Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Accidente (https://forum.4tuning.ro/451-accidente.html)
-   -   M-a lovit un betiv. (https://forum.4tuning.ro/451-accidente/66289-lovit-betiv.html)

RA_2fast4u 07-02-08 23:47

M-a lovit un betiv.

Acuma.. in seara asta.. m-a lovit un amarat de betiv... stateam la stop.. pur si simplu stateam si a intrat in mine.. nici macar umpic de frana.. nimic.. a intrat direct in mine.. mi-a nenorocit spatele... si fata putin, ca l-am atins si pe cel din fata mea... avea alcolemie 1,37 !!!!! 1,37 betivu draku... aia inseamna ca in sange o sa aiba cel putin 2,5...

ma rog, ideea e ca fiind caz penal, asigurarea lui nu imi acopera pagubele. :| deci, trebuie sa imi placteasca el.. si deci, sunt confuz.. sunt confuz in general in seara asta dupa ce am patit.. socat mai bine spus.

Daca a mai patit cineva asa ceva, daca stie cineva ce trebuie sa fac.. cum sa fac.. Ce stiu eu acum e asa: asigurarea nu ma ajuta. el ar trebui sa imi plateasca. Daca nu imi plateste, eu il actionez in judecata, el trebuie sa mai imi plateasca si avocatul mie, si e si nasol pentru el la judecata ca va fi judecat si pentru daune materiale, nu numai pentru conducere sub influenta alcoolului. Deci e nasol pentru el. Acum, cum ma asigur eu ca el imi da banii.. ? maine ma duc pe la el.. sa fac un contract.. sa-l inregistrez.. ce sa fac? ? ,,,

Mersi.. va rog.. help.. ca .. vai nu va pot explica cat de confuz sunt.. ... mersi again

loverboy 08-02-08 01:03

Re: M-a lovit un betiv.

Era unu cu dacia...??? Am auzit prin statie la taxi ceva ... ca a fost un accident cu ceva dacie

ionut_cluj 08-02-08 01:52

apeleaza cat mai repede la un avocat, suna unul in dimineata asta, ce cel mai simplu mod.

RA_2fast4u 08-02-08 06:52

Quote:

Originally Posted by loverboy (Post 1342974)
Era unu cu dacia...??? Am auzit prin statie la taxi ceva ... ca a fost un accident cu ceva dacie

Da... unu cu o dacie... peste drum de kaufland in turda..

Ionut, pe moment incerc sa fac, sa nu fie nevoie de avocat.. sa vedem.. daca ne putem intelege cumva cu omu fara sa mai trebuiasca sa mergem prin trubunale si alte nebunii... dar ori cum o sa imi sun avocata ca sa vad ce zice.. mersi :)

DACIA-Wrc 08-02-08 09:02

cam 15 zile ai timp sa te gandesti

RA_2fast4u 08-02-08 10:12

Quote:

Originally Posted by DACIA-Wrc (Post 1343255)
cam 15 zile ai timp sa te gandesti

De ce? si in ce sens.. ?

Acum m-am mai calmat.. am fost pe la el pe acasa azi dimineata.. l-am prins treaz.. am noroc c sotie-sa e corecta.. si mi-au promis ca o sa imi dea banii... am fost si la service, si mi-au facut o evaluare, undeva in jurul la 2000 de euro costa toata reparatia... luni bag masina in service.. si cam in 2 .. 3 saptamani ar trebui sa fie gata.. il chem pe alcoolicu sa plateasca el direct la service.. sa nu zica ca il ciolesc.. si sa speram ca va fi bine. Am vorbit si cu avocata, ea a zis ca trebuie sa fie foarte prost tipu ca sa nu vrea sa imi dea banii, pentru ca atuncea e mai nasol pentru el si la judecata si trebuie sa si plateasca mai mult (cheltuieli de judecata + ca in cazu asta eu ma duc la reprezentanta sa o fac, deci mult mai scump, + daune morale) deci sper sa aiba cap si sa nu ajungem la complicatii.

