Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   ITS - 2005 - Constanta (https://forum.4tuning.ro/97-its-2005-constanta.html)
-   -   International Tuning & Sound - Constanta - 14 August (https://forum.4tuning.ro/97-its-2005-constanta/6638-international-tuning-and-sound-constanta-14-august.html)

Gratzian 13-07-05 02:36

International Tuning & Sound - Constanta - 14 August

ORGANIZATORII NE-AU ANUNTAT OFICIAL despre urmatoarea editie a International Tuning & Sound
Locatia: Constanta
Data: 14 August

De aceasta data ne este promis un eveniment mai amplu si mai complet din punct de vedere automobilistic.
Masinile tunate in frunte cu Eleanor, muzica, femeile frumoase, vor fi numai unele din componentele acestui show, care va fi completat si de demonstratii auto, asupra carora am fost rugati sa tinem inca secret pana la punerea la punct a detaliilor.

Anuntam de pe acum, ca sa stie toata lumea ce o sa faca pe data de 14 august.
Cei care au pogramat concediul pe litoral atunci, sunt fericiti.... cei care nu s-au gandit stiu acum cand sa il faca.... iar cei care au bilete in alta perioada, au timp sa le schimbe.

si mai ales, puneti la punct masinile, cei pasionati de styling, dar nu neglijati motorul...
Noi speram la cel mai mare show complet auto din Romania de pana acum.
Foarte repede urmeaza si detalii de la organizatori, carora le puteti pune intrebari chiar aici.

orlando 13-07-05 10:21

frumos...
vor veni cie care au fos si la oradea aceleashi mashini si piromaniac...
toata crema?
si as mai avea o intrebare care ar fi pretzul biletului!

madfish 13-07-05 12:41

eu Toyota Supra vreau sa vad. Atat. O sa fie ?

GABBY_ 13-07-05 14:33

deci eu am ramas blocat cand am vazut acest topic.in sfarsit este bagat in seama al doilea oras ca marime din tara .speram sa vedem masini de masini si demonstratii de demonstratii.ambitiiile vor fii f mari ca si orgoliile.deci va fii ceva demential.sa dea Dumnezeu sa fie vreme klumea pe data aia.numai bine tuturor

Creepy 13-07-05 16:52

Si unde se va tine sunt curios :D.oricum o sa iasa bestial :shock:

polifem 13-07-05 17:45

Aeroportul Kogalniceanu!

Creepy 13-07-05 20:15

Coo..poate plec la tzara pan atunci..imi rup o mana numa ca sa mai stau sa vad :D:D

sfigmo 14-07-05 07:49

Nu ar trebui intitulat International Tuning ??? Sau de data asta va fi si sound???pregatiti-va pentru tzepe fratilor...belgienii stiu ce fac :D :D :D...bafta

Creepy 14-07-05 08:50

Asa s-a intitulat si prima editie. International Tuning & Sound, asa se intituleaza si a 2a. Ce e ciudat in asta?

ZerO_CooL 14-07-05 15:40

Ce e ciudat? E ciudat ca la prima editie sound-ul nu s-a tinut, a fost de fapt International Tuning si atat. Poate acum se tine, ar fi frumos.

Creepy 14-07-05 15:43

aham..nu sunt in cunostinta de cauza pt ca la prima nu am ajuns. Oricum tuning sa fie si dupa aia si sound.

gaju 14-07-05 17:21

Re:

totusi unii asteptam niste replici de la niste oficiali pt ca sa bati 2 000 km pe degeaba(lasind proba de sound au fost destule discutii referitor la clasamente) nu este chiar asa usor!!!
poate cine sa asigure macar (sa nu garanteze) ca se respecta ceea ce se anunta??
unii au patit-o si cu greu va cistiiga acest SHOW INCREDEREA MEA!!!
astept.....irina....eric.....nu cerem mult dar sa nu primim DVD-uri pt ca am spus niste doloeante!
ORICUM VA DORESC MULT SUCCES SI PUTETI SA VA BAZATI PE VEST SI SPER LOUD TEAM!!!!

Gratzian 14-07-05 17:42

da aceasta data, inca din faza de proiect tinem legatura cu organizatorii si vom anunta exact ceea ce o sa se intample.
in plus, de marti cel tarziu, vor fi prezenti zilnic aici pentru a va raspunde la intrebari, si irina va fi in bucuresti

daflyer_oradea 14-07-05 19:28

hmmm..international tuning?iar?
aceleasi masini si aceleasi tzepe?
pentru cei care nu au fost,va fi super. Pentru cei care au stat in soare mai mult de 12 ore, ca sa participe sau sa fie acolo...nu stiu ce sa zic :D
o sa vedem ce va fi...

