam si la Bacau , la cel mai mare showroom de tuning , piese auto si moto, atv-uri ARCTICAT, scutere, anvelope si jante . Bineinteles si la cele mai bune preturi pentru prietenii nostri din Neamt.
|
Re: Czi Auto
Cand ati deschis? Ca auzisem eu ceva :)....
|
de la inceputul lui februarie, i-am dat drumul, dar o sa facem cat mai curand si o deschidere oficiala....va invitam si pe voi atunci, dar pana la momentul distractiei va asteptam pe la noi cu o cotizatie mica :D ....sa avem de unde da de baut :D
|
Quote:
|
unde e magazinul?
|
Quote:
|
In toate cataloagele cu elemente de tuning sunt in oferta si scaune racing style, deci nu e chiar pe langa. Nu e imposibil sa aiba la vanzare asadar
|
scaunele sunt la 240 e bucata cu tva inclus si vin si cu chit de montare pt masina , daca te plictisesti de el in birou :D
magazinul nostru este situat pe MILCOV nr.79 ,Bacau , tel/fax : 0334 103669 |
Quote:
|
Aveti ceva jante 4x100 pe 16-17" ma intereseaza NEGRE... preturi si poze daca aveti...
|
Quote:
Ai deschis si sambata ? |
Quote:
|
stii pe unde e bazarul milcov ? podul de la narcisa ? in zona aia
deci ... daca vii de ex de la bucuresti treci podul faci urmatoarea la dreapta ,dreapta iar mai mergi vreo 100 de metri si faci stanga stanga si nu ai cum sa ratezi ( cam dificila explicatie da ...) sau dupa ce ai trecut podul faci dreapta mergi inainte dai de un alt pod mai mic ,opresti si te uiti in dreapta si de acolo se vede mare czi ,si apoi te descurci tu sa ajungi :)))) |
programul zilnic 9-18 si sambata 10 -14 ...dar pentru clienti importanti :D ..oricand :D
avem oferta speciala la wolfrace ....am sa atasez preturi si poze . |
2 Attachment(s)
Buna ziua!
Avem la oferta urmatoarele jante pe 16 j6,5 4x100/108 |
Quote:
Wolfrace Prosprint fiind janta cu spite polishate este la un pret de 2000 ron setul de 4 bucati cu tva inclus jantele sunt pe stoc au kitul de montaj inclus in pret, plata transportului fiind la dvs. Va multumim! |
Buna!
...si LA MULTI ANI!...si BANI!!!...mai ales... V-am vazut sigla pe doua masini in Bacau ...VW Golf si FORD Focus ...duminica 01.03.2008 in Bacau...ce mergeau din semafor in semafor...la "pas"...caci le-am pierdut din vedere...IN RETROVIZOR...sic!...Frumoase, mai ales VW Golf...sunt cumva pozele lor pe aici? |
jantele din oferta sunt pe peugeotul cu care faceti "reclama" la magazin daca nu ma insel...in legatura cu fordul focus...arata foarte bine...si suna pe la fel...:-)
|
Faine jantele lu Silviu :) am fost zilele trecute prin bacau si l-am vaz parcat. N-am avut pre mult timp la disp ca treceam putin pe la magazin...
|
Re: Czi Auto - Bacau
Inafara de atv si scutere ce mai ai?
Ai vreon Pocket bike ?:D Daca ai vreon site oficial scriel si tu te rog ! |
salut
cam cat ma ajunge : 1. jante 15-16 negre la un vw bora 2.faruri 3.oglinzi 4 si un cip pt hp momentan am 115 hp motor 1.9 TDI :D daca si vopsiti un negru mat :D |
1 Attachment(s)
Salut!
Jantele din imagine incercuite, sunt pe 16" ? Si daca da, merg pe un passat 3BG din 2003 ? Si daca si aici e da... un pret per set? :D |
| All times are GMT +2. The time now is 01:19. |
- Copyright 2026 4Tuning