Ce ciudata.. e faza asta..cand nu poti sa faci nimic.. eu l-am vazut in oglinda.. ca vine.. cu vroo 5 secunde inainte sa ma loveasca.. si pur si simplu nu am avut ce sa fac numa sa ma prind bine de volan ca sa nu ma mai si lovesc.. ce nasol.. betivii draku.. 1,37 alcool in aer repsirat.. ce inconstienti...

cipoNCE 08-02-08 10:15

Quote:

Originally Posted by RA_2fast4u (Post 1343099)
Da... unu cu o dacie... peste drum de kaufland in turda..

Ionut, pe moment incerc sa fac, sa nu fie nevoie de avocat.. sa vedem.. daca ne putem intelege cumva cu omu fara sa mai trebuiasca sa mergem prin trubunale si alte nebunii... dar ori cum o sa imi sun avocata ca sa vad ce zice.. mersi :)

zii sa iti dea banii pana pe data exacta de... daca la ziua si ora stabilita nu ti`o dat banii l`ai dat in judecata si ai rezolvat problema.
vezi ce faci rapid sa nu ramai pe dinafara... nici cu bani nici judecata.
este acelasi caz ca cel de vatamare corporala, au patit`o cativa prieteni de`ai mei recent si unul tot numai daune materiale, asigurarea i`a dat in jur de 15 milioane restul a cerut el pentru reparatii de la cel care l`a pocnit.
au cerut despagubiri in valoare de cat vroiau ei, in caz contrar il dadea in judecata si aveau numai de castigat... bine cei in cauza prefera mai mult ca sigur sa dea banii decat sa treaca prin tribunale.
bafta

Marson 08-02-08 10:53

...presupun ca avocata ti-a spus ca nu trebuie sa il dai in judecata separat pentru daunele suferite - ai posibilitatea de a te constitui parte civila in cadrul procesului penal (tu oricum incearca sa iti acoperi daunele intre timp, procesul va fi deschis peste cel putin o luna)
Bafta.

RA_2fast4u 08-02-08 11:40

Pai ceva de genu. Dar tinand cont ca eu am fost, am vorbit cu el, si a spus ca o sa imi plateasca reparatiile, eu nu o sa il mai actionez judecata, asta daca totul se rezolva cum trebuie, lucru care precum spuneam si mai sus este atat in interesul meu cat si in interesul lui(altfel da la tribunal daca apare si partea civila in proces)

Si in legatura cu banii.. stiu ca as putea sa storc acuma de pe el, dar nu.. adica daca era numai el.. il storceam de bani betivu ******** ... dar imi e mila de saraca sotie.. va dati seama.. ei acuma trebuie sa isi faca imprumuturi la banca.. uff.. nenorocire si pe capu lor. Asa ca i-am spus, ca eu imi bag masina in service, si cand e gata il chem in cluj si sa plateasca el direct la service banii. Am fost corect, nu m-am dus la reprezentanta, m-am dus la service-ul la un amic. I-am spus sa faca cat se poate de ieftin, dar fara nici un compromis. ce trebuie schimbat sa schimbe.. nu am stiut ca imi distrug eu masina din cauza lui..

flaviuf 08-02-08 12:00

Intrebare: ai Casco? Daca da, poate e posibil sa-ti faci masina pe Casco si pe urma sa-si recupereze ei banii de la betiv.

RA_2fast4u 08-02-08 12:13

Quote:

Originally Posted by flaviuf (Post 1343566)
Intrebare: ai Casco? Daca da, poate e posibil sa-ti faci masina pe Casco si pe urma sa-si recupereze ei banii de la betiv.

