![]() |
A8L 4.2 Quattro
Salutare tuturor...Am vazut un Audi A8L 4.2 Quattro din 2001 si m-a impresionat foarte mult :shock: as vrea sa-l cumpar dar astept si parerile voastre ...ce ganditi despre aceasta masina ?Care este "buba" la Audi ?:-)Nu am avut Audi niciodata,nici macar nu am mers cu vreunul.Despre Audi nu stiu nimik ,fiindca nu ma interesat ,mai ales un A8L cu motor de 4.2
Acum am un Mercedes clk230 kompressor avantgarde si sunt foarte incantat de el ,dar parca mi-a lasat Audi asta o gaura in inima :-) Ce sa fac ?astept sfaturi !! |
Re: A8L 4.2 Quattro
Ia-l :D e o masina foarte foarte tare.
Daca-ti permiti,financiar vbind.... go 4 it :D cel putin eu asa as face |
asta ma framanta acum EvLSantOS...sa imi vand MB si sa iau Audi ...acum ma gandesc sa nu cumva sa fac greaseala in pasul asta si pe urma sa ma caiesc ,ca timpul inapoi nu il voi mai putea da ..:(
|
ce sa zic...la Audi exteriorul nu prea este incantator dar interiorul este bestial si de motor sa nu mai zic :)
|
bai frate audi A8 este foarte frumos dupa parerea mea...daca vrei sal iei vezi sa ai si bani de benzina k haleste oleak la motoru de 4.2
|
Quote:
Singura problema este sa nu fie prea mare pentru tine ... mai ales daca treci de la un CLK. Daca iti place sa conduci sportiv, daca esti obisnuit cu o masina mai sport, mai mica... sa nu te dezamageasca senzatiile oferite de A8 ... ala e un tanc ... unul rapid, dar e totusi un tanc. Oricum, e superba masina si performanta |
2001 ? ..deja sunt 7 ani....clk a tau daca e mai nou nu merita riscul absolut deloc...doar in caz ca ti-ai marit familia ;)..si o sa te rupa la consum ...nu o sa scoti sub 15 ...la cat scoteai media cand mergeai sportiv cu clk...asa o sa scoti cu asta in oras normal ;)..mai gandestete...in calitate de sofer nu vad de ce sa te uiti la a8 doar in caz ca te gandesti la pasageri....ca nici mercedesu nu te dezamageste ca confort la sofer :rolleyes2
|
MB-ul ramane MB in ochii mei....si audi e firma super jmechera da eu nu mi-as da MB-ul pe a8-ul din 2001....plus ca mananca de rupe si o masina nu o conduci mereu sportiv...aste-a sunt sezatiile cand te urci dintr-o masina in alta...te incanta dar calculeaza dak e ceea ce ai u nevoie. ;)
|
app ai rezolvat problema de la motor la mb?
|
consumul intraurban REAL la un A8 din 2003 cu motor 4.2, se termina cu 6 si prima cifra nu e 1, asa ca vei merge mai des la benzinarie decat acasa
|
Quote:
|
deci consumul la un a8 de 4,2 este asa (asta spun la circulatzia din arad ..nu din buc acolo e cu 2l in plus ..:P) la mers f f frumos cam 17-18 ...in oras ....afara cam 10-11 ....iar la un mers mai sportiv ...cat da Domnul :D:D:D...
|
eu zic sa mai aduni....nu scoti veci sub 20 in oras, intr-un oras ca si clujul de exemplu. Trust me, I know!
|
Quote:
|
Quote:
cand am zis 15 m-am referit la consumul mixt oras/afara....deci la rezervorul de 80 de litri ai sa mergi cam ca si un range rover 4.2 la benzinarie...autonomie de vreo 450km cu un plin....dar nu iti ieri range rover ca daca ar fi fost aceasta alternativa..nu ai mai fi facut threadu asta ;)...oricum chiar si MB de mancat umpic pana sa faca o masina ca aia . |
Quote:
|
nu ma mai intereseaza Audi ....am ramas la MB......Mercedes tot Mercedes va ramane
|
Stie cineva cat consuma un Audi s 8 la motor de 3.0 ? (daca exista motorizarea asta la s 8 .. , sau la cea mai mica motorizare ) :) Multumesc frumos
|
eu cu motor de 2.7 consum 11-13 urban, 9-10 afara. S8 cu motor de 3000cc nu cred sa existe.
|
oameni buni, ce este cu voi? Daca omul vrea sa-si cumpere o masina adevarata si ca aspect si ca motorizare voi il disperati cu consumul... nu inteleg, un MB clasa S cu motorizare apropiata de A8 consuma mai putin? Si care sunt diferentele? Prietene, eu personal daca vreau o masina si imi permit sa o cumpar S8 ar fi,chiar si din 2000 ca au o forma BESTIALA. Si cred ca ar fi bine sa-ti de-a raspunsul la intrebare cineva care are A8 4.2,nu din auzite! Dupa ce mi-am cumparat eu S4 prima intrebare a "prietenilor" mei a fost "cit papa?", oare ? mai gindestete, da consuma un pic cam mult daca masina e cumparata din RO din motive bine cunoscute dar daca o gasesti "afara" cu km putini si intretinuta e o adevarata capodopera!
|
Quote:
|
Daca esti obisnuit pe CLK ramai pe asta. nici asta nu e f sportiva ca tot dintr-o limuzina deriva. dar crede-ma, a8-ul e ff mare. asta mai e si A8L(varianta lunga...).... nu zic ca nu e marfa. e f marfa. eu am mers cu a8 normal de 4.2..era diesel. merge superb. nu am c zice. dar d l clk-ul tau la a8l... nuj..e un pas prea mare.
|
nu imi mai trebuie Audi ...voi ramane la MB meu ,asa este cel mai bine..Audi am inteles ca au ceva probleme la anumiti km parcursi ,si oricum MB tot MB va ramane ...:)
|
idea cu mb tot mb e un pic invechita acum daca u te ai obisnuit cu mb o sa fie o mare diferenta cand treci la audi interiorul acela zik eu la atentia cu care e facut nu se compara cu nici un mb da e adevarat consuma dar pana la urma e o limuzina si e facuta ptr cei cu potential financiar care nu se uita la consum la motorul ala desi e mare e sportiva in cea ce priveste acceleratia si top speed
|
:-)aici gresesti ce spui , ca este o masina sportiva in ceea ce priveste acceleratia si topspeed ...fiindca nu este o masina sportiva,nu ajunge la 100 asa de repede cum ajunge MB meu ,dar in plus este o masina de comfort si siguranta zic eu ,avand in vedere ca nu este A8 normal ci A8L (cu totul diferit in interior)...in fine akum ,oricum nu ma mai intereseaza ,am decis sa raman la MB :-)
|
Si ce cauta topicul asta la "Masina mea - Audi" ?
|
am audi a8 4.2 quattro , tot ce vreau sa spun este ca masina imi place foarte mult , la greutatea de 1800kg nu-ti da nici pic impresia de barca , suspensia foate bine setata , la volan nu realizezi marimea masini se conduce destul de sportiv daca vrei asta , motorul de 4.2 si 300cp are un consum chiar decent pt capacitatea lui ,eu am scos un mixt de 12. facand comparatie cu mercedes un e430 , mertul foarte fin in toate comenzile cutia de viteze mai lenta un pic cam plictisitoare ...
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:38. |
- Copyright 2026 4Tuning