![]() |
Concurs desene de mana : g_unit shi killerhitman2006
Concursul incepe maine la ora 10 shi se termina sambata la 10 ....
Concurentii : g_unit shi killerhitman2006 Mashina aleasa este : honda s2000 Plz asteptati pana sambata la poll ... nu sariti deja :wink: |
1 Attachment(s)
Ms soricelu pt aceast new topic dupa cate vedetzi totul se va face public...va lasam p voi sa hotaratzi kre mashina e mai buna...acesta este poza dupa kre imi voi lua unghuil shi ma voi apuca sa o modific....bafta shi celuilalt concurent killerhitman2006 sper sa fak o treaba buna!
|
nu cred k e o idee buna cu acest poll deoarece toti neavenitii pot vota aici si rezultatul nu va fi unul real....rog oricum k cei k xxdadixx,piry,ffocus,kickass sa-si expuna parerile in post-uri....
|
fi antena!
1.de ce numa` cei enumerati de tine pot sa se exprime? 2.voturile vor conta mai putzin,se va puncta cei ce vor argumenta in scris votul |
1 nu numai,nu era ceva strict..am dat exemple.....dar pe langa eu tu si santos,opinia lor e mai relevanta decat a altora...stii tu mai bine la ce ma refer aici....si vroiam sa incerc sa subliniez punctul 2 al tau...asta era ideea.....adik poll-ul asta nu prea isi are pratic rolul de poll..... :roll:
|
SAL MANILOR!!!! fratzilor am vrut shi cu killerhitman2006 sa facem acest mic concurs....asha d distractzie intre noi doi...shi am cazut d conuna acord k sa poata totzi sashi voteze preferata!nam nik impotriv dak voi vretzi sa fitzi arbitrii....App...madskills mam apucat d u know what...iese sap viitoare p luni ;)
|
Killerhitman2006, imi cer scuze k a trebuit sami schimb poza cu unghiul...k asta sar putea sa fie unghiu poate umpic schimbat...mane mane seara sa fie p forum p la vreo 20.k?
|
1 Attachment(s)
am uitat so pun!:)
|
MANILOr ios gata....am sa postez mashina...acum ashteptam sa vdm c a facut shi killer....cum vi se pare..putetzi sa votatzi!
|
1 Attachment(s)
...
|
Re: Concurs desene de mana : g_unit shi killerhitman2006
1 Attachment(s)
iata poza cu honda s2000 pe care o voi prelucra eu.
|
Concurs desene de mana : g_unit shi killerhitman2006
1 Attachment(s)
iata varianta mea a celebrului s2000, sper sa va placa, a durat ceva pana sa il aduc la starea actuala.este lucrat pe un a3 cu creion hb 0,5 si creion normal 5b.
|
hmmm.....inca nu ma pronuntz.....foarte greu..trebuie sa mai analizez un pic.....oricum sincere felicitari la amandoi.....parerea mea...mai incolo un pic...
|
astept cu nerabdare voturile.
|
ambele sunt foarte reusite :wink: ,insa trebuie sa-mi placa una mai mult...si aceea este a lui g_unit..de ce?pentru k pare mai reala si este asezata mai bine in pagina...baiatul se orienteaza mai bine in spatiu :roll: as zice 40%killer si 60%g_unit
|
am votat killerhitman.mi se pare mai complex desenu..detalii f bine scoase in evidenta..f frumos!!!ambele desene sunt reusite,dar tind spre a lui killer..
|
abia astept ora 10 sa vad cine este \"castigator\".va fi foarte interesant.vedetzi ca zilele astea voi depune inca cateva lucrari pe celalalt forum.
|
fiecare e fumoasa in felul ei.imi plac ambele lucrari.
de la mine 50% g_unit si 50% killer. dar nu votez la poll pt ca nu pot da 2 voturi :roll: |
manilor io zic sa mai lasam voturile sa mai curga, pt k ink nu sau strans prea multe...sper k shi killer e d'acord....
|
aleg g_unit .de ce ?e reala si se poate realiza cu usurinta ,dar cu ceva bani si in realitate.proiectul celuilalt participant este dragut dar mult prea futuris si mult mai greu de realizat,poate chiar imposibil.eu pun accentul si pe posibilitate de a face acel model de pe hartie realizabil in proportie de minim 90% si in realitate.numai bine tuturor
|
manilor,lungim pana luni,la 10.sper sa fie dacord si g-unit
|
eu votez g_unit... imi plac mai mult modificarile aduse,e mai simplu si seamana mai mult cu o honda s2000 spre deosebire de a lui killerhitman2006
|
killer g unit vrea azi la 12 ... nu e bine ?