Nu.. nu am din pacate.. asta ar fi situatia simpla. Cel din fata mea, in care am intrat eu in urma impactului, avea casco.. pentru el e foarte simpla treaba, merge la asigurator, iar acestia se descurca cu betivu. Ori cum, tinand cont de pataniile din ultima vreme.. cred ca o sa imi fac si eu casco la masina.. dau un ban da macar sunt linistit..

di48lo 08-02-08 12:24

Tot respectu pt. tine. Ai ocazia sa-l strangi de gat, dar nu o faci.

bmwm5 08-02-08 13:05

daca era beat nici pe casco nu primeste nimic.rca acopera pana la alcoolemie de 0,8, iar pe casco deloc

CJ-86-UHE 08-02-08 16:39

Quote:

Originally Posted by bmwm5 (Post 1343680)
daca era beat nici pe casco nu primeste nimic.rca acopera pana la alcoolemie de 0,8, iar pe casco deloc

te contrazic aici..daca RA_2fast4u avea casco ii facea masina ca si cum asa ar fi gasit-o lovita, iar firma de casco isi recupera banii de la betiv dandu-l in judecata...e ca si cum ai lovii un om care nu e pe trecere si iti faci masina cu casco, deoarece persoana respectiva nu vrea sa iti dea bani sa ti-o repari, dar pana la urma este actionata in judecata de firma de asigurare..

RA_2fast4u 08-02-08 19:08

Quote:

Originally Posted by CJ-86-UHE (Post 1344055)
te contrazic aici..daca RA_2fast4u avea casco ii facea masina ca si cum asa ar fi gasit-o lovita, iar firma de casco isi recupera banii de la betiv dandu-l in judecata...e ca si cum ai lovii un om care nu e pe trecere si iti faci masina cu casco, deoarece persoana respectiva nu vrea sa iti dea bani sa ti-o repari, dar pana la urma este actionata in judecata de firma de asigurare..

E corect ceea ce zici tu. Dar eu cred ca el se refera la cazul in care el, cel care m-a lovit, avea casco :)

bmwm5, daca ai fi vazut ce fata am facut cand am aflat si eu treaba aia... ca trebuie sa imi dea el.. banii.. nasol.. :) Acuma sper sa iasa bine.. de fapt in principiu m-am calmat, ca pana la urma tot imi recuperez banii.. cu sau fara judecata :)

p_vio46 08-02-08 19:39

cazul tau e relativ simplu , pt recuperarea pagubei ai 2 optiuni, fie iti repari u masina apoi ii iti recuperezi banii pe parte civila in instana dar asta va dura ceva , fie iti da el banii de reparatii fara a te constitui parte civila , pentru el insa e mai complicat pt ca e caz penal si de proces oricum nu scapa pt infractiunea comisa, si merita tras la raspundere pt ca astfel de oameni distrug viitorul unora nevinovati , iti spun sigur ca daca u pateai ceva sau mai erai in masina cu cineva si patea ceva nu mai aveai o parere asa blanda despre acel sofer, eu mi am schimbat radicaL parerea dupa ce un prieten de al meu a stat prin spitale vreo 20 de zile din cauza unei inconstiente cu 0,9 in aer si 1,7 in sange, pe parte civila tiam zis va dura ceva dar rezultatul scontat il vei obtine

RA_2fast4u 09-02-08 22:29

Quote:

Originally Posted by p_vio46 (Post 1344463)
cazul tau e relativ simplu , pt recuperarea pagubei ai 2 optiuni, fie iti repari u masina apoi ii iti recuperezi banii pe parte civila in instana dar asta va dura ceva , fie iti da el banii de reparatii fara a te constitui parte civila , pentru el insa e mai complicat pt ca e caz penal si de proces oricum nu scapa pt infractiunea comisa, si merita tras la raspundere pt ca astfel de oameni distrug viitorul unora nevinovati , iti spun sigur ca daca u pateai ceva sau mai erai in masina cu cineva si patea ceva nu mai aveai o parere asa blanda despre acel sofer, eu mi am schimbat radicaL parerea dupa ce un prieten de al meu a stat prin spitale vreo 20 de zile din cauza unei inconstiente cu 0,9 in aer si 1,7 in sange, pe parte civila tiam zis va dura ceva dar rezultatul scontat il vei obtine

