![]() |
Masini clasice americane
9 Attachment(s)
Aduc masini clasice din USA,preturi f ok.
Nu necesita taxa de inmatriculare. De la classic cars la muscle car sau hot-rod. Atasez poze cu masini ce pot fi luate in aceste zile. Pt detalii sunati la 0729963867 sau [email protected] Corne Nota moderator : Autorul recomanda citirea acestui post inainte de restul topicului > https://forum.4tuning.ro/showpost.php...3&postcount=54 |
Re: Masini clasice americane
niste preturi aproximative?
|
4 Attachment(s)
Quote:
Depinde ce vrei si in ce stare sunt. O sa postez tot ce apare. Masinile sunt luate de la licitatii. Corne 0729963867 [email protected] |
Era un Mustang ai sus,negru.Ce scor?Si cum nu necesita taxa de prima inmatriculare?
|
5 Attachment(s)
Quote:
Acum e 3000$ dar sigur o sa creasca. In jur de 5-7000$ se poate lua. Pun o ,marja asa mare pt ca nu stii cine liciteaza .Adica sunt cazuri cand nu se bat prea multi pe o masina si invers.Oricum fata de preturile din Germania ....:D O sa mai atasez ceva poze cu el. |
ajuta-ma te rog sa inteleg si eu, tu licitezi online si le aduci in romania?? pt ca asa vreau si eu vreo 2, 3 masini cu banul jos, dar asta doar dupa ce vad masina!!
|
Sefu ce ai la 7000 euro cu toate taxele inmatriculata si tot???? iau pentru mine! da-mi pe pm cu poze si ce vrei sau aici!
|
Quote:
Eu mi-am luat 3 pana acum.Trebuie sa soseasca in RO in 2-3 saptamani. La fiecare masina am 10 poze si daca e ceva lovit sau defect e scris sau fotografiat. Astazi s-a vandut mustangul negru cu piele rosie la 4450 $. Daca iei 2-3 masini e si transportul mai ieftin pt ca se umple containerul. Poti sa-ti dau mai multe detalii daca ma suni 0729963867 Corne |
4 Attachment(s)
Quote:
Eu postez tot timpul aproape ce apare sau poti sa-mi spui ce masina ai dori si asteptam sa apara.7000 euro e in jur de 10000$ deci te incadrezi la o masina buna inmatriculata aici adusa din state. Au mai aparut la vanzare un cadillac limo '66 si un ford coupe '30 hot-rod. Suna-ma si pot sa-ti dau mai multe detalii.0729963867 Corne |
Quote:
S-a vandut la 4450$.Daca va uitati la Germania o asemenea masina fara 12000 euro nu gasesti... |
ajuta-ma sa intzeleg..de ce nu plateshti taxe de inmatriculare....?
|
Ai un id de mess??
|
Quote:
|
as vrea sa posteze cineva care a cumparat de la el masini si sa ne spuna parerea!! eventual ceva poze facute in RO cu masinile aduse de catre tine!
|
nu este nici un secret cu inmatricularea,le inmatriculezi ca autovehicul istoric si nu platesti taxa de inmatriculare dar se accepta masini in stare originala,motor cutie originala,interior original,fara spoilere gen fast and furios,fara vopsea orange perlat sau verde neon,deci in stare originala cat de cat,masinile modificate gen hot rod sunt ptr vitrina nu le poti inmatricula in Ro. am adus anul trecut 4 masin din state in poza se vede una,este un Pontiac Firebird 1971,si cand era in poza in Usa arata super cand l-am vazut in realitate m-a costat inca 8000eur ca sa arata ca in poza, deci grija o masina de 30 arata ca o masina de 30 ani si nu ca unul de 5 ani,pozele insala,americanii iubesc bondo-ul si masinile ieftine au pe ele din plin si de rugina sa nu mai vorbim. Masinile in stare f.buna costa peste 15000$ si nu 5000$.
|
1971 Pontiac Firebird
|
3 Attachment(s)
Quote:
|
foarte frumoasa, sa o stapanesti sanatos! mai multe detalii despre transport si altele??
