Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Comunicate cluburi (https://forum.4tuning.ro/54-comunicate-cluburi.html)
-   -   a inceput colectarea de ajutoare (https://forum.4tuning.ro/54-comunicate-cluburi/6706-inceput-colectarea-ajutoare.html)

ZoliaT 15-07-05 17:20

a inceput colectarea de ajutoare

In seara asta 15.07.2005 ora 21 in Piata Victoriei incepe colectarea de ajutoare pentru sinistrati.

Toti cei care doresc sunt rugati sa aduca ajutoare, haine, paturi, etc pentru donatii in cadrul campaniei de intrajutorare a sinistratilor.

mai multe detalii :

https://www.4tuning.ro/forum/viewtopi...t=9315&start=0

blazeyblaze 16-07-05 13:28

Va rog frumos sa luati in considerare urmatoarele :

1 - pe acest topic nu se admit off-topicuri

2 - nu este momentul si nici locul pentru neintelegeri/certuri....ba dimpotriva este un apel catre umanitate

3 - acesta este un topic pe care se vor posta exclusiv anunturile practice

4 - pentru eventuale discutii asupra temei, va rog sa consultati linkul urmator -->>

https://www.4tuning.ro/forum/viewtopic.php?t=9315

Multumim anticipat

Gratzian 16-07-05 17:07

am fost la fata locului, intr-una din zonele calamitate, dupa ca am vazut cateva imagini la tv.
lucrurile stau ingrozitor. oamenii nu mai au nimic, decat pe ei iinsisi.
nu au unde dormi, nu au ce imbraca, nu au ce manca
nu pot apela nici la vecinii lor, caci sunt in aceeasi situatie
administratia sau fundatiile, va dura pana sa ajunga la fiecare.
OAMENII AU NEVOIE DE AJUTOR ACUM
IN ACEASTA SECUNDA, NU AU CE MANCA, SI NICI CINE SA II AJUTE.

Pun cateva imagini de la fata locului ca sa va dati seama de amploarea si gravitatea situatiei lor.

Oamenii au nevoie de ajutor acum. au plans in fata mea, si nu am rezistat, le-am promis ajutor imediat.
le-am dat toti banii pe care ii aveam in buzunar. le-am promis ca ii ajutam, le-am vorbit despre voi.
maine blazeeblaze ne-a promis o duba.
in bucuresti vorbesc in seara asta cu ceilalti care se ocupa de organizare, si o sa va rugam care mai aveti cate ceva sa aduceti sa strangem si sa mergem lai ei cat de urgent. eu nu astept pt prima faza un cont, o saducbani, si care aveti incredere, maine sa imi dati cat puteti, sa le duc oamenilor sa isi ia ce au stricta nevoie.
in plus, lenjerii haine, prosoape, vom cumpara conserve...

dupa ce vb cu ceilalti organizatori, in noaptea asta va anuntam cum vom face practic.
cai de la constanta sa ma contacteze sale spun exact cum si unde sa trimita.

Al3xius 16-07-05 17:12

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Gratzian\"
cai de la constanta sa ma contacteze sale spun exact cum si unde sa trimita.

Si Craiova se ocupa de Oltenia right? :wink:

RoSonic 16-07-05 18:23

Quote:

eu nu astept pt prima faza un cont, o saducbani, si care aveti incredere, maine sa imi dati cat puteti, sa le duc oamenilor sa isi ia ce au stricta nevoie.
Da, e mai bine asa.. adica dat direct oamenilor!!!

Va contribui si 4 Speed Squad cu cotizatiile stranse pana acum pe luna iulie.
La care se va mai aduga ce mai pot da membrii.. bani / haine.

Sa spuneti cand maine!!!