Crede-ma ca nu am deloc o parere "bland" despre el. Tot ce imi doream in seara aia a fost initial sa il bat :)) .. iar dupa ce tentativa mea a fost un insucces ( a drak mai bine eram singur in masina sa nu aiba cine sa ma tina :)) ) iar dupa aceea sa il vad cu nasu in inchisoare. Dar treaba asta nu cred ca o sa se intample. Dacar ar fi numai el, crede-ma ca as stoarce de pe el cati parai as putea, si l-as si da in judecata sa isi racoreasca putin creieru la inchisoare.. dar cand am vazut-o pe sotie-sa.. saraca era distrusa.. si pe el il durea in paispe. Asa ca sa imi rezolv eu cu bine masina... si din partea mea.. treaba asta sa il faca sa il lumineze si sa nu mai faca asa ceva veci.. (care is sansele.. ? betiv a fost betiv o sa moara.. )

Chiar, nu stiti, in astfel de cazuri ii se suspenda carnetu doar pe o perioada de timp sau ii se anuleaza?

Geo_ZGA 10-02-08 10:38

se anuleaza permisul si i se intocmeste dosar penal... i se da si o pedeapsa, probabil cu suspendare (daca este la prima abatere sau nu este mare pericol social). Pedeapsa va fi de 1-1,5 ani... dupa aceasta perioada, inca 2 ani nu mai are dreptul sa dea de permis. deci abea peste 3-4 ani o sa mai aiba dreptul sa faca scoala si sa dea examen... 90% sunt sigur ca nu o sa mai vada permis in viata lui. ii apare in dosar tot ce a facut si nici un politist nu-i mai da permisul (decat cu spaga si pile... aia 10% are lipsesc mai sus :D)
vorbesc in cunostiinta de cauza, unchimiu' a facut la fel... 2,4 alcolemia in sange :lol: ratatatul familiei, cea mai proasta cunostiinta a mea :twisted:
ps.: asta a fost acum vreo 6-7 ani... nici pana acum nu are permisul inapoi, si cu ceva pile destul de mari... degeaba ;)

RA_2fast4u 19-02-08 19:51

Of.. vesti proaste... Trebuia sa imi aduca avansul pentru cumpararea pieselor (61 de milioane :| ) am vorbit cu el joi.. si mi-a promis ca sambata vine cu banii. Pana atunci masina mea sta in service desfacuta fara sa se lucreze nimic la ea.. fara piese? :/ ... asa.. a venit sambata, m-a sunat vineri ca nu vine numai luni... luni l-am sunat (ma rog duminica seara) mi-a spus ca nu a primit inca banii, dar ca ii intra marti, si deci miercuri (maine) va veni sa plateasca (el nu sta in cluj.. ). Asa.. l-am sunat acum si... el zice ca nu i-a aprobat banca creditul (cica mai are unu.. garrr .. ) nici nu am stiut ce sa zic.. m-am blocat.. nici prin cap nu mi-a trecut ca o sa ajung aici. Ma rog, pana la urma am i-am spus la tipul ca sa faca cumva sa scoata banii pana luni, sau o am vorbit cu ai mei si platim noi reparatiile, si pe el il dam in judecata.. problema e, ca ai mei pierd foarte mult daca investesc banii aceia acum in ceva inutil... si pe undeva banuiesc ca daca asta o sa se intample => planurile mele de masina la vara s-au cam dus pe coco.. deci.. fuck :evil: :evil: :evil: :evil:

Nu stiti cumva.. nu as putea sa vorbesc cu asiguratorul, fie al meu, fie al lui... sa imi plateasca ei reparatiile, si sa il dea ei in judecata pe tipu asta.. ca sa nu mai am eu de lucru cu el.. va rog.. iara sunt confuz.. uff .. a drak ce noroc pe capu meu.. din toata lumea asta numa betivu asta falit s-a nimerit sa ma paleasca :|

RA_2fast4u 19-02-08 20:01

Ce urat am scris. Scuzati, dar precum spuneam si mai sus am multe pe cap.. s-au adunat foarte multe in ultima vreme...