Gratzian 14-07-05 22:43

hai sa recapitulam problemele care au fost:
faptul ca nu au tinut concursul de sunet
si nu au venit motociclistii... pe mine asta m-a suparat cel ma tare, pe altii partea de sunet.
o sa urmarim cu grija anunturile de la editia asta, sa vedem ce si cum o sa fie
de masini, cred ca nu s-a plans nimeni, multi nici nu visam sa vedem masinile de acolo....
sper sa fie macar aceleasi masini.

xxdadixx 15-07-05 00:27

m aplang eu! Masinile straine au fost ingradite de la 5 metrii, drift nu a fost doar o incercare OBOSITA si o plimbare a unei blonde! Bicicletele nu ma impresioneaza.

Gratzian 15-07-05 03:43

2 Attachment(s)
mai xxdadixx nu stiu ce e cu tine, in ultimul timp, nu e prima data cand iei pozitie arbitrar negativa
drifturi nici nu existau in program, ce si cat au fost, au fost peste...
cat despre cei 5 metri sa ii masuram pe poze
si ce burn am vazut aici, e iar unicat
si daca ne intoarcem la drfturi... piromaniacul ala a meritat drumul pana acolo, numai el singur...
daca ai ceva grav impotriva a ceea ce spun, da-mi un pm sa ne explicam, ok?
si nu spun asta ca am organizat noi evenimentul
l-am promovat ca pe oricare altul...
dar nu a fost ca oricare altul...

sfigmo 15-07-05 07:06

Gratzian..e bine de stiut si atitudinea lor mai departe, dupa eveniment, cand le-am cerut explicatii...nu ni s-au dat...problemele legate de primul eveniment nu au fost doar cele enumerate de tine mai sus...sunt mult mai multe...treaba cu strutzul care baga capul in pamant cand vede pericolul este foarte bine aplicata de ei...si in plus, dupa toate astea, sa primesti telefoane sa ti se ceara bani pentru niste rezervari la un hotel unde nici macar nu am pus piciorul, pentru o cazare unde nu am stat (dar am fi stat daca ne spunea cineva unde s-au facut rezervarile), astea toate dupa trei saptamani de la eveniment, asadar, treaba asta nu stiu cat de curata mi se pare...dau telefoane ca sa spuna ca ei au fost pagubitzii de fapt...Let's get serious...or fi ei Belgieni si tari in gura dar nu aici la noi...bafta oricum cu etapa a doua...

Gratzian 15-07-05 11:40

da, corect, e bine de stiut...
n-aveam de unde sti daca nu ne spuneai...
asteptam si interventia lor in legatura cu punctele astea de vedere...

zetemte 20-07-05 01:21

Vine si Insomnia :) Dar cu mai multe masini decit am fost la Oradea :twisted: Aiba astept sa vad cum o sa fie weekendul acesta :twisted: :wink:

PE acest eveniemnt o sa vedeti ceva ce o sa fie un mare pas pentru tuning in Romania :P :twisted: :D

BIZ 20-07-05 11:49

Re:

Quote:

Originally Posted by \"zetemte\"
:twisted: Aiba astept sa vad cum o sa fie weekendul acesta :twisted: :wink:

veniti weekendu asta la tuning experience :?: :wink:

zetemte 20-07-05 12:17

Nu stiu inca ... nu cred ... dar pe 14 august vom veni multi :twisted:

CultIMT 20-07-05 13:45

Hey guys...

Yesyes,we are coming back!
Hitting harder and stronger this time!...

Shows with the incredible Pyromaniac from Holland,cars from Holland,Belgium,france,Germany,the famous Eleanor from the movie \"Gone in 60 seconds\" ,party athmosphere with DJ Yves (winner of Love Parade Germany 2003),and hopefully the sun will be there too!! 8)

Look at www.tuning-sound.ro for the latest info!!

daflyer_oradea 20-07-05 17:21

hai ca astept sa vad ce gogosi ne mai turnati si de data asta...
(nu contest ca primul show a fost mai bun decat orice s-a organizat pana acum in RO, nici ca a fost super tare, dar prea multe chestii care nu au fost...)
ca stunts pe bike trebuia sa fie si prima data, profesional drifting , la fel, show'n shine cu premii trebuia, nu au primit baietii numai niste diplome, fara nimic altceva.
Sper sa fie macar 50% din ce scrie acolo, dar...nu stiu ce sa cred, ca prima oara nu a fost mai nimic din chestiile promise...in afara de sylver live, care si-a meritat banii....si gagicile de la miss...
Oricum, daca voi fi la mare, ma duc si acolo...daca nu, asta este...mai face omu' si lucrucri intelepte in viata :):):)
si 10 Euroi mi se pare cam mult pentru un om de rand... :shock: :lol:
am editat postul anterior ca fusesem prea dur, totusi se organizeaza ceva super tare, dar sa se incerce sa nu se dea in boala romanilor...adik minciuna.
atat am avut de spus...gata
astept show-ul

polifem 20-07-05 18:17

Re:

Quote:

Originally Posted by \"CultIMT\"
Hey guys...

