![]() |
vreau sa va prezint si eu masina mea si sa imi spuneti ce parere aveti despre ea.dar nu stiu cum sa pun pozele.scuze
|
Re: inca un brek
intrii la go advanced apoi mai jos o sa gasesti manage atachments
mai bine o prezentai la masina mea in fine acum sa vedem ce o sa faca moderatorii |
4 Attachment(s)
am incercat sa pun cateva poze
|
mda dai jos panarama aia de abtipild cu nike,prizele alea false dupa capota si aia de la bara protectia aia de fier ca nu e masina de teren si ai sa vezi ca o sa arate mai bine.tineo cat mai simpla fara tot felu de tampenii.
|
ba da mare e semnul ala cu nike!!!!:shock:...oribila chestia aia!!!
aceleasi sfaturi k si Robert...skpa de tampeniile alea... o sa arate mai bn!;) bafta!!! |
dupa ce iti dai jos toate lucrurile enumerate de Robert...ai putea incepe prin ai pune o folie ;)
|
cum a zis si OpReA , ai putea vopsi jentile ca ies frumos alb negru, era o dacie pe aici breack facuta frumos.am o intrebare ce te incanta semnul cu nike pe luneta?
|
ok mersi pentru sfaturi am sa vad ce pot sa fac.
|
in caz ca te platesc cei de la nike tine reclama aia pe geam dar daca nu scapa-te de ea , mai bine da o folie pe ea si o sa arate mai bine :D si da jos tot ce ai pus pe ea gen plasticele alea :captatoare de "tantari" ;) coboara un pic masina si ai grija de ea si o sa vezi ca se va schimba mult :D
|
incearca sa dai jos si alea d p geamuri , 'paravanturi' sau cum plm se numesc , si yo am dar doar pe fata , nu peste tot ..... si cat mai simpla prietene
numai bine |
in sfarsit am vazut-o si pe asta '' super tare semnul cu nike pe luneta''....
|
Quote:
|
mda dai jos panarama aia de abtipild cu nike,prizele alea false dupa capota si aia de la bara protectia aia de fier ca nu e masina de teren si ai sa vezi ca o sa arate mai bine.tineo cat mai simpla fara tot felu de tampenii.
bara protectie fata de fier nu am dat-o jos pentru ca am rupt de cateva orispoilerul din cauza gropilor (mai ales cand merg la tara)si m-am saturat sa o tot schimb ca de reparat nu prea mi-a iesit.perdeaua de pe luneta am dat-o jos iar masina arata ca naiba si am pus-o la loc pana cand pun folie pe geamuri, cu toate ca mi-am luat un logan1.4si vreau sa investesc in el,asa ca dacia o las pe locul 2 si vreau sa o vand.mersi pentru sfat:!: |
incearca sa dai jos si alea d p geamuri , 'paravanturi' sau cum plm se numesc , si yo am dar doar pe fata , nu peste tot ..... si cat mai simpla prietene
numai bine le-am lasat doar pe fata |
in caz ca te platesc cei de la nike tine reclama aia pe geam dar daca nu scapa-te de ea , mai bine da o folie pe ea si o sa arate mai bine si da jos tot ce ai pus pe ea gen plasticele alea :captatoare de "tantari" coboara un pic masina si ai grija de ea si o sa vezi ca se va schimba mult
asa cum am mai scris si mai sus nupot sa o las jos fiindca sparg spoilerele datorita drumurilor si asa le-am mai schimbat de cateva ori si eu zic ca e lasata destul cu spoilere nu mai am cu ce sa fac poze ca v-as arata-o acum dupa micile modificari si pe sosea sa vezi cat e de lasata. |
Quote:
|
pacat de masina o strica "nike-ul" si "prizele"
|
:peace:idem idem idem
asteptam poze fara alea,sa vezi ce momoasa o sa fie.:peace: |
| All times are GMT +2. The time now is 17:00. |
- Copyright 2026 4Tuning