![]() |
EDAG Phantom, definitia luxului
9 Attachment(s)
https://forum.4tuning.ro/imagehosting...31c71dc6c7.jpg
EDAG Phantom, definitia luxului Rolls Royce Phantom by EDAG va fi prezentat in cadrul Salonului Auto de la Geneva, si in viziunea constructorilor reprezinta o "viziune asupra luxului". Totodata, acestia lauda si noile calitati ale caroseriei, care a devenit mai solida. In plus, EDAG Phantom are acoperisul articulat in partea din spate, pentru a permite mai usor pasagerilor sa intre sau sa iasa din masina. Pentru a putea "ridica" acoperisul lui Rolls Royce Phantom, inginerii de la EDAG au apelat la o serie de elemente metalice, printre care balamalele, sistemul de blocare si cel de protectie a degetelor; sistemul asigura totodata rigiditatea caroseriei. Pentru a usura greutatea masinii, unele panouri au fost inlocuite cu altele din fibra de carbon. |
Re: EDAG Phantom, definitia luxului
Quote:
|
deci imi zice si mie cineva ce a vrut sa faca?sau e cumva editie speciala pentru jucatori de bascket?!:-S
|
nu are rost ....vorba voastra macar daca se dadea de tot.....in rest e smechera
|
Si cam la ce pret se ridica?
|
cred ca daca vreau sa imi cumpar unul as putea sa incep sa imi vand familia, casa, mashina, neamurile, vecinii si prietenii
|
Cand spui Rolls Roys inseamna ca e lux dar daca mai faci si niste modificari e luxu dus la extrem !!!! Ca in cazul defata!!!
|
luxul extrem....cum a zis si victor...super masina....cat despre capacul ala....s-or fi gandit ei la ceva cand s-au decis sa il puna....mai ramane sa ne dam si noi seama...:P
|
akuma nu cred ca ar lua cineva in considerare ideile noastre ....e frumos si fara trapa aceea......oare la urmatorul ce-i va face?.....:lol:
|
Pimp Mobile :lol:
|
intrebarea e alta daca merge sa stai cu capacu ala ridicat in mers......oricum fascinant banuiesc ca numa pt emblema imi dau masina :))
|
Asta-i facuta k sa-l atraga p Becali sa cumpere un Rolls si sa renunte la Maybach! Va mai aduceti aminte cand s-a urcat pe masina aratandu-se lumii ca un "stiu eu ce", Maybach n-a tinut cont de necesitatile, dar rivalii au fost pe faza!
|
foarte misto si super idee cu capacul, va fi cu siguranta apreciat de cei care isi permit asa ceva.
|
E doar un moft in plus pentru ei
|
e cam ciudat capacelu` ala....... nu e chiar de bun gust
|
am observat un lucru nemtii sunt perfectionisti au in vedere orice detaliu, mai pe scurt perfectioneaza perfectul
|
Ii vad eu rostul la capacu ala.. sa te ridici in picioare si sa urlii in gura mare vreau Bereeeeeeeeee :))) ce porcarie
|
Mai degraba pentru unul ca Ceausescu, sa iasa pe acolo si sa faca cu mana fraierilor de pe margine :lol:
~Nautilus |
Chiar asa greu e sa va dati seama? Daca esti atat de bogat incat sa-ti permiti un Phantom, de ce sa te "chinui" sa te apleci cand intri in masina? Da-o naibii de treaba ca e culmea snobismului si prostiei. Sa nu vada Becali asa ceva, ca isi ia imediat, sa faca el o aroganta :lol:
|
Quote:
|
mie mi se pare cam mic interiorul din RR fata de Maybach. asa e ?
|
se ridica si tavanul ,ca domnul sa nu se aplece cand urca in masina ;)
cam uni isi puteau da seama de ce? |
| All times are GMT +2. The time now is 19:38. |
- Copyright 2026 4Tuning