![]() |
Toyota Supra V12 de la Top Secret
3 Attachment(s)
https://forum.4tuning.ro/imagehosting...69b003354f.jpg
Toyota Supra V12 de la Top Secret Top Secret a anuntat ca va testa pe circuitul de la Nardo (Italia) un model Supra V12 twin-turbo, a carui viteza maxima ar fi situata in jurul a 400 km/h ("Top Secret"). Motorul Suprei este unul de 6.0L si dezvolta, potrivit oficialilor TS, circa 1000 CP. |
Re: Toyota Supra V12 de la Top Secret
masina arata bine, i-ar trebui un eleron ceva mai mare, dupa mine ... si faza cu farurile de Skyline mi se pare aiurea, nu cred ca era necesar ... dar, totusi, arata bine si asa ...
|
Quote:
|
mie imi place cum arata cu farurile alea
|
avion fratiee :X
|
Arata intr-un mare fel
|
masina asta am vazut-o in niste filmulete pe youtube o tesatau japonezii pe un circuit de la ei e o adevarat bestie dar nu cred ca poate atinge 400 de km e destul de greu multi au incercat putini au reusit
|
la 1000 de cai e posibil,conteaza forma aerodinamica mai mult deca puterea,eleronul e mic tocmai sa poata atinge viteza aia,ideal ar fi fara dar la peste 350 km sunt sanse sa-si ia zborul :).
|
https://www.youtube.com/watch?v=GcqaqXYBLBE pun eu un filmulet cu bestia...
nu e in engleza ..nuj ce limba e da e amuzanta rau de tot... :lol: :lol: |
Quote:
|
foarte marfa :D:D:D:D
|
Foarte misto masina... si totusi 400 km /h .. si 1000 ce cp :X super
|
ARATA FOARTE BINE MASINA.:x
|
mie nu imi place...................
|
e k-lumea dar nu imi plac actipildurile alea dupa ea....asta nu suport eu la o masina....cand o vad cu zeci de dalea pe ea inebunesc....mai bine ceva sus la parbriz si aia e ...orcum la ce putere are si ce viteza se zice ca poate atinge e tare masina
|
sal hai frate ca asta e tare rau au muncit ceva baietii aia asa ca e de apreciat,la noi pe cand asa ceva :evil:
|
Mie Nu Imi Place Deloc La Design, Fatza E Chiar Aiurea!
|
Mie mi se pare super misto.. Imi place foarte mult cum arata si mai ales ce performante are.. Un avion de masina ...
|
si totusi sunt o gramada de masini cu 1400 de cai modificate, cum ar fi skyline sau alte supra si pt aia nu se posteaza anunturi ca prorietarul se va intoarce cu frana de mana in piata....
|
E szooper marfa da paraca spoilerul fata aduce ceva cu honda s2000 sau cu un lambo.
|
cea mai tare masina pe care am vazuto in ultimul timp .... 1000 cai , 6L turbo , avion , + ca arata in mare fel
|
ce meseriasa eee...ce bn ii sta cu farurile alea...
|
eu cred ca au pus farurile acelea din motive tehnice. au vrut sa mai lungeasca putin botul marind in asa fel locul unde trebuia sa intre V12'le. nu pare iesita din comun la exterior pe langa altele. dar parerea mea e ca s-au axat strict pe tehnica si din tehnica au dezvoltat si caroseria. corectati-ma daca gresesc.
|
arata bine....mai ales si daca ar prinde 400 asa cum zic ei...ar fi ceva...
|
ce tare eee.....ce misto arata...TOP SECRET rulzzzz
|
super tare...din fatza zici c ae o cobra...:D
|
e bestiala..
|
da mai bine cu farurile astea decat cu cele vechi
|
e tare masina ;)da nu inteleg de ce i-or bagat un motor de V12 in loc sa o modifice pe aia de serie...Top Secret mai are un Skyline si are motor de 2600 ,6 cilindrii si o scos 1200 cp dak stiu bine.
|
reusita, frumoasa, puternica, capabila....
|
tot ce are volan pe dreapta si tractiune spate si vine din japonia, sparge normele
|
foarte interesanta masina...si frumost target au cu ea :D
|
e super smekera mashina....faruri de GT-R...da au facuto belea tare!!!...1000HP...:D
|
arat f frumos...da arca ar fi mai frumaosa cu faruri stock..parerea mea:P
|
Asta nu-i motoru de pe Toyota Century prezentata acum o sapt?
Ar putea atinge 400 la ora, de ce nu, dk o ajuta aerodinamica! Bugatti poate, dar e foarte greu, pana se misca trece mult! Toyota sigur e mai usoara, ca japonezii astia sunt obsedati de greutatea masinilor, pana la ultimul mg! |
Quote:
|
Superba masinuta,atat la exterior,cat si la motor;););)
|
cei de la bugatti puteau atinge mult mai usor bariera de 400 de km dar probabil ca numai era daca putem spune safe desi nu cred ca la un impact la viteza aia te ar putea salva ceva din cate stiu eu bine puterea dezvoltata de veyron ajunge undeva la 3000 de cp insa restu de putere se pierde prin caldura de asemenea e limitat la 407 km ptr ca dupa acea viteza devine instabila si toyota asta daca ar avea 1500 de kg nu cred ca ar putea sa atinga viteza aia daca imi aduk bine aminte ptr veyron sau pierdut ani bun de dezvoltare si teste iar japonezii vin cu masina asta care nu cred ca a durat foarte mult pana au creato si sa atinga bariera celor 400 greu mi se pare greu ptr ca ei au mai facut masini mai puternice decat supra asta si nu au scos atat
|
super masina :D eleronu trebuia mai mare sa aiba mai multa......... si arta si mai superD
|
Fratilor sa faci o tura pe circuit cu masina asta cu un sofer de curse care ii da blana ... cand te dai jos din ea ramai cu sechele !!! :-P:D;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:59. |
- Copyright 2026 4Tuning