Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Skoda (https://forum.4tuning.ro/229-masina-mea-skoda.html)
-   -   Special pentru cunoscatori dar mai ales pentru fanatici (https://forum.4tuning.ro/229-masina-mea-skoda/66285-special-cunoscatori-ales-fanatici.html)

emilian84 07-02-08 23:16

Special pentru cunoscatori dar mai ales pentru fanatici

20 Attachment(s)
astept pareri pro si mai ales CONTRA!

central 07-02-08 23:21

Re: Special pentru cunoscatori dar mai ales pentru fanatici

emiliane ce sa zic frate sti ca imi place masina ;) si mai ales ca tu mi-ai pus ochelarii la stopuri;)):lol: mai sti ? "ba ale tale sunt mai bine puse ca ale mele" :lol: e super masina felicitari

emilian84 07-02-08 23:30

Quote:

Originally Posted by central (Post 1342818)
emiliane ce sa zic frate sti ca imi place masina ;) si mai ales ca tu mi-ai pus ochelarii la stopuri;)):lol: mai sti ? "ba ale tale sunt mai bine puse ca ale mele" :lol: e super masina felicitari

DA IMI ADUC AMINTE DE OCHELARI MERCI PENTRU APRECIRI

AureG88 08-02-08 05:07

E frumoasa masina...Daca o lasi mai jos e si mai frumoasa;). Ai pachetu de drumuri grele? ....Motoru e 1.6 fsi nu?..sau 2L?

Stuey 08-02-08 05:39

Quote:

Originally Posted by AureG88 (Post 1343082)
E frumoasa masina...Daca o lasi mai jos e si mai frumoasa;). Ai pachetu de drumuri grele? ....Motoru e 1.6 fsi nu?..sau 2L?

Ce pareri contra ? E super tare...(stii ca o sa te intrebe toti cum ti-ai facut stopurile, nu? :lol:) Te asteptam din nou la meeting (2 martie ora 14- Casa poporului)

emilian84 08-02-08 06:58

Quote:

Originally Posted by AureG88 (Post 1343082)

merci pentru aprecier.Chiar vreau sa o cobor si vreau sa ma duc sa renunt la pdg.motorul este de 1,6 MPI NU FSI SI A AVUT STANDARD 102 CAI ACUM ARE 112.E maxim ce pot sa fac la motorul daca vreau mai mult costa foarte mult trebuie sa schimb aproape tot motorul.

emilian84 08-02-08 06:59

Quote:

Originally Posted by Stuey (Post 1343086)
Ce pareri contra ? E super tare...(stii ca o sa te intrebe toti cum ti-ai facut stopurile, nu? :lol:) Te asteptam din nou la meeting (2 martie ora 14- Casa poporului)

Vin sigur la intalnire

catageo 08-02-08 08:28

foarte frumoasa masina, felicitari. vreau sa-mi iau si eu un 1.6 mpi, cam ce consum are?

naka66vio 08-02-08 11:55

frumoasa masina pls ma intereseaza de unde ai luat footrestul si cat ai dat pe el?

central 08-02-08 12:05

www.skodatuning.ro in jur de 3 milioane

naka66vio 08-02-08 13:43

cel de pe sodatuning.ro e milotek ce are el pe masina e la fel cu pedalele care le am eu si vin stok a rs din fabrica si de aia mar interesa ceva la fel nu de 2 feluri

central 08-02-08 13:47

naka pe bune si a lui e tot milotec:D fara misto e milotec;)

emilian84 08-02-08 17:15

Quote:

Originally Posted by catageo (Post 1343190)
foarte frumoasa masina, felicitari. vreau sa-mi iau si eu un 1.6 mpi, cam ce consum are?

in oras 9/10 afara cu 4-5000 la turatie 7/7,5

emilian84 08-02-08 17:18

nu sunt milotec sunt de rs pedalele iar footrestul e de la cod alarm si ma costat 280

emilian84 08-02-08 17:19

Quote:

Originally Posted by naka66vio (Post 1343748)
cel de pe sodatuning.ro e milotek ce are el pe masina e la fel cu pedalele care le am eu si vin stok a rs din fabrica si de aia mar interesa ceva la fel nu de 2 feluri

nu sunt milotec sunt de rs pedalele iar footrestul e de la cod alarm si ma costat 280

cristi4an 08-02-08 17:43

Frate sa o stapanesti sanatos...si eu am una..de 1.4...deh..:| e nou nouta :X

emilian84 08-02-08 18:22

Quote:

Originally Posted by cristi4an (Post 1344229)
Frate sa o stapanesti sanatos...si eu am una..de 1.4...deh..:| e nou nouta :X

merci......

central 08-02-08 18:24

da dar footrestul e milotec nu?

feryboy 08-02-08 18:28

prea incarcata....se vede ca au fost bani bagati ... multi si munca multa....dar e prea incarcata

emilian84 08-02-08 18:42

Quote:

Originally Posted by central (Post 1344300)
da dar footrestul e milotec nu?

nu e milotec

emilian84 08-02-08 18:44

Quote:

Originally Posted by feryboy (Post 1344309)
prea incarcata....se vede ca au fost bani bagati ... multi si munca multa....dar e prea incarcata

corect mi s-a mai spus asta ca are prea mult crom si am vrea sa mai dau din el jos daca ai zis ca e incarcata zimi ce sa dau jos sa nu mai fie .merci

feryboy 08-02-08 19:07

la spate e cam mult crom...si pe stopuri si pe rama de la numar si pe buza de la portbagaj...masi impla..bara spate e marfa dar nu cu atata crom acolo...si manarele alea...
sper sa nu te superi dar asta e parerea mea...adik la banii care i-ai dat pe toate elementele alea cred ca iti luai o suspensie si era toata treaba mult mai de efect

naka66vio 08-02-08 20:14

e asemanator cu ala de la milotec scuze acum am vazut cel de la rs cauciucurile nu sunt rotunde sunt lunguetze asa

GTA 08-02-08 20:29

Quote:

Originally Posted by emilian84 (Post 1344356)
corect mi s-a mai spus asta ca are prea mult crom si am vrea sa mai dau din el jos daca ai zis ca e incarcata zimi ce sa dau jos sa nu mai fie .merci

Tot cromul de pe spate....antena.....si manerele de la usi ....

central 08-02-08 20:40

da:D si eu tot daia am zis ca nu sunt de rs ca cele de rs au cauciucul in linie:D

TIR 08-02-08 23:48

Mda grila fatza nu imi place... deloc cum da.

Am vazut ca la interior ai imbracat cotierele in piele alba si cotierele in piele crem... si daca vad bine fetele de usi alta culoare. Acum sincer incepe sa fie sorcova.

Fara suparare ce e mult nu e neaparat frumos.

emilian84 09-02-08 01:03

Quote:

Originally Posted by TIR (Post 1345011)
Mda grila fatza nu imi place... deloc cum da.

Am vazut ca la interior ai imbracat cotierele in piele alba si cotierele in piele crem... si daca vad bine fetele de usi alta culoare. Acum sincer incepe sa fie sorcova.

Fara suparare ce e mult nu e neaparat frumos.

Nu aveam ce grila sa pun in fata decat asta pe plasa(argintie sau neagra mi-a placut mai mult argintie) cu pielea iti explic imediat:Interiorul nu e terminat,cand m-am dus sa pun piele m-am uitat pe internet si am gasit pe cineva aproape de mine in pipera.Vroiam sa fac toata masina insa cand m-am dus acolo am gasit un mos cu o masina veche de cusut si o masa si 2 scaune rupte si nu mi-a inspirat incredere,insa avand cotierele foarte murdare am acceptat sa le imbrarc in piele, mosu mi-a arata ce piele are ramasa pe stoc deoarece pielea nu se vinde sub 5 metri iar la cotiere au intrat 2 m si sa vad daca are talent mosu.Am ales un tip de piele bej inchis i-am dat 4 milioane si am plecat.M-am intors peste 3 zile sa vad lucrarea si mi-a placut foarte mult am mers doar cu cotiere in piele doar 1 luna sa vad cum se comporta pielea.Fiind foarte multumit l-am sunat si m-am intors la el intr-o vineri sa pun toata masina.Se chinuie omu o ora sa imi dea fetele de usa jos si tetierele ca a spus ca astea sunt cel mai greu de pus si ramane sa se duca sa cumpere pielea bej inchis.Ma suna luni sa vin pana acolo ca nu mai au la fabrica pielea pe care am pus-o pe cotiere si sa alegem alta nuanta.am ales un bej deschis mergand pe ideea ca interiol bej si ca las cotiera spate ,fata si ca imi gaseste omu o bucata de bej inchis si pentru scimbator sa facem o linie intre tapiterie.trec vreo 10 zile si ma suna mosu ca s-a terminat pielea bej deschis si ca nu are la fabrica decat 6 metri desi omu sunase de fata cu mine la fabrica si i se confirmase ca au in stoc 25 metri da el a amanat vreo 2 zile sa se duca si aia au vandut-o.intre timp eu mergem fara fete de usa si zdranganeau firele de ma durea capu si urma sa plec si din tara cu masina asa ca accept ideea sa cumpere omu aia 6m ramasi sa sa facem usile si tetierele daca tot lea dat jos.ii dau 11 milioane si mi le pune super bine.M-am dus la el acum 2 zile si i-am dat un avans sa se duca sa cumpere piele bej deschis sa imi pun toata masina.Am avut mare chinion cu pielea.