ZoliaT 16-07-05 18:25

din pacate nu se reuseste deocamdata transferul de poze ...

o sa le punem mai tarziu

Bogdan_16v 16-07-05 18:28

Gratian, spune-ne la ce ora vii maine in Victoriei sa venim cu banii. :wink:

F_L_R 16-07-05 19:00

-Deja la Garaj avem srtansi 40-50 de saci cu hainute. Sunt cele aduse ieri , aseara in Victoria si cei care au mai adus astazi la Garaj direct.
-In aceasta seara trebuie sa onorez cu prezenta mea doi tineri casatoriti si in jur de ora 23:00 am sa vin si eu in Victoria.
-Depozitarea hainelor se va face incepand de Luni Dimineata in Palatul Copiilor.

ZerO_CooL 16-07-05 21:05

As vrea sa vin si eu maine in Victoriei, am facut ordine prin sifonier si am gasit cateva haine pe care as vrea sa le dau.

CRyS` 16-07-05 23:28

Ok...Si Iasul(NSL alaturi de catziva prieteni) va pleca undeva in jurul zilei de Miercuri sau Joi!Nu stim decat ca vrem in Bacau sa mergem!Cine ne poate zice o comuna,sat....unde sa mergem sa facem donatziile!!?

Gratzian 17-07-05 02:24

maine strangem toti care ce mai putem
necesitatile sunt urmatoarele:
bani pt paturi ca sa aiba in ce dormi
lenjerie si paturi
haine
mancare, o sa iau de la metro de undeva baxuri de conserve diferite, sa poata rezista pana vin alte eventuale ajutoare de la guvern, fundatii, etc.

oricat de dur suna, eu m-am gandit in felul urmator:
NU putem ajuta pe toata lumea
sa ne focalizam in cateva locuri, sa ajutam direct cati oameni putem.
e cel mai distrus sat din zona asta, pe malul siretului
oameni batrani, fara ajutor, familii cu 6 copii

maine vb si cu ceilalti implicati in orgnizare, si vedem la ce ora ne strangem, spre seara, probabil.

Gratzian 17-07-05 02:59

2 Attachment(s)
satul din nefericire atat de aproape de apa...
a fost acoperit
apa s-a ridicat pana la nivelul podului din imagine
in multe curti, inca balteste apa, peste tot sunt noroaie

Gratzian 17-07-05 03:04

1 Attachment(s)
cam asta e nivelul ca care a putut ajunge apa...
oamenii au fost luati de pe acoperisuri cu elicopterele
dusi pe un teren sigur, apoi adusi din nou inapoi la ruine, fara nici un ajutor deocamdata

Gratzian 17-07-05 03:08

3 Attachment(s)
asta e imaginea multora din curtile oamenilor

Gratzian 17-07-05 03:11

3 Attachment(s)
asa arata inauntrul unora din case

Gratzian 17-07-05 03:18

6 Attachment(s)
o tragedie iesita din comun:
oameni batrani, fara ajutor... vedeti casa lor, vedeti hambarul, pasarile cum le-au murit, si ei incearca sa salveze hartiile care ii reprezinta.
batranul are 86 ani.
spune ca niciodata nu a vazut asa ceva toata viata.
nu au ce manca, unde dormi

Gratzian 17-07-05 03:22

4 Attachment(s)
un alt exemplu:
o familie cu 6 copii
tocmai trebuiau sa il boteze pe cel mic
nu au ce manca, nu au unde dormi, plangeau sa ii ajut sa isi cumpere un pat pt copii.
porumbul din cei 3 saci salvati e incoltit si compromis
nici porc la care sa il dea nu mai au

F_L_R 17-07-05 15:56

Da vom fii in victoria dupa 22:00!!!