|
5 Attachment(s)
Quote:
Suna-ma si pot sa-ti explic. Corne 0729963867 [email protected] Quote:
Toate bune. Quote:
O sa-mi vina in 2 saptamani. Stiu ca e greu cu increderea in oameni dar sper sa o castig in timp. E greu inceputul dar asta e. Toate bune. 0729963867 Corne Quote:
Rugina vb de est USA,pt ca se pot lua din California si acolo cuvantul rugina e doar in dictionar. Incerc sa aduc doar masini clasice nu muscle car sau alte genuri dar postez tot ce apare..Fiecare decide ce vrea sa-si ia. Pt mine impala din '64 e cea mai cool masina asta nu inseamna ca e pt toti. Deci nu generalizam,te rog. Toate bune 0729963867 Corne In curand o sa postez mai multe pe site. Momentan e in constructie. www.choppers.ro mai postez ceva masini aparute la vanzare. 3 mustang,lincon si rolls... Corne 0729963867 www.choppers.ro |
da, e ok cu preturile pe care le postezi fiindca masinile astea sunt majoritatea sedanuri,in afara de cateva coupeuri,ca cele comerciale gen Mustang Fastback,Chevy Nova,Charger,etc,din era Muscle car,din pacate s-au scumpit f.mult si chiar coajele le cumperi incepind cu 5000$.Chiar mi-ar placea sa vad mai multe masini americane in tara deci iti urez succes sa vinzi cat mai multe.Respect djburb
|
6 Attachment(s)
Quote:
Astea sunt preturile,nu le fac eu. Uite mustangul negru cu piele rosie s-a dat la 4450$ nu avea bara fata,dar exista si masini(atasez 2 acum) care au preturi mari chevy chevelle '66 acum e pretul 14500$ si licitatia finala e pe 21 deci mai creste. pontiac GTO '67 acum e pretul 10800 si licitatia finala e pe 19... In general depinde cati se bat pe masina respectiva. Daca sunt 2 incapatanati sa o cumpere liciteaza fiecare pe masina si asa creste pretul. Daca ai noroc si nu se bat multi pe masina poti sa o cumperi mai ieftin. Ca la orice licitatie normal. toate bune si sper si eu sa vedem cat mai multe american cars pe la noi. Corne 0729963867 www.choppers.ro Nota Moderator : Te rog sa inveti a folosi forumul.Ma refer in principiu la functia "multi quote"(~citat multiplu).Vezi ca exista un tutorial,citeste-l ca este util. Arata fix ca dracu' sa poatezi 5mesaje unul dupa altul...:( |
Nu am fost f atent cand am postat,dar asta e mai gresim.Pt asta imi cumpar o masina de la mine :-)
Toate bune. Corne 0729963867 www.choppers.ro |
3 Attachment(s)
Quote:
|
10 Attachment(s)
|
preturi????
|
Quote:
Masinile se vand la licitatii deci, un pret fix nu-ti pot spune dar, urmaresc zi de zi ce se intampla asa ca un pret informativ pot sa-ti dau. Poti lua masini si la 3000$ dar si la 15000$ depinde ce vrei.Masinile sport sunt in general mai scumpe. Suna-ma si pot sa-ti dau mai multe detalii. Corne 0729963867 |
salut, pt. o masina sa zicem cumparata cu 5000$ cat te mai costa transportul?
|
Cat e camaro? E demential. Cat ar costa cu totu adus aici ?
|
Quote:
Corne 0729963867 www.choppers.ro |
6 Attachment(s)
Quote:
Mai sunt urmatoarele masini care pot fi luate azi: Cadillac Limo '66 acum e 4500$ deseara la 10 licitatia finala Chevy Impala '62 acum e 4650$ deseara la 10 licitatia finala Pontiac GTO '67 acum e 11700$ deseara la 10 licitatia finala Toate in stare de functionare fara defecte. Corne 0729963867 www.choppers.ro |
Si la cat duce transportu ?
|
Quote:
Va scriu preturile cu care s-au vandut cele 3 masini Cadi Limo '66 8450$ Chevy Impala '62 7200$ Pontiac GTO '67 14200$ O sa mai postez zilele acestea ce mai apare. Corne 0729963867 www.choppers.ro |
7 Attachment(s)
Masini scoase azi si maine la vanzare.Un autocar misto.Se pot aduce si barci,tiruri rulote etc.
Corne 0729963867 www.choppers.ro |
Autobuzul e chiar misto, in New Zealand am vazut multa lume cumparand autocare din anii 70' pentru a le amenaja pe post de case mobile, cu 2-3 camere. Chiar sunt curios cat costa asa ceva?
|
ceva muscle car nu aduci?
|
Quote:
Corne 0729963867 |
8 Attachment(s)
Quote:
Ce te intereseaza? suna-ma 0729963867 Corne Uite ce a aparut azi. E pe 26 la licitatie. Toate bune. www.choppers.ro |
11 Attachment(s)
|
nu cumpar.. doar intreb.. de la ce pretz incepe T-bird-ul ala alb? (parca Tbird e)
|
Quote:
Au aparut masini noi. Maine o sa le postez. Corne 0729963867 www.choppers.ro |
| All times are GMT +2. The time now is 23:05. |
- Copyright 2026 4Tuning