![]() |
alpine/hertz/mb quart???????
3 Attachment(s)
sal!!!am un fiat bravo si am observat k boxele din usi sunt componente de dimesiunea 5*7sau 6*8.stiu k alpine hertz si mb quart fac boxe de dimensiunea aceasta.ce-mi recomandati dintre acestea sau daca stiti altceva in afara de ele. mentiionez ca HU este un Alpine 9883R.(daca ajuta va ajuta cu ceva)
va rog ajutati-ma sunt disperat... nu stiu ce sa aleg...(sincer nu le-am ascultat pe niciuna dintre ele) (mb quart sunt prea scumpe peste 10 mil, nu pot investi atat intr-o pereche de difuzoare) |
Re: alpine/hertz/mb quart???????
Mergi pe Hertz in cazul de fata.:-)
|
da dar am auzit k hertz se fabrica momentan in china si multa lume a avut probleme de gen k li se dezlipea membrana si mai mult pocneau...nush sigur...
altceva ce imi recomandati??? |
Quote:
|
Quote:
hertz nu-i marfa ieftina si proasta cum zici, si daca iei ceva mai sus de dieci nu-s convins ca-s made in china, pune si tu (sau altcineva) o poza cu hertz pe care scrie made in china. |
ba da eu sunt baiatul cu (punto albastru),defapt este bravo albastru si ne-am intalnit la infect de cateva ori..
acolo mi s-a spus ca de cand se fabrica in china multa lume are probleme cu ele... daca vrei sa vb sau sa ma indrumi spre ceva bun da-mi un pm si poate daca ai timp ne intalnim si vb...(pt ovidiu margineanu cel cu jl-ul care rupe sau Re-ul mai nou) |
re este doar primit imprumut,al meu difuzor de o luna e la posta,oricum din ce am avut pana acum in masina tot jl rulez.ai pm
|
eu am de ceva timp un sistem hertz...esk 165...l-am amplificat si suna super..nici o problema de fabricatie...cat despre hertz...numa laude am auzit...eu zic k e o alegere buna...bafta!
|
mersi dar mi-am cumparat hertzurile acum vreo 2 luni.
seria noua energy. |
buna alegere :D..multumit de ele?
|
1 Attachment(s)
seria asta noua nu numai k are un design deosebit si k este rezistent la apa ,dar si are o claritate buna
|
am modelul mai vechi dar nu le-am forjat si sunt multumit de ele...numa ca am cam flecit tweterele , le-am prins la inchiderea usii... sunetul nu e afectat dar arata grav:D..n-ai idee unde as putea gasi inaltele de la esk 165...? ms!
|
cunosc pe cineva care aduce hertz
nu stiu daca au tweetere separat... |
cred ca SAXO ar putea sa te ajute
|
Maske, ai pus pana la urma esk-570 de 5"x7" in usile din fata? Cum se aud direct pe HU, fara amplificator?
|
salut...acum am modificat putin ...mi-am facut sistem pe 3 cai(am mai cumparat medii si alte filtre)da sunt mai mult decat multumit...dar ar trebui o insonarizare serioasa+amplificarea aferenta
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:14. |
- Copyright 2026 4Tuning