Gratzian 17-07-05 16:38

Quote:

va rog sa nu uitati asta, da?

acum:
da, in seara asta, la ora 22.00, veniti in piata victoriei cu tot ce mai puteti, bani, haine, etc...
incercam sa facem maine un transport

dandan 17-07-05 18:38

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Gratzian\"
Quote:

va rog sa nu uitati asta, da?

acum:
da, in seara asta, la ora 22.00, veniti in piata victoriei cu tot ce mai puteti, bani, haine, etc...
incercam sa facem maine un transport

ok.....venim
este bine venit orice ajutor...cat de mic

HD 69 NNN 17-07-05 22:39

cunosc pe cineva care vrea sa doneze aprox 200 perechi de pantofi si adidasi.va rog sami dati o adresa sau un nr de tel pt VALEA JIULUI.tipu sta in VULCAN.respect

F_L_R 18-07-05 00:05

-In acesata seara am mai primit circa 30-40 de saci cu haine .
-Incercam ca maine dupa amiaza sa plecam catre satul din imaginile prezentate de Gratian. Se numeste Cosmesti si este chiar pe malul Siretu-lui . sat micut dar grav afectat de inundatii.
-Vom duce acolo haine, incaltaminte , mancare , apa minerala .
-Oamenii stau sub cerul liber....Treziti-va pana nu este prea tarziu pentru unii!!!!!

Gratzian 18-07-05 00:24

pentru transparenta, am convenit toata lumea din victoriei sa afisam aici lista subscriptiilor:

HAI 200.000
GSI 300.000
MONICA CBR 300.000
BOGDAN 16V 500.000
ADI WRX 200.000
CRY 300.000
B28CYF 100.000
SANTOS 100.000
EMA 100.000

Cu acesti bani si cu cei pe care va rugam sa ii mai donati maine pana in ora 14.00, la garajul lui florica, vom cumpara din metro conserve ca sa aiba oamenii ce manca pana la venirea altor ajutoare.

vom afisa aici bonurile de la metro, produsele cumparate, si pozele din momentul in care le inmanam.

Va rugam sa contribuiti cu tot ce mai puteti, cat de repede, pentru ca foamea nu asteapta si nici frigul sau setea.

SV-05-YBG 18-07-05 07:51

Pentru cei din tara, cum facem sa trimitem ceea ce strangem catre un centru de colectare?

emmanuel 18-07-05 11:16

Centre de colectare de haine si alte chestyii sunt in toata tara !!
La universitate este unu' spre exemplu, si la Piata Sudului (big berceni)

SV-05-YBG 18-07-05 12:02

Stiu asta. Dar in Suceava nu este asa ceva din cate stiu eu. De asta intrebam. Intelesesem ca s-a obtinut o sponsorizare pentru un camion care sa ia din tara si sa duca unde este nevoi de ajutor.

ZoliaT 18-07-05 12:46

lista cu donatii de bani s-a mai imbogatit:

clubul 4ss (bani din cotizatii) - 1.000.000
200sx - 200.000
Rosonic - 300.000

HD 69 NNN 18-07-05 14:40

nimeni nu stie nik?plssssssss

aviator 18-07-05 15:26

mai mult costa benzina sa duci mbani aia, mai consistent nu se poate?

ZerO_CooL 18-07-05 16:11

Eu cred ca de acei bani s-a cumparat mancare si impreuna cu hainele si ce s-a mai strans a fost dusa sau va fi dusa oamenilor din Cosmesti.
aviator, ai facut pana acum ceva pentru acesti oameni? spuneai ca astepti conturile, daca nu ma insel, ca sa donezi niste bani, dar oameni aceia au nevoie acum de mancare, de haine... Pentru ei, acum este cel mai important ca cineva sa ii ajute, sa le dea o speranta.
Am fost si eu aseara in Victoria si am dat niste haine, imi pare rau ca nu am avut si bani. Am vazut ca celor care se ocupa de aceasta campanie chiar le pasa.
Nu mai fi carcotas, in situatiile acestea orice ajutor conteaza si la urma urmei, daca mai mult costa benzina pana acolo decat ce s-a strans, ce conteaza, platesti tu benzina aia?
Sper sa nu mi-o iei in nume de rau, nici tu, nici altcineva, dar am spus ce aveam de spus, nu stiu daca trebuia...

