![]() |
Logan 1.4 Laureate
7 Attachment(s)
Asa sa va prezint loganul meu
Este un Laureate 1.4 , din 2005 Are ft putini km , 10.000 , ptr ca nu prea s-a mers cu el , mai mult a stat in garaj..:rolleyes2 Modificari nu prea are ptr ca nu imi permit sa bag banii in 3 masini... I-am pus o maciule de Prestige , aeratoare tot de prestige , aparatori aripi , aparatori noroi , mocheta portbagaj , alarma+inchidere... |
Re: Logan 1.4 Laureate
Bravo sa-l stapanesti sanatos!si faraincidente!Ai deaja 3 masini unde vrei sa ajungi:D?iti faci parc auto:?::rolleyes2:twisted:
|
ms m
:) am unde sa le tin , nu asta e pb. vreau sa vand un tico , sa vedem.... |
bv.arata f.bn.Se vede ca e ingrijit.pt viitor niste jante,o suspenise s niste folie s ar fi ok.sa o stapanesti sanatos s asptam sa vedem ce va iesi.Spro in continuare la tunarit
|
Ce tico vei sacrifica :sad: sau nu te-ai hotarat inca:-P
|
Tico Junior - B 77 LNX -https://forum.4tuning.ro/showthread.php?t=52279
pe asta il voi sacrifica , mai mult ca sigur :) cat despre logan ...am ceva planuri ptr el |
Ti-a trecut prin gand macar o secunda sa renunti la SSM? :lol: Eu nu prea cred :lol:
|
1 Attachment(s)
well , mi s-a oferit destul pe el , dar nici nu ma gandesc sa il vand...
on topic - asa vreau sa arate loganul... sper sa-mi iasa 8) |
bravo 3 masini si toate ingrijite
respect |
ms , urmeaza alta modificari :D o sa pun poze.
|
daca ai fi amabil sa imi zici si mie cum mormantu masii se desface nuca de la schimbator:evil::rolleyes2de mult ma chinui sa o scot si era sa o scot cu tot cu fier:lol:
|
ori forta mare in brate si misti stanga - dreapta..ori una bucata patent si dai spre stanga - dreapta
|
ma baieti , eu am taiat cu flexu nu m-am chinut :D
|
eu am profitat de striatiile alea..din capat :) si s-a fixat cum trebuie nuca ;)
|
i-am mai pus spatiu depozitare la baza consolei de prestige
paravanturi transparente, autocolant stalpi, protectii aripi, sorturi noroi , bineinteles toate originale dacia... + i-am cumparat da nu am avut timp sa montez consola si manere de prestige. revin maine cu poze :) |
1 Attachment(s)
abea am reusit sa pun o poza...
nu`mi merge uploadul...:evil: spatiu depozitare si consola prestige :D |
1 Attachment(s)
am facut rost de manere de prestige originale :D
tre sa-mi fac timp sa le montez ps. are careve vreun tutorial ceva , sau un topic , unde arata pasii , ca sa nu stric ceva pe acolo... |
ai PM..
10krktr |
Topser bafta in continuare si teai gandit sai pui niste autocolant pe stalpi dintre geamuri??cred car iesi super faina..
|
B-56-BGZ - ms frumos , am pus deja autocolant intre geamuri , tot de Prestige...o sa fac poze da tre sa spal masina :)
|
oricum al meu arata mai bine:P:)) :)):)) poate ne mai vdm si in alta parte in afara de vama veche ;)
|
6 Attachment(s)
update !!!
poze noi cu masina , proaspat spalata :shock: + ornament toba finala + paravanturi fata + stripping stalpi centrali + aparatori noroi originale + protectii aripi ultimele 2 adaugiri le-am considerat ft necesare... |
masina arata bine, multa bafta in continuare, sper k va iesi ceva frumos
stie cineva cam cat costa o revopsire completa la Logan? rog un pm dak se poate :) |
aia e toba finala?intreb deoarece pare a fi mai mult un tips dinala pentru toba in nici un caz toba...in fine poate ma inseala vederea dar nu cred ca e toba...
|
steffan - ms , sper sa iasa ceva frumos ..dar incet incet..
Robert - ai dreptate , am editat postul am gresit cand am postat , este ornament :) ps. masina a facut 12.000 km :D |
1 Attachment(s)
Frumoasa masina! Sa o stapanesti sanatos si cati mai multi km fara incidente.
Nu te-ai gandit sa schimbi antena, cu una mai scurta, eventual nichelata, un model in genul celei de pe Loganul rosu: |
salut ! de unde ai luat consola de prestige si manerul de la schimbatorul de viteze ? zi-mi ;) raman dator :D
|
Frumosa si ingrijita masina.................
Bafta in continuare :D |
Quote:
antena nu m-am gandit sa o schimb ca inca nu m-am legat de nimicurile astea :) pe viitor , masina sta maj timpului in garaj...asa ca deocamdata nu are rost. @crazyfornova-de pe forumul dacia , de la silviu... @spark - mersii , sper sa ajunga cel putin frumoasa ca a ta... |
Ce mai e cu masina?
|
ce e drept e ca era si un proiect ambitios si toata lumea era interesata de el. Nu s-a mai scris pe acest thread de atat amar de ani. Daca erai curios puteai sa-i trimiti un PM, nu sa dezgropi...pff
|
Daca am dezgropat ce are, miroase urat?
Poate omu a uitat complet de topic si are nevoie de o notificare prin mail :lol: |
1 Attachment(s)
I-a domne' de la mine:))
Bafta cu golanasu..e frumos si f bine ingrijit :twisted: |
1 Attachment(s)
Scuzati baieti ,am cam uitat de topicul asta...
@D0ryN - cu masina nu s-a mai intamplat nimic :) arata exact ca in ultimele poze puse de mine , nimic schimbat, doar un mp3 player LG LAC5800R, o prelungire de logan 1.2 16v si urmeaza sa pun un difuzor de aer din kitul dacia. la vara urmeaza niste jante si folie. @B-61-KYS - felicitari ptr masinutza ta , arata ft bine , dar dupa cum vezi am 3 masini si nu`mi permit pe criza asta sa bag bani in toate 3...iar cum loganul sta mai mult degeaba...gandeste-te ca e din 2005 si are abea 20.000 km. @crazyfornova - mersii mult de vt , arata foarte bine si e realizabil :) daca castig la loto , asa o fac :) |
Cine il mai conduce acum?
Si neaparat sa ne spui ce inaltime are, intreb asta pentru ca scaunul la sofer este la maxim, catre pedale. |
cineva mic:)):rolleyes2
|
pai deocamdata masina nu prea o conduce nimeni...Dar de obicei o conduce tata.
masina nu a mai fost miscata din septembrie, cand i-am facut schimbul de ulei, am spalat`o peste tot , am dat`o cu ceara si am lasat`o asa. Scaunul este asa in fatza ptr ca faceam curat in masina , aspiram si am dat in fatza la maxim ca sa aspir tot de sub scaune.. :) |
3 Attachment(s)
poze cu playerul ,prelungirea si un suport de ochelari OEM
|
suportul de unde l-ai luat?
in ce bani? e f f util |
scz ptr post dublu
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:59. |
- Copyright 2026 4Tuning