![]() |
Intermediere vanzare-cumparare masini Germania-Romania
Salutare,
Asigur intermedierea vanzarii-cumpararii masinilor din Germania - Berlin si Romania.(se va incheia contract de mandat oneros) Masinile le gasesti si singur pe www.mobile.de sau www.autoscout24.de (daca te intereseaza si gasesti ceva trimite mesaj) PLZ (codul orasului) 10315 Umkreis (imprejur) 50 km Sfat: Cauta de preferat masini care au inspectia tehnica cat mai apropiata de data de vanzare (TUV sau HU valabil) pentru a nu avea surprize tehnice, de preferat de la persoane cu cetatenie germana (a se evita Handlerii de origine turca, poloneza sau rusa). Comisioane: -daca vii si iti ridici singur masina - ghid 24 ore, traduceri, acte, perfectare numere vama - 200 Euro/masina (pentru un extra 100 euro se verifica masina cu un Mecanic de la DEKRA sau TUV, cu eliberare de certificat tehnic separat) -masina adusa la cheie - 650 Euro + costuri -masina adusa pe trailer - 1000 Euro Marius - Auto Trading Berlin 0049.1622.60.42.32 Servus. |
Re: Intermediere vanzare-cumparare masini Germania-Romania
...pentru toti cei interesati de achizitionarea unei masini care doresc sa vina personal in Berlin... bilete de avion incepand cu 1 Euro - din 30 martie 2008
http://www.blueair-web.com/index.php...=index&LANG=RO |
Actele ce trebuie primite odata cu incheierea tranzactiei sunt: brief EU = cartea masinii, brief mic = talon, asigurarea si numerele + carte verde, scheckheft = carte service si contractul de vanzare-cumparare = factura, cheile si desigur... masina :D
|
Procedura:
- masinile se gasesc personal pe mobile sau pe autoscout sau alte siteuri cu anunturi vanzari... in cazul in care nu ai timp sa cauti... imi spui si caut eu pentru tine. - zona Berlin 10315 (este codul cartierului unde locuiesc) plus 50 km imprejur - in cazul in care te hotarasti masina poate fi verificata personal dpdv estetic si tehnic. - trimiteti anunturi cu masini aflate in tara doar daca doriti sa vorbesc telefonic cu cel care a initiat anuntul - o verificare personala a masinii fara acoperirea cheltuielilor de deplasare este imposibila. - negocierea telefonica este doar formala - majoritatea handlerilor au impus un pret fix, in cazul privatilor se poate negocia pretul in cazul in care vedeti in anunt "VB, VHB, VS, Verhandlungsbasis" - odata gasita masina dorita a fi cumparata si verificata veridicitatea anuntului se exprima dorinta clientului de a se intermedia cumpararea (ca o sugestie - masinile bune se vand repede 2-3 zile, pentru ca un pret bun si o masina buna este achizitionata "urgent" de catre handlerii locali si revanduta la un suprapret - cautati anunturi de maximum 3 zile) - se incheie un contract de mandat prin care ma imputerniciti sa efectuez toate actele legale necesare pentru ca sa intrati in posesia masinii - radiere, acte, numere, transport - se face rezervarea masinii - contractul de vanzare-cumparare se va incheia pe numele dumneavoastra - transferul de bani se face bancar, fara comisioane gen Western Union (transferurile bancare in EU sunt supuse unor comisioane minime, se poate plati direct in RON, conversia se face automat) - comisionul se plateste separat de pretul masinii, de acte, numere de vama, asigurari (numerele de vama pe 3 luni, inclusiv asigurare - 260 euro, radiere - 35 euro; numere pe 5 zile - 80 euro) Pentru alte detalii pot fi contactat telefonic sau online. Servus. |
Consiliere si intermediere auto Germania-Romania prin --->AutoTrading Berlin<---
|
https://forum.4tuning.ro/imagehosting...9ab2a7c634.jpg
^^^^^ Consiliere si Intermediere cumparare Auto Germania, Transport, Cazare, Traduceri, Contracte, Numere Vama - Calitate germana, Preturi romanesti |
AutoTrading Berlin lucreaza in colaborare cu Automobilclub von Deutschland - National AutoClub din 1899
|
Modele de Contracte
Pentru a avea siguranta tranzactiei, sa "bateti palma" sau un acord verbal-telefonic cu vanzatorul nu este indeajuns, avand in vedere ca sunt in joc banii dumneavoastra... prin urmare luati toate masurile necesare pentru a trece in avantaj... obtineti toate datele de identificare a "partenerului" de afaceri, luati contact telefonic, incheiati un contract.
Modelul de "contract de intermediere" si de "vanzare-cumparare" trebuie sa cuprinda toate datele de identificare (persoana/masina) si sa va ofere siguranta si incredere. Pentru a studia aceste exemple de contracte accesati AutoTrading Berlin - contracte si servicii |
Salut, am vazut pe mobile.de mai multe anunturi in culoare roz, ce au mai special decat cele albe?
