![]() |
"Eleanor" de la Classic Recreations
8 Attachment(s)
https://forum.4tuning.ro/imagehosting...6d7ff38aea.jpg
"Eleanor" de la Classic Recreations In 1974, H.B. Halicki (1940-1989), cascador de meserie, si-a incercat norocul si in regie, turnand filmul "Gone in 60 seconds". Productia a fost uitata, undeva, pe vreo caseta veche, mai ales odata cu remake-ul din 2000. "Toby" Halicki a avut si o companie care producea "Eleanor"-uri Mustang Fastback, denumita "Classic Recreations". Astazi revine in atentia noastra, urmand sa fabrice noi muscle car-uri Eleanor, la un pret de 139900$. Cand spunem "noi", sunt chiar noi. Compania foloseste reproduceri ale unor caroserii de Mustang Fastback, model '67, (licentiate Ford), pentru a da viata unei Eleanor noi-noute. Nu mai e nevoie de reconditionare si munca in plus, care ar implica bani mai multi. Desigur, dezavantajul e cel al lipsei autenticitatii. Totusi, doritorii pot opta si pentru o caroserie originala reconditionata de Classic Recreations. Motorul de 535 CP FI accelereaza de la 0-100 km/h in doar 4.9 s, dar cu 50000$ proprietarul isi poate "lua zborul" la propriu, optand pentru si mai fiorosul propulsor SFI de 770 CP-pretul masinii devenind deja mare: 189900$. Puterea in plus necesita modificari, ambele versiuni, originala reconditionata sau copie, avand suspensii modificate si frane Baer. Cutia de viteze este una manuala sau automata Tremec TKO, transmisia fiind pe rotile din spate cu ajutorul sistemului Posi-Traction. Detaliile interioare si exterioare incearca sa imite pe cat posibil masina din filmul "Gone in 60 seconds", in care Nicolas Cage a condus cu mare pasiune o Eleanor. |
Re: "Eleanor" de la Classic Recreations
wowwww.... cat de mijto e....wonderFULL
|
nu o mai face Unique Performance ??? si Super Snake-ul de 750hp.. stiam io e cel mai puternic :D nu 770 ... iar designe-u e facut de nimeni altu decat Chip Foose
|
nu am cuvinte...masina asta ramane un vis niciodata implinit pentru mine :sad: cea mai frumoasa masina posibila....foarte tare :X
|
Ii dau dreptate lui spiri, pana acum eleanor-ul era produs de Unique Performance si daca nu ma insel inca mai produce astfel de masini cu 3 nivele de motorizari, iar cea mai puternica este cea de 750 bhp;)(SUPER SNAKE). Era si un documentar pe Discovery si aratau pas cu pas cum construiau un Shelby GT500, adica Eleanor.
Minunatia asta e pur si simplu tot ce ti-ai putea dori de la o masina. |
eee ArCaDa lasa ca mai sunt si alte masini :)
|
te lasa mut....8)8)8)o masina care daca ar trece multi ani tot ai face impresii cu ea....
|
O masina care imbina stilul si poneii cu mare succes.
|
ce poti sa comentezi la ea(de rau)
|
am vazut pe discovery cand construiau cei de la Unique Performance un asemena model.ce pot sa zic o masina superba
|
mda superb..am vazut si eu pa discovery..si filmu ee tare :lol:
|
super tare....or fi avand clienti???:lol:....eu as fi unu din ei daca as avea banii aia ....
|
"The 535hp FI model manages the 0-60mph sprint in just 4.9s, but those with another $50,000 to burn can upgrade to the supercharged 770hp model for a cool $189,900. "
sursa: motor authority... pentru toti cei care se indoiesc de cifrele expuse, nu sunt scoase din neant, au surse externe. |
Asta da masina! nimic de reprosat
|
masina vietii mele...
|
:dribble: :dribble: :dribble: :dribble: :dribble: :dribble: :dribble: :dribble:
|
Nu se indoieste nimeni de cei de la Classic Recreations, dar cei de la Unique Performance fac eleanor-uri din 2003 si intr-adevar design facut de chip foose si super snake de 750 cai. Cei de la Classic Re... fac si ei copii cu caroserii licentiate dar e altceva.
|
pff
nu am ce zic de rau despre masina asta....prea frumoasa...nush cand se va devaloriza masina asta(daca se va devaloriza) |
Quote:
Quote:
|
e superba masina
|
o masina care is merita toti banutii ! :P
|
varianta super snake de la unique performance avea 725 cp..dak nu ma insel..ma mir totusi de pe unde au mai scos atatia..in schimb masina e fenomenala..asta masina adevarata
|
oau e super tare masina:X:X:X visez la o masina ford mustang fastback ELEANOR de cand aveam 4 ani cred:X:X:X doamneeee as da toti banii mei si 2 degete de la picioare sa o am:)) e mult prea frumoasa. nu ai ce sa zici de rau de ea. de fapt nimeni nu a zis nimic de rau. pana acum. mia e timp:)) dar oricum nu o sa se gaseasca nimeni:X:X:X:X
|
cea mai buna masina de pana acum
|
lamuriti-ma de-o chestie: numele Eleanor a fost introdus de filmul Gone in 60 seconds sau asa i s-a spus masinii inca de la inceputurile ei ?
|
e super masina:!:
|
merita toti banii, este bestiala, doar ca pe la noi prin tara nu cred co o sa vedem asa ceva pentru ca la noi nu se prea cunoaste termenul de hot road si cei care isi permit asa ceva (opera de arta) prefera sa cumpere Maybach sau alte chesti de genul...
|
as da oricand o femeie pe masina asta
|
Doamne cat de bine arata masina asta .. super fumoasa
|
numai "cunoscatori" pe topicul asta.
|
design mijto+caluti la discretie!!!...mijto mijto
|
fashion icon !!!!!!!
|
my dream car :X super...
|
Totusi ei sunt cei care au creat originalul pana la urma, iar cand se vor termina de modificat caroseriile originale de Mustang (:) ), isi vor continua treaba pt ca au licenta de la Ford!
|
o masina frumoasa din mai toate punctele de vedere dar si exista un mare dar masina asta ca mai toate masinile americane stau foarete prost in viraje nu sunt echilibrate cum trebuie distributia greutatii pe cele doua punti nu e corecta si nu inteleg de ce ptr ca sunt lucruri care se pot face destil de usor nu inteleg cum la un mustang de 4xx de cai ai arcuri pe spate elicoidale ce e camion per ansamblu e o masina de show si cu performante notabile pe pista de drag si cred ca doar atat
|
n-ai si tu semne de punctuatie ?
|
si io mi as lua o d asta ,daca as sti ca angelina jolie e la paket cu masina:D:D:D:D
|
Quote:
|
inca mai visez la asa ceva...cine stie...poate oi reusi sa strang banii astia si sa imi iau si eu una :))
|
il cumperi cu motoru ala baban ''super snake'' si rupi tot ... ce bine ca exista uni ca Unique Performance...pacat ca e limitat:((
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:31. |
- Copyright 2026 4Tuning