![]() |
Pozex De la mare .. ai unde sa te scalzi
9 Attachment(s)
:lol:
|
7 Attachment(s)
:lol:
|
6 Attachment(s)
:)
|
asta sa intamplat in zona Dacia.
de fiecare data cand ploua tare aici \"se aduna apele\" |
Santos , cine e cu loganul ala?
|
si ce-i asa de ras?....
|
Re:
Quote:
|
Canalizare de cacat!
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
btw , si eu am patit aceiasi chestie , aici , in buc nu-i de plans , de ce ar fi de plans ? ca i s-a inundat unuia loganu ? sa va vad atunci cand vor plutii loganuri prin cta ce mai ziceti astea-s nimicuri .. parerea mea : / |
Acu inteleg utilitatea acelor vaporase de la intrarile in Constanta :lol:
|
:lol: :lol:
normal ca-i de ras facem haz de necaz era apa pana la genunchi, mare tragedie .. a murit cineva ? ce naiba ma .. prea dramatizati totul ... e de ras .. cum ... se inunda ... orasele astea .. mari .. sau .. care se vor mari |
vedea-te-as io pe tine cu apa pana la genunchi sa vad cum o sa razi :lol: :lol: :lol:
|
Re:
Quote:
kiddin` :peace: :weee: |
Re:
Quote:
am fost , si DA radeam de haosul care era pe strazi .... da.. ce se intampla in Vadu Rosu , Comanesti , Namoloasa , intradevar.. aia nu-i de ras deloc .. insa... orasele astea mari inundate .. mi se par caterinci rau de tot , nu arata decat .... cat de .. slabi pregatiti sunt(em) in fata pericolelor de genu asta and this is just the bbbbeeeeegggiiiiinnnniiiiiinnnnngggg ... my friends .. clima incepe sa se schimbe ne asteapta glume mult mai \"haioase\" decat apa pana la genunchi in cta .. e normal ;) |
da ai dreptate ca au loc schimbari ale vremii ..... da pana sa ajungem noi acolo, o sa avem nepoti , ce ne e si cu incalzirea asta globala :))
btw se apropie ascensiunea petrolului, dupa care urmeaza sa scada, deci prin 2020 ( asta daca o tinem in ritmu asta, da cum oamenii sunt lacomi ) adio petrol http://www.petrol.home.ro/ dak stati bine cu inima .... cititi cu atentie ;) |
nui bai !!! k se baga energia solara ... k mijloc de alimentare :))) si o sa trebuiasca s se inventeze nos ptr ea :))))) LMAO!!!!:))))
|
inseamna ca la mine ajunge nivelul apei aproape pana la oglinzi :lol:
|
sa inteleg ca pozele alea sunt facute in bucuresti? daca da mai era un pasaj (da nu stiu care) unde se aduna apele ori de cate ori ploua.
|
Re:
Quote:
|
la dacia am trecut eu .. toti se intorceau .. am trecut cu morcov ... dupa mine a mai trecut un autobuz dupa aia nimeni :P
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:06. |
- Copyright 2026 4Tuning