![]() |
ford scorpio ...aranjat
7 Attachment(s)
astept cateva pareri din partea voastra pt.aceasta masina.ms
|
Re: ford scorpio ...aranjat
stie cineva unde pot omologa folia in constanta........?
dak se omologheaza mai sunt probleme cu politia...? |
daca se omologheaza nu ai nici o problema, frumoasa masina doar ca, consuma ca si un tanc :)
|
Quote:
|
caut macarale electrice.....ma ajuta cineva?
|
nu se poate sa aibe doar 115Cp :-P are 136Cp dk e 16V..dk e 8V 125CP dk bine retin..uita-te in talon si spune cati kw are si aflam exact :wink:
|
Quote:
|
Bursuc bine ai venit pe forum si frumoasa masinutza mai ai !!! Dar ma mira faptul ca nu ai geamuri electrice nici macar pe fata.... dar restul ai nu?? trapa electrica, parbriz climatic, 2 airbaguri, scaune incalzite electrice, oglinzi electrice heliomate incalzite, bankeeta spate incalzita, aer conditionat.... nu? :D
@florin_cars: are "doar" 115 pt ca este motorul de generatie "veche". ~12 ani si de aceea are mai putini cai putere storsi din el... si a mea are 2400cmc si 122 de cai, dar asta pentru ca e din 89, atunci 122 de cai erau cum sunt acuma 250cai la motoare de 3000 cmc :D ... @Kedy: nu consuma cat un tanc... motoarele de 2000 cmc de la scorpio, ma refer la cele intretinute, consuma cat un logan 1,6 :) sau un pic mai mult ! |
Scuze eu asa auzisem, a avut un prieten una ca si asta si se plange ca papa de nu stie cum sa scape de ea ;) Masina era super full dar ca o dat-o ca nu mai putea sa-si permita sa mearga cu ea zi de zi.
|
salut.cu parere de rau spun k nu am nici scaune electrice si nici incalzite,nici oglinzi electrice ,nici bancheta spate incalzita si nici aer conditionat.....:(
masina are doar 2 airbag,abs,srs,sistem antiderapaj,senzor parcare,discuri frana fata-spate(fata ventilate),trapa el.in 2 pozitii,jante al.,alarma si inchidere centralizata,...cam atat...:) |
Quote:
|
ms maskatu...o sa am grija de ea :)
usor usor poate iicumpar eu cateva dotari. am gasit undeva geamuri el si aer conditionat.....nu stiu cat de complicata ar fii montarea aerului pe masina. |
Quote:
Eu am geamuri electrice pe fata si pot sa iti spun din vazute la a mea ca la un singur buton de geam electric ... intra in el cam 8-10 fire :lol: deci nu e asa usor precum pare sa zici ca tragi plus si minus si gata ai geamuri electrice... si ca sa faci instalatia iti trebuiesc schemele originale de la geamurile electrice, asta ca sa nu strici restu instalatiilor originale. |
tipul la care am gasit macaralele el. mi le da cu tot cu usa completa.....
deci presupun k va fii simpla montarea.....si...in plus...toata treaba o sa o faca un electrician....ms oricum pt sfaturi;) |
k... ai grija cu electrica ca daca strici ceva e greu de reparat la loc (sunt patit) deci poate gasesti chiar un electrician de ford :rolleyes2
|
Scz de 2x post, dar acum am vazut...
O VINZI??? lol, eu iti laudam masina si asa de fericit ai fost ca o dai :)) Ps: cam multicel ceri... merita un 5000 la full option, stiu pe cineva cu un mk2 ca al tau care avea tot pe ea, inclusiv geamuri si toate gadget-urile si s-a chinuit luni bune sa o dea in 5000 si din cate stiu nu reusise :( |
pai tocmai de asta il dau k am gasit altul.....si in plus pretul este negociabil.....
numai pe jante am dat 400 euro.....;) |
A ok atunci... te inteleg... ai bagat un ban in ea, vrei sa o dai si sa iei una mai full... bafta atunci si ai grija ce iti iei dupa aceea... stii tu cum e cu fordurile astea... alti bani alta distractie :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:56. |
- Copyright 2026 4Tuning