Am si uitat sa iti multumesc Geo_ZGA pentru raspuns :)

RA_2fast4u 19-02-08 20:21

3 Attachment(s)
Sa pun si niste poze.

Prima e facuta in seara accidentului.. din pacate nu am avut inspiratia sa ii pozez si dacia care m-a lovit.. care arata mult mai rau decat arata fundul meu. Fata nici nu am mai pozat-o, nu se vedea mare lucru cand nu era desfacuta, dar am fost zilele trecute pe la service, si am vazut-o si desfacuta.. e lovita destul de urat si acolo. Adica, bara, cea din plastic, nu e afectata prea tare, numai vopseaua sarita de pe ea, dar ranforsarea de sub ea, care pare foarte solida, e palita rau.. inca putin si lovea raiatorul, noroc ca a ratat intercooler-ul, putin mai jos si il spargea si pe ala si-apoi alta distractie. Asa ciudat arata saraca.. desfacuta.. fara stopuri.. fara faruri.. nici nu am recunoscut-o.. :evil:

Maine, sau poimaine cred ca o sa ma duc iara pe la service si o sa ii fac niste poze si "dezbracata"...

bobo32 19-02-08 21:20

Quote:

Originally Posted by RA_2fast4u (Post 1369607)
Nu stiti cumva.. nu as putea sa vorbesc cu asiguratorul, fie al meu, fie al lui... sa imi plateasca ei reparatiile, si sa il dea ei in judecata pe tipu asta.. ca sa nu mai am eu de lucru cu el.. va rog.. iara sunt confuz.. uff .. a drak ce noroc pe capu meu.. din toata lumea asta numa betivu asta falit s-a nimerit sa ma paleasca :|

din pacate tipul fiind beat, nu indeplinea conditiile necesare pentru a circula pe drumurile publice, si in cazul asta asigurarea RCA nu este valabila. cu asiguratorul lui nu prea ai ce sa discuti pentru ca normal ca nu o sa-si ieie ei belea pe cap. te lasa pe tine sa te distrezi cu el.

sfatul meu: totusi incearca cat timp se poate sa rezolvi pe cale amiabila problema (trebuie inteles ca daca-si face credit poate dureaza un pic pana vede banii in mana), dar nici nu te lasa dus cu zaharelul o perioada prea indelungata. daca totusi ajungi la proces, asteapta-te sa-ti recuperezi banii undeva in 2-3 ani (asta din experienta proprie).

Geo_ZGA 19-02-08 21:50

da... procesul poate fi lungit pana la 3 ani. daca una din parti nu se prezinta la infatisare, va cheama alta data... si iar nu vine... si abea a N-spea oara se judeca in lipsa... si tot asa pana ajungi sa te plimbi 3 ani prin tribunale pt niste bani care nu o sa mai aiba nici o valoare atunci :(
din pacate, nu ai multe variante: ori rezolvati pe cale amiabila, sa-ti plateasca el toate cheltuielile; ori te constitui parte civila si stai pana la 3 ani prin tribunale; ori ultima si cea mai urata varianta... iti bagi bipbipbip in ei de bani (dar nu e cazul, ca nu cred ca dormi pe salteaua cu epuroi :lol:) si o repari singur.
bobo are dreptate: daca esti baut, asiguratorul (indiferent ca e rca sau casco) nu te despagubeste cu nimic.

stai asa... ca mai poti descoperi probleme si dupa ce se termina reparatiile: sa troncane ceva, sa fie slabit, indoit (sa nu se observe la prima vedere)... eu am patit-o, cu masina reparata de ziceai ca e noua ca din fabrica, sa ma trezesc ca troncanea, directia era aiurea (geometria praf), tragea stanga in ultimul hal...

