![]() |
Valtra Robotrac, tractorul care ara singur
4 Attachment(s)
https://forum.4tuning.ro/imagehosting...5ca962b361.jpg
Valtra Robotrac, tractorul care ara singur Designerul Hannes Seeberg s-a gandit ca n-ar strica sa se mai odihneasca si tractoristii, asa ca a imaginat un tractor-robot, care ara de unul singur, comandat prin GPS si internet. Sub capota jucariei se afla un motor de 85 CP, diesel, tractiune fiind pe spate sau integrala, dupa dorinta clientului. Robotrac este programat cu ajutorul unui sistem de navigatie. El poate executa orice operatiune specifica tractorului clasic, de la aratul ogorului, pana la stropirea cu insecticide. Rezervorul de aproximativ 260 litri ar asigura destul combustibil pentru ca tractorul robot sa lucreze in voie. |
Re: Valtra Robotrac, tractorul care ara singur
putini cai.. consuma de rupe... aspectul e agresiv... dar nu inteleg.. unde sta omu sal conduca..
|
Quote:
|
nu e de roamnia asta!!!
|
taranu roman nu,poate isi ia becali unu sa supravegheze oile:D
|
nu e de romanii...dar tigani o Sa-l aibe :))
|
Quote:
|
ciudata..... si nu cred ca o sa vedem asa ceva prin romania :D
|
Quote:
Oricum nu prea ii vad rostul.. mai ales daca o sa iasa si in serie .. asa mergea unul scos.. ca si prezentare la show - room :) Nu ii vad rostul... la fel cum nu ii vad rostul nici caruciorului aceela de copilasi .. prezentat acum 1 saptamana cam asa.. ;) |
Tzaranul care are o palma de pamant nu isi ia nici un tractor clasic....dar o corporatie care are vreo 2000 de ha de vita de exmplu...cred ca i-ar gasii intrebuintare.
|
Quote:
|
marfa rau ....vreau si eu unul pt liniutze
|
parca il si vad pe bunicu' cum se chinuie sa il programeze sa mearga....si dupa ai da vinu cu 30% mai scump ca nu cred ca e prea ieftin tractorul
|
sa fim seriosi. asta il cumpara numa bogatanii. si nu cred ca se duc ei la camp :)
|
mda, in curand o sa se inventeze masina care face singura liniutze u stai si te uiti la masina ta cum castiga si dupaia vine la tine sau face un drift de bucurie :))))
|
am un Universal 650 acasa asa ca nu imi mai trebuie
|
:lol:..sa vezi taranul roman cum sta cu GPS-u in mana si isi dirijeaza tractorul.....:lol: sa fim seriosi...
|
???????????? nu stiu ce sa mai inventeze?
|
Asa incepe revolutia masinilor, o sa ajungem sa nu mai conducem nimic!
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:01. |
- Copyright 2026 4Tuning