Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Audi (https://forum.4tuning.ro/117-masina-mea-audi.html)
-   -   Audi A4 Cabrio (https://forum.4tuning.ro/117-masina-mea-audi/66713-audi-a4-cabrio.html)

BoLo_ 11-02-08 13:18

Audi A4 Cabrio

7 Attachment(s)
Audi A4 Cabrio 1,8T 163 cai.Filtru Sport K&N
Interior Piele Rosie,Scaune Sport,Suspensii S`line.
Jante RS4 pe 18.

Urmeaza o Grila fata Single frame...si evacuarea schimbata...
ceva sugestii?

BoLo_ 11-02-08 13:24

Re: Audi A4 Cabrio

2 Attachment(s)
grila fata si evacuarea...
are cineva idee unde gasesc ornamentele alea de rs4?

VlSor 11-02-08 14:28

si cip nu ?:)) si sper k evacoarea sport

BoLo_ 11-02-08 14:34

evacuarea vreau sa o schimb cu totu si ma intereseaza ornamentele la evacuare de rs4 da nu stiu de unde sa le fac rost:)....si un cip parca i`as pune...am vorbit la audi la reprez cu 500 de euro...40 de cai...

SFW 12-02-08 08:31

Superba masina si superba si noua fata.

Tips-ri asemanatoare cu cele de la rs4 parca aveau cei de la borla... dar nu stiu daca sunt la fel de mari.
Dar, daca iti schimbi evacuarea, recomand Milltek, si ei parca au finale cu capete asemanatoare celor de la rs4.

Bafta la modificari, sa ai grija de masina si ea de tine!

laurentiu_tim 12-02-08 19:18

nuuuuu ca nici nui faina :-) sa o ai fara incidente ;)

BoLo_ 12-02-08 19:20

Ms mult de tot...si a ta a iesit super tare.unde sa schimb evacuarea...ca la pilot nu au asa ceva...vreo idee...sa`i mai fac altceva?

SFW 12-02-08 19:47

Quote:

Originally Posted by BoLo_ (Post 1352637)
Ms mult de tot...si a ta a iesit super tare.unde sa schimb evacuarea...ca la pilot nu au asa ceva...vreo idee...sa`i mai fac altceva?

Pai incearca la un magazin de tuning din localitate, sau din capitala (mbm, racing nick, skn ... nu stiu exact ce alte magazine mai sunt prin capitala).
Cei de la pilot au doar borla cred.

Ai putea sa incerci si alt turbo + soft. Motorul are mult potential.

Am vazut si un eleron finut, tip S4, foarte frumos, pentru A4 cabrio ... sau chiar original S4 (nu stiu cum e la cabrio, daca e modificat portbagajul sau este un eleron ca la mine)

BoLo_ 13-02-08 22:27

Quote:

Originally Posted by SFW (Post 1352689)
Pai incearca la un magazin de tuning din localitate, sau din capitala (mbm, racing nick, skn ... nu stiu exact ce alte magazine mai sunt prin capitala).
Cei de la pilot au doar borla cred.

Ai putea sa incerci si alt turbo + soft. Motorul are mult potential.

Am vazut si un eleron finut, tip S4, foarte frumos, pentru A4 cabrio ... sau chiar original S4 (nu stiu cum e la cabrio, daca e modificat portbagajul sau este un eleron ca la mine)

arata`mi si mie unde ai vazut eleron...ca pt cabrio nu am gasit nimic...la cabrio nu are nici s4 nici rs4 eleron...

SFW 13-02-08 23:17

Quote:

Originally Posted by BoLo_ (Post 1355430)
arata`mi si mie unde ai vazut eleron...ca pt cabrio nu am gasit nimic...la cabrio nu are nici s4 nici rs4 eleron...

am vazut o poza ... mai demult. Am sa ma mai uit pe site-uri, si daca gasesc producatorul iti spun ....
Incearca la un magazin de tuning ... un catalog Rieger ... poate gasesti in el ...

Aaronnel^ 14-02-08 18:22

Bolo sa-ti traiasca. O tot vad prin oras. Tips-uri gasesti la Borla Pitesti.
Poate poate.. facem niste poze:D

BoLo_ 15-02-08 08:03

Ms ms...:)poate facem...stai sa vina grila fata;))

Aaronnel^ 15-02-08 12:46

Ok... pai ne auzim pe mess

_anaconda_ 19-02-08 10:31

Foarte frumoasa!sa o stapanesti sanatos si cand mai modifici cate ceva pe la ea asteptam poze pe forum :D

Andrey_FL 19-02-08 14:11

Quote:

Originally Posted by SFW (Post 1355550)
am vazut o poza ... mai demult. Am sa ma mai uit pe site-uri, si daca gasesc producatorul iti spun ....
Incearca la un magazin de tuning ... un catalog Rieger ... poate gasesti in el ...

ffffffff frumoasa masina
aduc ei produse de la Rieger si de la alte firme de specialitate...posteaza aici ce te-ar interesa si vorbim https://forum.4tuning.ro/211-zona-comerciala-bacau-bazar-servicii-talcioc/59688-vand-produse-tuning.html

alexzander407 22-02-08 23:25

Quote:

Originally Posted by BoLo_ (Post 1349645)
si un cip parca i`as pune...am vorbit la audi la reprez cu 500 de euro...40 de cai...

