Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini tunate (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate.html)
-   -   EDAG Phantom, definitia luxului (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate/67034-edag-phantom-definitia-luxului.html)

Ed_Crane_1983 13-02-08 17:40

EDAG Phantom, definitia luxului

9 Attachment(s)
https://forum.4tuning.ro/imagehosting...31c71dc6c7.jpg

Rolls Royce Phantom by EDAG va fi prezentat in cadrul Salonului Auto de la Geneva, si in viziunea constructorilor reprezinta o "viziune asupra luxului". Totodata, acestia lauda si noile calitati ale caroseriei, care a devenit mai solida. In plus, EDAG Phantom are acoperisul articulat in partea din spate, pentru a permite mai usor pasagerilor sa intre sau sa iasa din masina.

Pentru a putea "ridica" acoperisul lui Rolls Royce Phantom, inginerii de la EDAG au apelat la o serie de elemente metalice, printre care balamalele, sistemul de blocare si cel de protectie a degetelor; sistemul asigura totodata rigiditatea caroseriei. Pentru a usura greutatea masinii, unele panouri au fost inlocuite cu altele din fibra de carbon.

ESPinoza 13-02-08 17:43

Re: EDAG Phantom, definitia luxului

Quote:

Originally Posted by Ed_Crane_1983 (Post 1354685)
https://forum.4tuning.ro/imagehosting...31c71dc6c7.jpg

Rolls Royce Phantom by EDAG va fi prezentat in cadrul Salonului Auto de la Geneva, si in viziunea constructorilor reprezinta o "viziune asupra luxului". Totodata, acestia lauda si noile calitati ale caroseriei, care a devenit mai solida. In plus, EDAG Phantom are acoperisul articulat in partea din spate, pentru a permite mai usor pasagerilor sa intre sau sa iasa din masina.

Pentru a putea "ridica" acoperisul lui Rolls Royce Phantom, inginerii de la EDAG au apelat la o serie de elemente metalice, printre care balamalele, sistemul de blocare si cel de protectie a degetelor; sistemul asigura totodata rigiditatea caroseriei. Pentru a usura greutatea masinii, unele panouri au fost inlocuite cu altele din fibra de carbon.

era o chestie daca se scotea de tot... dar asa chiar nu prea vad rostu..

cristinel93 13-02-08 18:03

deci imi zice si mie cineva ce a vrut sa faca?sau e cumva editie speciala pentru jucatori de bascket?!:-S

ArCaDa 13-02-08 19:04

nu are rost ....vorba voastra macar daca se dadea de tot.....in rest e smechera

Bogdan_ozzy 13-02-08 20:20

Si cam la ce pret se ridica?

Chucky bmw 13-02-08 20:28

cred ca daca vreau sa imi cumpar unul as putea sa incep sa imi vand familia, casa, mashina, neamurile, vecinii si prietenii

Victor_WRC 13-02-08 20:33

Cand spui Rolls Roys inseamna ca e lux dar daca mai faci si niste modificari e luxu dus la extrem !!!! Ca in cazul defata!!!

Marius_mym89 13-02-08 20:47

luxul extrem....cum a zis si victor...super masina....cat despre capacul ala....s-or fi gandit ei la ceva cand s-au decis sa il puna....mai ramane sa ne dam si noi seama...:P

Bughilas 13-02-08 21:23

akuma nu cred ca ar lua cineva in considerare ideile noastre ....e frumos si fara trapa aceea......oare la urmatorul ce-i va face?.....:lol:

Viper007 13-02-08 21:32

Pimp Mobile :lol:

golidix 13-02-08 21:34

intrebarea e alta daca merge sa stai cu capacu ala ridicat in mers......oricum fascinant banuiesc ca numa pt emblema imi dau masina :))

Vely 13-02-08 22:35

Asta-i facuta k sa-l atraga p Becali sa cumpere un Rolls si sa renunte la Maybach! Va mai aduceti aminte cand s-a urcat pe masina aratandu-se lumii ca un "stiu eu ce", Maybach n-a tinut cont de necesitatile, dar rivalii au fost pe faza!

teddy 14-02-08 00:27

foarte misto si super idee cu capacul, va fi cu siguranta apreciat de cei care isi permit asa ceva.

2fast4you 14-02-08 10:37

E doar un moft in plus pentru ei

no limits design 14-02-08 11:38

e cam ciudat capacelu` ala....... nu e chiar de bun gust

alexzander407 14-02-08 13:26

am observat un lucru nemtii sunt perfectionisti au in vedere orice detaliu, mai pe scurt perfectioneaza perfectul

molady11 14-02-08 23:11

Ii vad eu rostul la capacu ala.. sa te ridici in picioare si sa urlii in gura mare vreau Bereeeeeeeeee :))) ce porcarie

Nautilus 14-02-08 23:17

Mai degraba pentru unul ca Ceausescu, sa iasa pe acolo si sa faca cu mana fraierilor de pe margine :lol:

~Nautilus

TzuTzu77 15-02-08 02:39

Chiar asa greu e sa va dati seama? Daca esti atat de bogat incat sa-ti permiti un Phantom, de ce sa te "chinui" sa te apleci cand intri in masina? Da-o naibii de treaba ca e culmea snobismului si prostiei. Sa nu vada Becali asa ceva, ca isi ia imediat, sa faca el o aroganta :lol:

MixMaster 15-02-08 03:23

Quote:

Originally Posted by golidix (Post 1355258)
intrebarea e alta daca merge sa stai cu capacu ala ridicat in mers......oricum fascinant banuiesc ca numa pt emblema imi dau masina :))

capacul respectiv nu tine loc de trapa sau plafon escamontabil...e facut asa pt a facilita accesul pasagerilor in masina...

eminescu0 16-02-08 12:11

mie mi se pare cam mic interiorul din RR fata de Maybach. asa e ?

DR.ZOZO 09-03-08 14:02

se ridica si tavanul ,ca domnul sa nu se aplece cand urca in masina ;)
cam uni isi puteau da seama de ce?

All times are GMT +2. The time now is 19:38.

- Copyright 2026 4Tuning