BMW-M-Power 18-07-05 18:08

mai da in brasov nu strange nimeni nik? am si eu niste haine de dat si niste bani. parca pleca cineva in buc din oradea nu trece si prin bv? lasati-mi un mesaj pe pm va rog ca vreau si sa trimit ceva pls sper sa nu fie prea tarziu sau daca are cineva drum in buc din bv sa ma anunte si pe mine ori pe pm ori pe mess id de mess este: gabyrusu2005.

blowwind 18-07-05 20:20

vreau si eu sa contribui...dar pot abea pe miercuri joi...gratzian daca`mi zici si mie cum sa fac cu banii...plz...ms

F_L_R 18-07-05 21:02

-Plecarea sa amanat deoarece nu sunt suficiente ajutoarele si banii. De maine sau poimaine intra reclama si la Radio si in 7 Seri si vom putea strange mai multe fonduri si ajutoare.
-SAXO- 500.000 LEI
-CIF -1.000.000 LEI

SEBASTIAN 18-07-05 21:11

Re:

Quote:

Originally Posted by \"ZerO_CooL\"
Eu cred ca de acei bani s-a cumparat mancare si impreuna cu hainele si ce s-a mai strans a fost dusa sau va fi dusa oamenilor din Cosmesti.
aviator, ai facut pana acum ceva pentru acesti oameni? spuneai ca astepti conturile, daca nu ma insel, ca sa donezi niste bani, dar oameni aceia au nevoie acum de mancare, de haine... Pentru ei, acum este cel mai important ca cineva sa ii ajute, sa le dea o speranta.
Am fost si eu aseara in Victoria si am dat niste haine, imi pare rau ca nu am avut si bani. Am vazut ca celor care se ocupa de aceasta campanie chiar le pasa.
Nu mai fi carcotas, in situatiile acestea orice ajutor conteaza si la urma urmei, daca mai mult costa benzina pana acolo decat ce s-a strans, ce conteaza, platesti tu benzina aia?
Sper sa nu mi-o iei in nume de rau, nici tu, nici altcineva, dar am spus ce aveam de spus, nu stiu daca trebuia...

Iti pot raspune eu pentru ca am fost impreuna sa donam niste sume de bani la un centru special cu cont special si in plus fata de mine Sei-ul a tot dat telefoane la numere speciale sa mai dea si prin intermediul ala ceva bani.

Bogdan_16v 18-07-05 23:31

Legat de subiect, e important sa vina cat mai multi sa doneze in cat mai scurt timp niste bani pt ca, asa cum a zis si Gratian, oamenii aia n-au ce sa manance in momentul asta!! :( :(
Donatiile din provincie, fie ele de bani sau haine, sa se adune in niste puncte de colectare de comun acord stabilite si date in regiunile calamite din zonele invecinate. Nu este nevoie sa vina toata lumea la Bucuresti, zic eu, campania asta are un scop caritabil, nu de reuniune nationala...

F_L_R 19-07-05 00:00

-Prima plecare maine la ORA 12:00 de la garajul 200+ din Crangasi.
-Informatii suplimentare la tel : 0721731111

SEBASTIAN 19-07-05 06:24

Bafta!

Insanity 19-07-05 21:24

Ce se intampla in C-ta? ca baietii din MR au strans haine garla... am o camera plina cu 8 saci de haine si vreo 6 pungi plus incaltaminte, jucarii etc.

blazeyblaze 19-07-05 23:25

Masinile cu haine si toate cele au plecat astazi din Bucuresti in jurul orelor 14:00.
Din pacate, una dintre masini a facut pana, masina lui Florian a avut si ea o problema si au ajuns foarte tarziu. Acum din ce am inteles baietii sunt cazati la tatal lui Gratian urmand ca maine sa se imparta hainele si toate cele.
Sa le tinem pumnii caci am inteles ca vremea nu le va fi tocmai favorabila.

HD 69 NNN 20-07-05 00:34

fratilor nu ma ajuta nimeni.am masina plina de incaltaminte.pls.dak mai stau mult pot sa le arunc. :lol:

All times are GMT +2. The time now is 11:44.

- Copyright 2026 4Tuning