|
man nu shtiu...mai vdm cum evoleuaza lucrurile...k? mai vb p la 23 asta seara sal!
|
k ... gata
g_unit - 8 voturi killerhitman2006 - 7voturi the happy winner is g_unit :bunch: killerhitman2006 poate data viitoare :yes: ... mai exersezi :workout: |
va felicit pe amandoi prieteni :wink:
|
felicitari lui :arrow: g_unit
|
Doamne...hai sa incep cu inceputu, sor bagat aicea kinderii astia de 15-16 ani care nici sa scrie corect nu stiu si numa prostii vorbesc,
soricel tu cred ca vrei ban pe forumul 4tuning de faci pe regele junglei pe aici, urmatorul este maskt care probabil acuma o vazut prima oara in viata lui un desen sau schita si se mira ce magie. un comentariu bun mii se pare alui minirally care sio dat seama de diferenta dintre cele doua desene, asta fiind dovada clara ca si un copil mic isi da seama de diferenta evidenta dintre cele 2 desene. desenul lui killerhitman este fara indoiala mai bun decat cel alui g_unit al carui desen nu are linie si nici detaliu, nu-s respectate proportiile, rotile deformate plus alte prostii care nu am chef sa le enumar. killerhitman are > detaliu, contur, calitate, proportii bune pe scurt...tot ce nu are desenul lui g_unit. imi pare sincer foarte rau de aia care au votat cu g_unit, si el a castigat, acum dupa ce eu am votat scorul este 8-8 dar din cate am inteles sa incheiat concursul. P.S. [offtopic] cand mai aveti nevoie de comentariile mele cautati-ma pe yahoo ca nu tot timpu apuc sa urmaresc toate topicurile |
a da si pentru \"GABBY_\" daca ai bani orice ii realizabil si tio pot dovedii plus ca desenu facut de g_unit ii la fel de complex ca si alui killerhitman, din punct de vedere tuning.
|
Re:
Quote:
Ma scuzati pentru OFFTOPIC :( |
2 Attachment(s)
manilor, eu nu fac decat sa il felicit pe g-unit, si ii zic da abia astept sa mai organizam concursuri, dar sper sa fie ceva mai mult decat un simplu desen in creion alb negru.:))nu am mai desenat in creion simplu din calsa a 9-a :)), si acu voi termina liceu.:)sunt ceva ani.eu sunt multzumit de rezultate.
www.hdesign.lx.ro 0720103939 FELICITARI |
Re:
Quote:
piry.....nu fac pe regele junglei .... g_unit m-a pus sa fac topicul ... shi el m-a pus sa shi inchei concursul :roll: ..... shi + nu am voie sa felicit lumea ? :x |
Re:
Quote:
macar taci. |
Re:
Quote:
Quote:
|
Doua stiluri diferite. Masina din spate: Rotunjita, aerodinamica, unflata se vad bine formele chear daca nu a apasat prea tare pe creion, un minus sunt stopurile si rotzile deloc lucrat la ele. Interior lasat deoparte!
Masina din fatza: Spoilerul fatza impecabil ca design, nu stiu daca e idee personala sau e copiat ( inspirat ) de undeva. Spre spate incepe sa-si piarda identitatea ( prea patratzoasa ), la fel rotzi banale faruru fara detalii acleasi lucru si pt interior. |
felicitari ptr g_unit si mult succes in cariera pe care doreste sa o urmeze.respect si ptr celalalt participant.in rest numai bine tuturor
|
Re:
Quote:
|
salutare...
am urmarit topicu de la inceput si sincer masina lui killer este cu mult peste cealalta, se vede ca are experienta, ce nu inteleg este de ce trebuiau sa faca o masina de serie, asta pot sa o copiez scot la imprimanta o iau la indigo si e exact ca acolo... ma gadeam ca o sa fie o batalie pe un prototip dat de o anumita tema, poate chiar dupa o masina de serie, mi se pare mult mai interesant, aici se poate observa clar cine are mai multa imaginatie... numai bine! |
la urmatorul concurs....sa ma anuntzatzi...sa imi datzi un pm....ca vreau super mult sa particip contra voastra....
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:35. |
- Copyright 2026 4Tuning