![]() |
Machete in lucru - 2fast4u_dk
4 Attachment(s)
Mai trebuie sal mai finisez oleaca si app...ziceti-mi si mie cu ce pot masca alea cu CAre e prins monitoru?din ce material si cum :D pls
|
Re: Machete in lucru - 2fast4u_dk
marfa ideea, cred ca o sa fac si eu! dc nu te superi!
|
Dc sa ma supar?:D;) apropo monitoru l-am facut dintr-o carcasa de cd(bucata aia pe care era pus cd-ul)si era neagra si am taiato si apoi am pus scoci pe ea ca sa para mai real si l-am lipit de un pai si alea galbene in care am bagat paiu is nishte bucatele de carton kre leam "infasurat"ca sa incapa in ele.bft;)
|
ms mult! bafta si tie! tu ce zici de bmw-ul meu! crezi ca as putea sa ii pun tv in portbagaj ?
|
Quote:
|
6 Attachment(s)
Ceva nou:filtru de aer facut dintr-o radiera(in ultima poza e pus "filtrul" si radiera cum arata la inceput) si covorase interior dintr-un fel de staniol
|
Quote:
insa trebuie sa stii ca acest motor are 2 filtre de aer...asa ca...repeta munca! ;) |
Ma gandeam io ca mai trebuie unul :D noroc ca mai am o radiera :lol:
|
8 Attachment(s)
M`am apucat sa lucrez la un bmw...pana acum i`am schimbat culoarea(negru cu argintiu) dar am zis ca nu e de ajuns asa ca i`am facut prelugiri la spoilerul de spate,shave la embleme si manere,i`am facut toba si i`am vopsit jantele.Mai trebuie finisata iar apoi o voi vopsi...ziceti`mi ce culoare ar veni bine ca nu prea am idei :D
|
1 Attachment(s)
Frumos pana acum.:D
Culoare ar da bine alb, rosu, insa eu as incerca si un galben, zic ca ar da bine contrastul galben-negru.;) Ca idee ai putea scoate bandourile , si sa astupi liniile care sunt marcate, sa para toata dintr-o bucata.:D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
Wide body bmw:arrow:
|
usor dar sigur... bv bv ;) :chainsaw:
|
din ce lai facut din banda de hartie si perlandez "am scris bine?" ?
|
Nup...ala e chit cu fibra de sticla..2 in 1 :lol:
|
de ce nu ai incercat cu chit normal sau poxilina ... la ala cu fibra smirgheluiesti mult bro !
|
Nu e cine stie ce diferenta la smirgheluit sincer sa fiu :D...si l'am luat pe asta ca mi se terminase chitul normal si nu am mai gasit sa cumpar.
|
sincer cu cel de fibra nu am lucrat dar am auzit ca se smirgheluieste mai greu decat cel normal :)
|
Da,dar nu mi se pare mare diferenta :D
|
se poate ... stiu asta doar din auzite ... dupa cum am spus, nu am lucrat cu kit de fibra :) oricum bafta la proiect !
|
Ms mult :D
|
ce ai mai facut poze nimic ?
sau ai lenevit:bat: |
Eh..am mai facut ..am si poze dar voi pune cand termin :D....+ ca ma apuc sa fac ceva super tare :D sper numai sa imi iasa...
|
Quote:
sau e secret :confused: |
Nup nu e secret dar nu imi merge mess`ul... nu pot intra :( voi pune cateva poze mai diseara sau maine si o sa vezi :D
|
asteptam pozele ca azi este "maine"
|
Din pacate pun maine ca astazi nu m`am mai ocupat de acel lucru :D...pun maine promit :D
|
10 Attachment(s)
:rolleyes2 am promis degeaba.Dar pun acum poze cu mercedes`ul (l`am facut decapotabil dar ii pot pune acoperisul la loc :D).
Modificari:shave la manere,la portbagaj,la bandourile de pe spoilerul fata si spate si la prizele de pe capota.Urmeaza un sistem audio cred(daca imi iese asa cum vreau).Momentan macheta e grunduita(mai trebuie finisata) apoi o voi vopsi.Daca aveti idei ce as mai putea face la ea ziceti`mi va rog ca o voi vinde.Si cam ce culoare ar merge? |
Quote:
iti recomand sa nu vinzi macheta...muncesti si ce faci cu banii?iti iei alta macheta stock....asta zic eu...succes |
Ms :D.Deja am folosit castile pentru a face boxe dar incinta ma cam incurca...vreau ceva mai special...lambo doors nu stiu cum pot face ca am mai incercat dar nu am nicio idee...la culoarea alba m`am gandit si eu dar parca e prea simpla...voi face vt mai tarziu sa vad care vine mai bine :D.Vopseaua am scos`o cu smirghel,cat despre vandut chiar nu stiu ce sa fac...m`a rugat un prieten sa i`o vand lui ...ma mai gandesc ce sa fac :D
|
nu o vinde ma ca poate iesi ceva frumos din ea ........ ;)
|
nice job man:)....
|
8 Attachment(s)
Multumesc :D:arrow:ceva nou 8)
|
foarte interesant :D
imi place mult ideea abia astept sa vad masina gata pe suport bafta |
interesanta ideea:D cu suportul.
eu zic sa nu dai masina ai muncit ceva la ea si nu itzi da nimeni bani cat ar valora munca,eu zic sa o tii,faci cum crezi tu;)bafta |
Multumesc :D..ma bucur ca va place...saptamana asta o sa fie gata sper...poate nu o voi mai vinde :D
|
foarte buna ideea cu suportul
o sa incerc si eu bravo bravo!! |
| All times are GMT +2. The time now is 15:18. |
- Copyright 2026 4Tuning