Yesyes,we are coming back!
Hitting harder and stronger this time!...

Shows with the incredible Pyromaniac from Holland,cars from Holland,Belgium,france,Germany,the famous Eleanor from the movie \"Gone in 60 seconds\" ,party athmosphere with DJ Yves (winner of Love Parade Germany 2003),and hopefully the sun will be there too!! 8)

Look at www.tuning-sound.ro for the latest info!!

hahahahaha ... we will have to drink at least a beer MAN ... at least i told you we WILL :):):)

madfish 21-07-05 11:38

Re:

Quote:

Originally Posted by \"BIZ\"
Quote:

Originally Posted by \"zetemte\"
:twisted: Aiba astept sa vad cum o sa fie weekendul acesta :twisted: :wink:

veniti weekendu asta la tuning experience :?: :wink:

ce tuning experience mah ?

gaju 24-07-05 15:16

Re:

Quote:

Originally Posted by \"xxdadixx\"
m aplang eu! Masinile straine au fost ingradite de la 5 metrii,

dupa ce unu iti sparge geamu,altu iti rupe lama de la spoiler,gasesti masina zgiriata ce propui????
asta e bilantul meu dupa show-ul de la oradea.
si eu o ingradesc la constanta!!
imi pare rau ,stiu ca e nasol pt vizitatori dar si propietarii trebuie intelesi.

irina 25-07-05 07:59

.

in legatura cu masinile ingradinte, sa speram ca la constanta vor fi mai civilizati spectatorii si nu vor exista incidente (asa cum a patit gaju). in rest am pregatit o multime de surprize pentru cel mai tare show de tuning al anului. iar pentru cei interesati de curse, DA, vom avea curse libere. pt informatii intrati pe topicul de curse.

Piry 30-07-05 08:35

da de ce ne faci inculti si necivilizati?

DRooPY 30-07-05 08:57

cine sunt organizatorii acestui show..!

irina 30-07-05 11:56

Re:

Quote:

Originally Posted by \"DRooPY\"
cine sunt organizatorii acestui show..!

organizatorii evenimentului sunt Fandango Event Worx, din Belgia. Ei sunt cei care organizeaza acest show. pentru cursa de viteza insa colaboram cu Midnight Racers si No Speed Limit; ei se ocupa de liniutzzze ;)

DRooPY 30-07-05 12:24

aha am inteles...:) va exista o taxa de intrare.. ceva.. pt public..!

ZerO_CooL 30-07-05 12:32

10 euro, intrarea pt public

inger_mort 31-07-05 09:28

tuning cu 3 masini sau??

1 Attachment(s)
bai nu stiu c sa zic,dar dak va fi c o fost si prin bucuresti...nu prea ma atrage sa vin in ct...mai bine raman pe terasa in mamaia....si seara ma duc aksa......avetzi idee???hai k vin si eu cu dacia ...cu motor pe folie :lol: poate facem audientza praf.....ma uit k in mai toate orasele sunt masini de masini k sa zic asa....dar ....oamenii nu-s atrasi sa vina la o expozotzie cu ele////asa e in romania....

daflyer_oradea 31-07-05 19:50

daca nu ne mai dati iar bilete din 2004 sa mor eu daca nu vin :)):):)

p3rv3r5ul 31-07-05 19:59

salut la toata lumea.
vin si eu cu niste intrebari:
1. la ce ora incepe show-ul?
2. cat este taxa pentru participare la liniute?
3. imi imprumuta si mie cineva o camera de filmat(mie mi`a spart masina si am fost pagubit :D )
daca mai am intrebari mai scriu...sa ma mai gandesc. merci oricum

irina 01-08-05 12:09

.

daflyer, ca de obicei o incercare nereusita de a fi sarcastic. uite pentru tine special sa stii ca facem bilete in 2005 :))

intrarea pentru masini este la ora 10.00 dimineata, iar vizitatorii pot intra incepand cu ora 12.00.

taxa de participare este de 350.000.

a da, sper ca va place spotul de pe Kiss Fm.

xxdadixx 01-08-05 12:20

Nu e de ras. Eu stiu ca orice bilet de intrare se tiparaste la imprimeria nationala si sunt contorizate pt a plati impozit. Sa inteleg ca belgienii nu platesc nimic, adica nu au platit nimic? Zic asta si ma uit la biletul de intrare de la oradea :D

irina 01-08-05 12:25

.

pentru biletele de la oradea am avut aprobari pentru a le folosi pe cele din belgia. pentru evenimentul de la constanta biletele vor fi tiparite in Romania, dupa legislatia romana in vigoare.

NSL_Doru 01-08-05 12:44

Intrebare : Cum se poate inscrie o masina la concursul de tuning ? exista taxa de participare la acest concurs ? mai multe detalii daca se poate ...

All times are GMT +2. The time now is 10:00.

- Copyright 2026 4Tuning