![]() |
opel
care are poze cu noul opel vectra tunat
|
care noul opel vectra tunat?
te referi la o masina din bacau sau asa in general la noul vectra? |
Re: opel
ma refer in general si daca este vreu unul in bacau este ok
|
hmm...try using www.google.com or www.yahoo.com ..go to the PICTURE search...and type Oper Vectra ..... u should find ..hmm..let`s say.. at least 10000 pictures :))
|
cred ca e cel mai simplu asa :lol: :lol:
|
mai sa stii ca ar fi unul. este unu mov, liliachiu si are eleron de aluminiu si cred ca are motor de gsi. nu stiu ce nr are. sa imi amintesc
|
da ala mov arata destul d bine dar are nevoie neaparat d jante capacele ilea ii strik efectu'
mai e un taxi negru are un kit destul d misto |
despre kid. nu are capace. are jante, mi se pare ca sunt de pe gsi. oricum are motor de gsi 150 cp.
|
kid`u l-am vaz chiar azi cand veneam de la fotbal
|
taxiul vectra ala are kitul misto :D
|
pacat ca si-o bulit spoileru fatza
|
4 Attachment(s)
vreun opel vertra c modificat cine are poze
|
|
1 Attachment(s)
ultimul model de vectra c are facelift shi arata cam asha
|
arata excelent... pentru un opel
|
MERSI MERTAN
iti multumesc pentru pozele alea cu bmw-ul ala super tunat mertan.
**************** =============== ai trei posturi mari si late, si ai rasturnat galeata cu laturi pe forum. incearca sa pastrezi un limbaj moderat, indiferent de parerea pe care o ai-aleks |
de gustibus non disputandum, dar daca sari asa la oameni, nu te vad cu ochi buni. :?
|
=============== nu continuati disputele de genul asta, nu merita-aleks |
1 Attachment(s)
noul opel vectra c are fata de astra,de frumos e frumos,dar mie nu imi place e mai suparat al meu :D :D :D :D :twisted: :twisted: :twisted:
|
ai poze cu al tau?
pune macar una sa vedem cu ce te mandresti :D |
aleks la cine te referi? :evil:
|
Re:
Quote:
Quote:
Quote:
la mine,stai linistit..... :paper: |
imi cer scuze ca ma bag si eu ca musca-n lapte dar nu are careva un eleron de GSI de vanzare??? :D
pm va rog |
b.m.w. vs opel
2 Attachment(s)
am un b.m.w. 150cv
care e adevarat in burn imi poate spune si mie cum trebuie sa fac sa stau pe loc si sa patinez vreo frajeala la frana sau ce? |
mijto masina :D
|
am o curiozitate... care din alea 2 sunt ale tale? ai un opel si un bmw...
si unde e facuta poza? k vad palmieri p acolo... |
b.m.w.& opel
amandoua sunt ale mele si poze le sunt facute pe o plaja de pe costa blanca
|
b.m.w
aleks da b.m.w ala atau sata cam mult in lucru nu crezi ca ar fi vremea sa mai vedem si fapte
fara suparare eu pana nu vad nu cred cum spunea cineva ............ |
nu-i suparare...
ar fi cativa membri din bacau care sa-ti poata confirma ca este in lucru e mai complicat cu piesele, dar e chestiune de zile pana sa-l termin... maxim 2-3 saptamani mai dureaza :) nu cresc banii in copaci din pacate... :wink: |
Re:
Quote:
Eu l-am auzit pe aleks spunand o data sau de doua ori de prepararea bmw-ului. Altii au tot adus vorba despre asta ... |
ms de sustinere frate sfw-ule :wink:
cred k la semnatura se referea... oricum nu obisnuiesc sa arunc cu vorbe goale. o sa il termin cat de repede pot, si voi face un topic personal pe masina mea, unde voi prezenta etapele evolutiei, pt a nu exista dubii... cred k e cel mai corect asa... nu? |
| All times are GMT +2. The time now is 23:01. |
- Copyright 2026 4Tuning