RA_2fast4u 19-02-08 22:56

Eh... stiu povestea cu asigurarea, dar tot astept sa vina cineva si sa imi zica: "bai nene fa asa asa asa si ai scapat fara bataie de cap" sti? :)) ...

Ma rog, revenind. Tipul parea ca el ar vrea sa rezolve problema (cine nu ar vrea?) dar nah.. e aiurea sti... Nici nu as vrea sa fiu eu egoist si sa ii fac rau... din partea mea sa ma doare la 11 de banii aia nici nu i-as mai cere.. numa sa imi jure, sa imi dea in scris ca nu se mai urca in viata lui beat la volan.. sau si mai bine ca nu mai bea veci (eh ? ) .. dar nah, nu e cazul, asa ca, ceea ce a stricat trebuie sa plateasca. Am mai spus, banii pe care i-am cheltuit pe benzina(chiar azi am fost pana la turda, ~35 km de cluj, ca sa mai semnez ceva acte la politie) si alte inconveninete pe care mi lea creat. Dar nici nu am timp/chef sa stau dupa capul lui pana cand se hotaraste el sa imi dea ceva bani.

Geo, nu cred ca o sa am probleme ulterioare.. in primul rand eu deja am facut vreo 100 de km cu masina in starea in care e acuma si nu am simtit nici o diferenta.. sa speram ca nici nu o sa fie ca fac urat cu nervii. Iar in al 2-lea rand service-ul la care imi fac masina e al unui bun prieten de-al meu si cei de pe acolo stiu(am mai fost.. nu e primul care ma ia la tinta.. ) asa ca nu cred sa faca masina doar de mantuiala.

sti, eu sunt asa o fire mai optimista din :)) .. acum sa vedem ce iese pe luni.. poate poate..

RA_2fast4u 22-02-08 18:07

Insfarsit va scriu si eu fericit... Ieri a fost "prietenu" meu prin cluj (a reusit sa faca imprumut la banca, credeti-ma ca nici nu am fost curios cum) si a venit si mi-a platit piesele! :) Deci astazi au si inceput sa lucreze la masina, si sper ca pe vinerea viitoare sa o am acasa !

Tipul are si restul banilor, pe care o sa ii dea la sfaristul lucrarii.. deci e bine :) .. in principiu am scapat :)

Psycho 01-03-08 10:10

bine ca s-a terminat cu bine .. in loc sa - si ia credit sa plateasca un masina de spalat un tv ceva plateste pagube asa le trebuie

EaGle 10-03-08 14:16

Quote:

Originally Posted by RA_2fast4u (Post 1376485)
Insfarsit va scriu si eu fericit... Ieri a fost "prietenu" meu prin cluj (a reusit sa faca imprumut la banca, credeti-ma ca nici nu am fost curios cum) si a venit si mi-a platit piesele! :) Deci astazi au si inceput sa lucreze la masina, si sper ca pe vinerea viitoare sa o am acasa !

Tipul are si restul banilor, pe care o sa ii dea la sfaristul lucrarii.. deci e bine :) .. in principiu am scapat :)

Totusi...v-ati miscat repede:-)
Am avut cam acelasi gen de accident in Iulie in Ungaria pe autostrada..un pic mai grav dar tot asa, a intrat direct in spate un mos cu telefonul la ureche :D, deja franase mai inainte cu vreo 30 de km dar a 2-a oara tinanduse dupa noi a facut BOOM!!, a franat in ultimii 2 metri :| :sad:
Oricum, asigurarea abia acum a reusit sa faca tot ce trebuia pentru a duce masina la service:rolleyes2, care inca nu e la service:evil:

RA_2fast4u 10-03-08 15:56

Quote:

Originally Posted by EaGle (Post 1414003)
Totusi...v-ati miscat repede:-)
Am avut cam acelasi gen de accident in Iulie in Ungaria pe autostrada..un pic mai grav dar tot asa, a intrat direct in spate un mos cu telefonul la ureche :D, deja franase mai inainte cu vreo 30 de km dar a 2-a oara tinanduse dupa noi a facut BOOM!!, a franat in ultimii 2 metri :| :sad:
Oricum, asigurarea abia acum a reusit sa faca tot ce trebuia pentru a duce masina la service:rolleyes2, care inca nu e la service:evil:

Am fost azi la service, si pe maine e gata :) Trebuia sa fie gata pe vineri, dar nu a ajuns numai acuma bara fata, apropo mi-au schimbat si bara fata si ambele faruri fata, erau rupt nu stiu ce pe acolo si nu au mai putut fi salvate. sau poate se putea face o improvizatie sau ceva de genu (picatura? ) dar eu le-am spus de la inceput ca tot ce e afectat sa fie schimbat, nu vreau sa am probleme dupa aceea. Si deci pe maine ar trebui sa o am in fata casei. Costul, undeva in jur de 95 de milioane. A naibii de scumpa o noapte de betie!

Eagle.. nu prea inteleg eu ce s-a intamplat, dar am inteles esentialul.. ceva dezorientat a intrat in voi. Probabil s-a intarziat atat deoarece s-a intamplat in afara romaniei. Eu am mai avut un accident in iarna, un dezorientat nu m-a vazut in oglinda si mi-a varzalit usa dreapta fata si spate, dar si atunci a mers repede. Am fost la constatari, si ei m-au trimis la nu stiu ce service cu care lucreaza ei, dar am refuzat si le-am zis ca vreau sa ma duc altundeva(acolo unde am facut-o si acum). Si s-a rezolvat repede. Din cate am inteles daca te duci la service-ul la care te trimit ei astepti de te ia dracu de obicei.

C-jay_VSS 11-03-08 09:46

nu pot decat sa te admir pt calmul tau..
eu crek il zdrobeam de vreo 3 ori..
ma bucur k s-a terminat cu bine, cat despre el... sa speram k datoria care o are acum sa-l faca sa se gandeasca de 2 ori inainte sa mai urce in asa hal la volan..

RA_2fast4u 14-03-08 16:01

Gata.Chiar acuma am ajuns de la service. Mi-au platit tot, masina e in fata casei :D, ca noua stop dreapta nou, faruri noi, bari noi, porbagaj nou. E ok :), a trecut si asta.

c-jay, mersi de compliment, da daca m-ai fi vazut dupa accident cat de "calm" si "pasnic" eram :))

Ma duc sa ard niste titei, ca mi dor :))

FiReBuRn 15-03-08 12:27

Bine ca s-a terminat cu bine! Sa pui poze sa vedem cum a iesit masina :)

RA_2fast4u 16-03-08 15:49

2 Attachment(s)
Sunt foarte multumit de cum a iesit. Nu am nimic de reprosat, chiar mi-au si scos unele mici zgarieturi care le mai aveam pe masina.. pe cat de multumit sunt de ei, sper sa nu ii mai vad degraba :))

Si ceva poze.. ma rog.. nu sunt chiar cele mai potrivite pentru evaluarea unei reparatii.. dar nah, sunt proaspat scoase de la "developat" :)

danxxl 28-03-08 19:57

Quote:

Originally Posted by RA_2fast4u (Post 1414180)
Din cate am inteles daca te duci la service-ul la care te trimit ei astepti de te ia dracu de obicei.

E o abureala pe fata faza asta cu trimisul la seviceul lor.Deobicei te trimit la cele mai dobitoace servicuri.Nu exista asa ceva.Eu sunt pagubit ,imi fac masina la ce service vreau ei.O arunaca asa de fiecare data,ca poate musca omu'

All times are GMT +2. The time now is 14:37.

- Copyright 2026 4Tuning