![]() |
BMW M3 Race Version
3 Attachment(s)
BMW M3 Race Version Detalii:BMW a adus la Chicago versiunea racing a M3-ului. Cu un motor ce dezvolta 485 de cai putere si 500 Nm, acest M3 va concura in competitia ALMS (American Le Mans Series) incepand din 2009. Masa: 1150 kg Rezervor: 110 litri. Aerodinamica: majoritatea elementelor aerodinamice realizate din CRP (carbon-reinforced plastic) Transmisie: ambreaj din fibra de carbon; cutie de viteze secventiala cu 6 trepte; racitor de ulei; quick-shift; limited slip differential; Suspsensie reglabila. Sistem de franare: discuri ventilate de 380mm, cu etrieri din aluminiu cu sase pistoane pe fata si 332 milimetri si etrieri din aluminiu cu patru pistoane pe spate. Servo-directie electro hidraulica. Jante din aluminiu: 18 inci. |
Re: BMW M3 Race Version
WOW cam atat pot zice de cum arata. sa vedem pe pista ce face, pt ca dupa valorile date ar trebuie sa rupa asfaltul
|
e foarte frumos.
|
Asta-i urmasu GTR-ului? Parca tot asa a aparut, din dorinta de a participa la cursele de anduranta, dk nu ma insel
|
superb.. nu mai a ce zice..decat sa l vedem la treaba
|
Cat de bine arata .. doar ca eleronul este mult prea ridicat.. dar sunt sigur ca are o motivatie clara ;)
|
:|:| Sublim...
|
:(( vreau si eu unu
|
No comment prea tare ....
|
zic ca sunteti deacord cu mine ca modelu trecut de m3 arata mult mai agresiv....mult mai impunator....:D
|
arata super bine
|
wooow ce tare e ......
|
arata bine...... mie imi place la nebunine ca e latita
|
zici ca e de DTM :D
oicum super ca e latita... si eleronu e prea mare...dar sigur cu un rol e asa mare..:) |
arata superb, mult mai bine ca vechiul model de M3
|
Quote:
|
doamne cat de super arata. BMW M3 e masina mea favorita, imi place mult de tot si varianta standard dapoi asta ... Super masina. BESTIALA!
|
Foarte frumos
|
Vreau si eu unu de ziua mea:lol::lol::lol:
|
deci nu am cuvinte.......e super super tare bmw :X :D BMW Power :D
|
eu m-as sui in masina asta doar beat trebuie sa fii nebun sa ii dai in gusa la o masina ca asta..... adrenalina la maxim :D
|
Kit unicat de la oglinzi pana la jante..... really nice...... COMETA ALBA i-as spune. are o greutate f mica si cu sigurantza 450 de cai la greutatea lui inseamna mai mult.
|
prea tare.....bagati-l pe circuit :twisted:
|
nush daca eleronul acela il tine pe asfalt la 250km/h.....acuma stie fiecare ce rol are un eleron....E super masina....no comment...
|
Quote:
|
sunt mai mult de partea mercedesului,dar m3 u asta m a dat pe spate....jmeker rau
|
BMW a dezvaluit astazi un video cu versiunea racing a noului M3 Coupe.
Versiunea de curse a lui M3 a fost prezentata pentru prima oara la Salonul Auto de la Chicago si a fost special proiectata pentru a participa din 2009 in competitia American Le Mans Series (ALMS). Mai lat si mai usor decat versiunea standard, M3 ALMS este propulsat de o versiune modificata a motorului V8 de 4.0 litri care dezvolta 485 cai putere. <script type="text/javascript" src="https://www.4tuning.ro/flv_player3/swfobject.js"></script><div id="858">film</div><script type="text/javascript">var s1 = new SWFObject("https://www.4tuning.ro/flv_player3/flvplayer.swf","flvplayer","440","370","7");s1.add Param("allowfullscreen","true");s1.addVariable("wi dth","440");s1.addVariable("height","370");s1.addV ariable("file","https://www.4tuning.ro/flv_player2/BMW_M3_racing_version_--_roll-out.flv");s1.addVariable("image","https://www.4tuning.ro/flv_player2/BMW_M3_racing_version_--_roll-out.jpg");s1.write("858");</script> |
e criminala si bestiala si mortala si ce sunet are aoleuuuuu...nici nu stiu ce sa mai zic de masina asta ca toti zicem ca e superba ca e de vis...eu unul raman mereu fara cuminte cand vad un ///M parca vorbele nu isi mai au rostul
|
e criminala no coment frate la asa cv BMW POWER :X
|
:shock::shock::shock::shock::shock::shock: Ce sunet , ce aspect , ce stabilitate ....Asta inseamna MPower ...si inainte sa apara noul M3 aveam indoieli ca nu va fi la fel de frumos ca si E46 M3 ..m'am inselat
|
BMW
BMW ? DA,BMW !! |
e prea joasa.. freaca asfaltul..
glumeam.. imi place cum arata in poza aia facuta din fata.. e rea! |
bestiala no comment mai ales sunetul(e vis)
|
E misto dar nush daca o sa faca fata la Le Mans! Audi a acaparat totul in ultimi 8 ani! Porsche a castigat doar la MP2, deci o sa fie foarte greu ptr BMW! Daca ar fii sa se bata BMW cu Porsche eu tin cu Porsche!
|
:shock:uimitoare no comment pfff tare.....MPOWER rulesss:lol:
|
Hehe ganditi-va ce-ar fi daca ar pune motorul asta pe noul CSL :shock: 485 de cai si 500 Nm dintr-un motor de 4 litri, si facut pentru circuite de anduranta...nice !!
|
e superba masina , soundul e mortal ce mai zici ca e bolid de formula 1
|
Da si ce mi se pare si mai mortal e ca nu au marit deloc cilindreea sau turatia ca sa ajunga la puterea aia...
Quote:
|
Quote:
Cat despre masina este formidabila.. M3 este masina mea preferata ever :) |
Bai fratilor nemtii astia sunt criminali ca si mercedesul black edition te lasa cu cura cascata.German technology.
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:23. |
- Copyright 2026 4Tuning