![]() |
Tutorial: "Trucuri" cu tractiune fata
Tutorial: "Manevre" cu tractiune fata Tiff Needell, prezentator al emisiunii Fifth Gear, va arata cum sa efectuati cateva "manevre" la volanul unei masina cu tractiune fata. |
Re: Tutorial: "Trucuri" cu tractiune fata
prea tare pe bune.... mie chiar mi-a placut.....
|
merge si cu loganu sau trebe roll-cage:lol::lol::lol:
|
DA impresionant
|
Oare cate perechi de cauciucuri iti trebuie pana le reusesti pe toate?
|
e foarte bun filmuletzu cand esti incepator si vrei sa inveti sa le faci :D
|
super tare uite asa am mai invatat si eu ceva azi :D dar eu zic ca trebuie ceva motor ca u sa inerci sa mergi in fatza da masina defapt se duce in spate pnm :)) aviz amatorilor nu incercati asa ceva cu dacia ca se da in doua:peace:
|
prea tare filmu' m-am uitat de 5ori pana acum la el.am ramas masca cu cata ursurinta fac toate astea ce mai meseriasi,respect.
|
multe chesti de acolo nu sunt f grele.....dar la faxele cu scimbatu sensului de mers trebuie un ambreiaj bunice si o cutie tapana....schu dintre viteze si marsarier e ff mare
|
Belea clipul ! :D ........Dar iti trebuie o masina tzapana o parcare mare cateva perechi de gume si have fun pana iti iese .....:P oricum sunt maieshtri amandoi .... :D
|
trebuie sa ai si frana de mana asta e concluzia mea
|
Belea . Pacat k e de vreo 10 ani filmul asta . voi puneti chesti pe site doar ca sa fie puse
|
tare clipu....respect...
|
o lectie buna pt soferi nu conteaza cat de veche este....
mia ales ca multi dintre noi avem masini vechi si care nu sunt dotate cu ESP sau ASR....si e chiar util sa faci asa ceva nu pt a te da mare si pur si simplu sa stii ce sa faci cand iti fuge masina .... parerea mea... |
Este un adevarat tutorial. Explicit, ilustrativ, elocvent si, mai ales, succint. Buna initiativa!
|
e super tare lam vz si pe you tube :D
|
Secventele aratate aici sunt "taitate" dintr-un DVD pe care Tiff l-a scos cu ceva vreme in urma. Pe langa maisna cu tractiune fata mai sunt prezentate si tehnici pentru masinile cu tractiune spate si cele cu tractiune integrala. Pentru cei interesati cautati Burning Rubber si luati tot discul, este de invatat.
|
Da asa ii zice ca il aveam si yo mai demult pe calculator
|
le stiam si eu. oricum si acum m-am uitat la film cu toate ca-l stiam. e educativ :)
|
daca nici Tiff Needell nu face dastea cu okii inkisi si cu o asemenea usurinta.. :|
|
Fain Fain Fain filmuletul!!! Si Ford Puma e tare ;) Nu credeam ca poti scoate atatea de la masinuta respectiva!!! :D
|
Profesionist
|
Ce m-a intrigat e ca Tiff a numit Fordul Puma, "small familly coupe"! In primu rand un coupe nu e o masina pt familie, iar dk mai e si small, clar ca in spate, mai ales nu incap nici copiii!
De ce nu a fost postat tot filmu, ar fi fost interesant de vazut cum se utilizeaza si celelalte tipuri de tractiuni? Ross Swift se pare ca e cel mai tare la astfel de manevrea, parcari cu frana de mana si mersul cu masina pe 2 roti laterale (Mini), iar fisu se pare ca-l urmeaza! |
e small family-coupe,adica un coupe pentru o familie mica-sot,sotie.si in plus ce conteaza cum ii spune?conteaza cum il conduce!
|
mda..are talent
|
Care poate sa imi zica cum i zice la DVD. Era odata pe forum filmu intreg 60:00 min. Dar nu il mai gasesc.
|
A scris cineva mai sus numele filmului Burning Rubber
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:25. |
- Copyright 2026 4Tuning