Mersi. |
Se poate spune ca sunt special evidentiate pentru doamne si domnisoare :)... insa nu este asa... pentru a evidentia un anunt se plateste o taxa modica la mobile.de si apare in chenar sau in roz/albastru.
|
In curand la AutoTrading Berlin, pentru cei care doresc sa cumpere masini din Germania... "Pontul Zilei" = cel mai bun raport calitate/pret pentru masini din clase diferite
Astept sugestii si programari -> Contact |
Pontul zilei
|
AutoTrading - European Germany Romania
Vreti o masina din Germania?!? Noi va oferim cele mai bune solutii!!! - Nu cumparati o masina doar pentru fotografiile din Mobile.de sau Autoscout.de! - Profitati de faptul ca firma noastra se afla in Germania si poate verifica masinile pentru dumneavoastra! Auto Trading Berlin Seriozitate si calitate Germana, preturi accesibile!!! |
Pontul zilei
https://forum.4tuning.ro/imagehosting...95dc471cd9.gif
Pontul zilei:: Ford Mondeo 2.0 Ghia, EZ: 2004, 99Tkm, 145CP - 8400 Euro |
Pontul zilei
PONTUL ZILEI: Cautati o masina in Germania si nu cunoasteti pretul de piata? ---> AICI <--- aflati solutia!!! (este pretul posibil minimal pe care un Handler il plateste pentru o masina second-hand, pret mai mic decat pretul de comercializare Handler = pretul DAT + profit estimat) Glossar: Fahrzeugart: PKW (Personenkraftwagen = Autoturism) |
Pontul zilei
1 Attachment(s)
Pontul zilei: Hyundai Sonata GLS V6, EZ: 2003, 90Tkm, 173 CP, Full option - 7000 € |
Cazare in Berlin
https://forum.4tuning.ro/imagehosting...960b2aedfe.jpg
Cazare in Berlin... preturi atractive... 200m de Zulassungsstelle (numere de vama)... rezervari prin Auto Trading Berlin. |
Pontul zilei
1 Attachment(s)
https://forum.4tuning.ro/imagehosting...95dc455193.gif
Pontul zilei: Rover 75 2.0 V6 Charme - EZ: 11/2001, 108Tkm, 150 CP - 5450 Euro |
salut..am si io o intrebare? gasesc masini bune la 3-4 mii euro?cu urmatoarele kestii..minim 98-99 maxim 150mii km..de preferintza vw (passat,golf,bora)opel(astra,vectra)..banii astia sa-i dau pe masina..restu`(drumu,acte,etc) separat..m-ar interesa si o colaborare..10x
|
Quote:
Servus. |
O intrebare: Cat de mult difera ( pret, umblatura ) sa iei o masina de la un privat decat de la un dealer? Si care ar fi pasii daca as lua o masina de la un privat? Mersi
|
Quote:
Pasii de urmat si procedura o gasesti pe siteul AutoTrading Berlin. Servus. |
Pontul zilei
|
salut...ai un pm de la mine....hai sa colaboram la o treaba....ce zici?:D
|
Suntem deschisi spre orice colaborare cu firme/privati din tara.
Astept propunerile tale iar in functie de cerere-oferta ai raspunsul nostru. Ai PM. Servus. |
Pontul zilei
1 Attachment(s)
Pontul zilei: Rover 200 Serie 214, EZ: 07/1999, 114Tkm, 103 CP, Clima, Trapa electrica, usw. - 2.499 € |
Sal, am si eu o nelamurire pana la urma ce insemana HU si AU scrie aproape la toate masinile de pe mobile.de si nu stiu ce inseamna..
|
Pontul zilei
|
Aha ms mult ;)
|
Pontul zilei
1 Attachment(s)
https://forum.4tuning.ro/imagehosting...95dc455193.gif
Pontul zilei: BMW 320 i - EZ: 05/1993, 190Tkm, 150 CP, Clima, Piele, Incalzire scaune usw. - 2000 € Contact |
crezi ca am vreo sansa sa-mi gasesc un VW Golf 4 de prin '99 , motorizare 1.8 T 150 calutzi , trapa si esp in 6000 E ? astea ar fi optziunile pe care le vreau obligatoriu pe masina
|
Ti-am gasit un GTI... cateva sute mai scump insa cred ca merita.
Ai PM. |
si cate intermedieri ati facut pana acuma
|
Avem o experienta de 3 ani de zile in domeniul intermedieri, consiliere si import-export de masini... prin urmare puteti sa apelati cu incredere la serviciile noastre.(contractele sunt confidentiale)
Firma este inregistrata in Berlin, Germania, este partenera Automobilclub von Deutschland, si este orientata spre Romania, in consilierea si solutionarea oricaror probleme ce ar aparea in comercializarea autovehiculelor de catre clientii-cumparatori romani. |
pretul de aducere a masinii la cheie de 600 euro include si taxele de nr. si radiere?
mai o inrebare daca se poate,cat mar costa un omega 95-95 motor 2000 benzinar cu euro 2 la cheie si daca nu cer prea mult cu tot cu taxa de inmatriculare romameasca ce intra in vigoare in iunie anul asta. multumesc |
1 Attachment(s)
Am un MV6 11/1995, 170 TKM cu piele, clima, jante in 2500 € (un 2.0 este cu 500 € mai mult) + acte, asigurari si numere de vama pe 3 luni 300 € + benzina 250 € + comision si transport la cheie 550 € (masina o ai acasa in 3 zile)... de taxa de inmatriculare/poluare va trebui sa te ocupi singur, la fel si de inmatricularea in Romania.
Servus. |
Salut.as Avea O Rugaminte.nu Imi Cauti Si Mie O Alfa Romeo 156 1.8 Jtd Sau Jts In Germania.sa Fie Neagra.am Incerkt Sa Caut Eu Da Nu Inteleg Nimic Si Nam Nici Timp.sa Fie De Prin 2001-2003.si Dak Gaseseti Ceva Bun Sar Putea Sa O Iau.mersi Mult.8)
|
1 Attachment(s)
Quote:
Vezi pozele... pret: 5.500€ |
4 Attachment(s)
Si astea ce sunt, au pret de 1100 si 1199e de pe mobile.de cu zip de 10315 pe raza de 50km. Daca gresesc anunta-ma daca nu lamureste-ma cat ma costa daca vin eu si o iau.
|
daca break-ul e mai ieftin cu atat mai bine. aceiasi MV6 e cu 1999 ma insel sau nu?
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:52. |
- Copyright 2026 4Tuning