40cp din cip ?!?! :weirdface:weirdface

BoLo_ 23-02-08 00:34

Da...40 de cai.e 1.8 Turbo ajunge pe la 203
cai

Bemelo 25-02-08 19:29

Este perfect normal, nu te-au mintit oamenii. Se poate si mai mult din chip in alte parti.

Y O B 27-02-08 19:05

Super masinutza ai. Sa o stapanesti sanatos, fara incidente si spot la modificari

BoLo_ 27-02-08 23:46

Joi sau cel tarziu luni imi vine grila fata...urmeaza xenon in proiectoare...si un dvd all in one...o sa pun poze...

11tun 28-02-08 11:15

2 Attachment(s)
frumoasa masina :-) nu te`ai gandit jantele de RS care sunt pe masina sa le faci cumva mai inchise la culoare? sa le vopsesti sa para mai spre negru! eu cred ca ar da mai bine la culoarea masinii si evident o folie ar trebui ;) capacela de la oglinzi schimbate cu unele de S4,sunt mult mai scumpe dar ar fi mai in ton cu rama de la luneta fata care este gen aluminiu!
astea sunt doar cateva idei de la mine... oricum masina arata bine si asa cum e acum.
aa si cateva poze cu modelul de jante de care ziceam eu..

numai bine.

BoLo_ 29-02-08 00:25

merci.jantele imi plac cum dau mai inchise...unde sa le vopsesc?
folie nu merge....ca e cabrio....si decapotata se vede urat:(plus ca e pielea rosie si nu prea isi are rostu folia...oglinzile am apucat sa le pun pe astea...dupa am vazut cum sunt de s4 ca sunt mate...dar o sa le schimb pe casco ;)si o sa pun de S originale(astep sa mi le fure cineva:)))) )

Alexik 29-02-08 04:07

asta cu remaparea e relativa treaba...

toti iti resofteaza...poti sa iti bage si 60 de cai (asta in teorie doar, ca aici vorbim de admisie de benzina, aer, etc) dar asta nu inseamna ca te mai tine motorul :)

motoarele nu sunt facute sa ruleze la 100%, iar ele cand ies din fabrica sa zic ca merg cam pe la 60-70% ... iar remaparea asta impinge putin limitele astea pe la 85% sa zic...poate 90, asta nu pot spune exact ca niciodata nu am stat sa vad diferenta intre datele din calculator dinainte si dupa remapare...

apropo, BoLo un mic sfat...nu-ti face remaparea la Nurvil...dai o carca de bani in plus...eu mi-am facut pe naspa resoftarea...m-a costat 250 de euro si nu am nimic de comentat...s-a simtit din prima secunda...consumul a crescut foarte putin...si am resoftat-o acum 1 an si...si nici o problema pana acum :) eu asa zic, daca vrei te duc unde am facut eu...si daca vrei sa iti explic mai in detaliu toata treaba asta...da-mi un PM sau ceva...ca nu e chiar asa rau cum te-ai gandi :)

nurvil vehiculeaza preturi prea mari pentru serviciile oferite...nu zic ca nu sunt si de calitate...dar zic ca cer prea mult...ca si service, gasesti alte locuri la fel de bune si ceva mai ieftine :)

anyway, faina masina...drive safely =)

PS: cat despre resoftarea pe naspa...nu ai garantie in acte, dar daca patesti ceva (si nu cred) ei iti rezolva imediat problema :)

11tun 29-02-08 04:35

Quote:

Originally Posted by BoLo_ (Post 1390634)
merci.jantele imi plac cum dau mai inchise...unde sa le vopsesc?

pai nu stiu eu exact la cine sa te indrum... in principiu la un vopsitor, la cineva care a mai facut asa ceva. nu cred ca ar fi prea complicat si scump de realizat . e cineva la Campulung Arges care ar putea sa le faca asa si anume firma Pasteur.
da`mi PM daca te intereseaza mai multe detalii.

bluey 02-03-08 20:42

Quote:

Originally Posted by Alexik (Post 1390749)
asta cu remaparea e relativa treaba...

toti iti resofteaza...poti sa iti bage si 60 de cai (asta in teorie doar, ca aici vorbim de admisie de benzina, aer, etc) dar asta nu inseamna ca te mai tine motorul :)

motoarele nu sunt facute sa ruleze la 100%, iar ele cand ies din fabrica sa zic ca merg cam pe la 60-70% ... iar remaparea asta impinge putin limitele astea pe la 85% sa zic...poate 90, asta nu pot spune exact ca niciodata nu am stat sa vad diferenta intre datele din calculator dinainte si dupa remapare...

apropo, BoLo un mic sfat...nu-ti face remaparea la Nurvil...dai o carca de bani in plus...eu mi-am facut pe naspa resoftarea...m-a costat 250 de euro si nu am nimic de comentat...s-a simtit din prima secunda...consumul a crescut foarte putin...si am resoftat-o acum 1 an si...si nici o problema pana acum :) eu asa zic, daca vrei te duc unde am facut eu...si daca vrei sa iti explic mai in detaliu toata treaba asta...da-mi un PM sau ceva...ca nu e chiar asa rau cum te-ai gandi :)

nurvil vehiculeaza preturi prea mari pentru serviciile oferite...nu zic ca nu sunt si de calitate...dar zic ca cer prea mult...ca si service, gasesti alte locuri la fel de bune si ceva mai ieftine :)

anyway, faina masina...drive safely =)

PS: cat despre resoftarea pe naspa...nu ai garantie in acte, dar daca patesti ceva (si nu cred) ei iti rezolva imediat problema :)

Ai pus vreodata masina pe un dyno???
Daca nu ai facut asta eu zic ca ai dat 250E pe vorbe :D
Iti zice unu care a schimbat softurile la 2 masini dupa dyno desi inainte "se simtea"

Alexik 03-03-08 09:06

Quote:

Originally Posted by bluey (Post 1395380)
Ai pus vreodata masina pe un dyno???
Daca nu ai facut asta eu zic ca ai dat 250E pe vorbe :D
Iti zice unu care a schimbat softurile la 2 masini dupa dyno desi inainte "se simtea"

eu nu contest treaba asta...doar ca in valcea nu avem dyno...iar el parca zicea ceva de remapare la Nurvil (reprezentanti Audi) unde e prea scump, si e resoftare cum am zis eu mai sus :)

anyway, pentru cei 250 de euro pe care i`am dat sunt multumit de rezultat...si dat fiind faptul ca n-avem dyno in oras, zic eu ca e relativ ok...poate nu toti avem timp de drumuri la bucuresti, timp de pierdut si etc :P

respect.

bluey 03-03-08 09:39

Sunt banii tai.
Remapare inseamna si 10cp si 40cp.
Tu stii mai bine pentru ce ai platit.
Un dyno e 1 mil si te ajuta sa-ti "intelegi" si mai bine masina .Curba de cuplu,puterea maxima la ce turatie o ai, cat de liniar trage motorul.

Sasha 04-03-08 16:03

huh asta da masina....Felicitari!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

BoLo_ 04-03-08 19:22

ms ms:D sper sa o fac si mai frumoasa...:)
imi place poza ta de la avatar:))

BoLo_ 30-04-08 00:05

New Look!!

Aaronnel^ 30-04-08 00:21

4 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by BoLo_ (Post 1507059)
New Look!!

periculoasa

BoLo_ 30-04-08 00:52

10 Attachment(s)
uitasem pozele:))

BoLo_ 30-04-08 01:09

xxxxxxxxxxxxx

BoLo_ 30-04-08 01:14

4 Attachment(s)
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Alexik 30-04-08 07:49

tare sigla cu S8...prin oras nu apucasem sa vad masina...

mai bine da-o jos si pune aia simpla de S-line (nu de S4, ca pana la urma ai doar A4, nu S4) :)

ce-ai facut cu remaparea aia ?

BoLo_ 30-04-08 08:20

Asa a venit cu ea....eu as fi vrut sa scrie S`line ca am suspensii s`line deci ar mai fi mers.nici eu nu suport s4 sau astea dar nici sa o dau jos...ca ramane loc urat...
am facut si remaparea...am in jur de 203 cai

Alexik 30-04-08 08:27

la nurvil ?

BoLo_ 01-05-08 04:36

dap.la nurvil

Alexik 01-05-08 08:54

de curiozitate...cat a costat ?

BoLo_ 01-05-08 23:14

l`am rezolvat cu 400 de euro:)

All times are GMT +2. The time now is 12:26.

- Copyright 2026 4Tuning