Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Divertisment (https://forum.4tuning.ro/31-divertisment.html)
-   -   Stryker Army Mean Machine (https://forum.4tuning.ro/31-divertisment/66402-stryker-army-mean-machine.html)

Ed_Crane_1983 08-02-08 19:42

Stryker Army Mean Machine

7 Attachment(s)
https://forum.4tuning.ro/imagehosting...ca1d1f21a5.jpg

Vehiculul din imagine e responsabil cu detectarea si indepartarea minelor, fara expunerea la pericol a echipajului. Se spune ca ar fi bun prin Bagdad, Ciad sau Somalia, dar si in cartiere ca Detroit sau Ferentari. Nu va trece mult pana se vor gandi tunerii sa puna monstrul pe jante de X inci, ceva gen "Dub Style". Numai ca le-ar trebui cam multe jante...Opt la numar. Vazand acest vehicul militar, ne apuca nostalgia TAB-urilor noastre mioritice, prin care trece dinamita ca prin branza. Pe cand un upgrade tehnic, ce sa mai zicem de exterior...

La Salonul Auto de la Chicago s-au adunat, dupa cum vedeti, tot felul de ciudatenii. Cu masina asta chiar poti duce un minirazboi, daca ai si ceva provizii de hrana...Poate vrei sa-ti recastigi locul de parcare, nu-i asa? Am cules si ceva date tehnice: viteza maxima: 100 km/h, autonomie: 523 km, dotari: SMP-Surface Mine Plow, MR-Mine Roller, SOB-Straight Obstacle Blade, AMP-Angled Mine Plow, etc. Nu stim daca se poate cumpara si-n rate, poate lua si statul roman vreo 2-3 bucati, la pret redus, de la nea Bush...Intrebarea e daca rezista la o groapa de Bucuresti.

molady11 08-02-08 19:55

Re: Stryker Army Mean Machine

:)) Narod mai esti bine spui de gropi :))

Viper007 08-02-08 20:34

numa bun sa mergi cu el prin Bucuresti :chainsaw:

KAB 08-02-08 20:45

Fiind vehicul militar nu se percepe taxa de prima imatriculare...Nu mai stati pe ganduri...:twisted:

MSPK 08-02-08 21:03

Quote:

Originally Posted by Alecu_2fast (Post 1344614)
Fiind vehicul militar nu se percepe taxa de prima imatriculare...Nu mai stati pe ganduri...:twisted:

fii sigur ca la noi nimic nu e cum ar trebui sa fie daca nu e aia te seaca astia de la rar ca are muchii ascutite si poate rani cetatenii

Chucky bmw 08-02-08 21:49

infine ce cauta amfibie aici pe site numa cu masini (automobile) si motoare..si etc...:| nare nici o legatura automobilele cu amfibiile :|:|

SnowMan 08-02-08 22:28

Man-ule ce articol "bun"............ nu am mai vaz de mult asa un articol bun, esti bun de redactor la libertatea sau click... Chiar nu inteleg ce tangentza are domeniul auto cu domeniul militar. ador militaria, dar macar faceai si tu un articol bun sau nu il mai faceai deloc. PEACE!

Fixius 08-02-08 22:42

iti trebe facultate sa il conduci :P

PS: mi-asi lua unu ca sa imi vizitez dusmanii :D in caz ca nu deschid unsa.. :D

ArCaDa 08-02-08 23:20

Quote:

Originally Posted by Fixius (Post 1344849)
iti trebe facultate sa il conduci :P

PS: mi-asi lua unu ca sa imi vizitez dusmanii :D in caz ca nu deschid unsa.. :D

hahaha....tare :lol:

B3ST 08-02-08 23:44

Eu as pune o fata ceva mai incapabila sa conduca masini, sa vad cum s-ar descurca cu asa un "matiz". Mai ales prin traficu prin bucuresti :lol: knd e drumu in lucru nu mai e nevoie sa ocolesc. :lol:

Vely 09-02-08 00:21

Ce permis iti trebuie pt un a conduce un "tab" ca asta si acelasi lucru pt tanc?
Sau poate m-am exprimat eu gresit...

Bughilas 09-02-08 08:03

E super sa iesi la agatat fetite prin orash...nush in care s-ar urca..in Ferrsari sau in Amfibie?
Oricum e belea:DD

alex* 09-02-08 10:42

da e super bun pentru drumurile noastre

Gaijin 09-02-08 13:40

e tare........ ma intreb care dintre parlamentarii nostrii isi vor cumpara asa ceva pt campania electorala :-?

Marius_mym89 09-02-08 16:22

Quote:

Originally Posted by Chucky bmw (Post 1344725)
infine ce cauta amfibie aici pe site numa cu masini (automobile) si motoare..si etc...:| nare nici o legatura automobilele cu amfibiile :|:|

asta vroiam sa zic si eu....:cry::?:

Victor_WRC 09-02-08 21:05

HAI.....trecem peste toate defectele dar problema e alta!!! Imaginati-va cam cat consuma :lol:MAGAOAIA:lol: aia !!!acum pe bune:lol::lol:

shox 10-02-08 10:55

Cu o chestie dasta poti sa spui ca esti multumit pe drumurile patriei :)))

golidix 10-02-08 16:49

ce legatura au minele cu tuningu :?: da na oricum e facut degeaba topicu parerea mea

All times are GMT +2. The time now is 12:56.

- Copyright 2026 4Tuning