eddycdk 09-02-08 11:00

te-a ars mosu' la bani! 15mil pt niste fete de usi si 2 cotiere...:rolleyes2
daca mai dai si pe scaune, unde chiar trebuie multa piele, tot preturi d-astea...
sincer, mai bine iti puneai din fabrica!

dar macar ai satisfactia ca lucreaza bine! ;)

:arrow:si neaparat o suspensie mai joasa...

al3xavier 09-02-08 11:02

frumoasa masina dar ca un sfat (fara suparare) nu-mi plac croamele de pe oglinzi, manerele de la usi, cromul de la numarul de pe spate si ochelarii de la stopuri...fa-i geamurile cu folie neagra si plafonul cu autocolant negru...cred ca i-ar sta mai bine

Ai bagat foarte multi bani in ea dar ai grija sa nu fie prea incarcata;)

multa bafta in continuare...

Spyddy 09-02-08 13:08

Si scoate si logo-ul ala cu WRC de pe bord ca nu are nici o legatura asta cu masina ta! No ofence!

skoda boy 09-02-08 18:00

E fff frumoasa sa o stapanesti sanatos...dar las-o putin mai jos ca arata ciudat asa ;)

gj02uas 16-02-08 16:25

Pune si tu niste poze mai detaliate cu fetele de usi. Cum ti-a pus pielea pe cotierele de la usi? A desfacut cotiera de pe fata de usa?

emilian84 16-02-08 19:52

Quote:

Originally Posted by gj02uas (Post 1361943)
Pune si tu niste poze mai detaliate cu fetele de usi. Cum ti-a pus pielea pe cotierele de la usi? A desfacut cotiera de pe fata de usa?

e foarte multa munca se da fata de usa jos si apoi cu un fel de felx se taie in jurulde cotiera deoarece cotiera e lipita cu niste lastice la cald dupa ce a pus pielea pe cotiera se lipeste de fata de usa cu un lipici special de aici si pretul foarte mare 11 milioane nu intra piele multa dar e mult de munca:pretul pt fetele de usi 11 milioane cotierele 4 milioane bancheta din spate 10 milioane si scaunele din fata 8 milioane

gj02uas 16-02-08 22:57

Mi se pare exagerat de scump, era o firma in Bucuresti care facea tapiserie la fel ca cea de pe RS....www.carcover.ro

naka66vio 16-02-08 23:48

Quote:

Originally Posted by emilian84 (Post 1362469)
e foarte multa munca se da fata de usa jos si apoi cu un fel de felx se taie in jurulde cotiera deoarece cotiera e lipita cu niste lastice la cald dupa ce a pus pielea pe cotiera se lipeste de fata de usa cu un lipici special de aici si pretul foarte mare 11 milioane nu intra piele multa dar e mult de munca:pretul pt fetele de usi 11 milioane cotierele 4 milioane bancheta din spate 10 milioane si scaunele din fata 8 milioane

exagerat de mult.cu 1000 de euro faci ceva profesionist

morpheusmaster 17-02-08 01:22

Turbaciune scodita ta!!! Sa o lasi mai jos, foarte jos ;) si esti tare ;)

keeeee 01-03-08 19:34

Firma Din Buk Nu Aduce Decit Prelate Care Se Unfla Singure ,chestia Ku Husele Alea E Pusa La Plesneala ,konkluzie Cei Kare Vind Huse Sint Huseni

emilian84 01-03-08 20:57

Quote:

Originally Posted by keeeee (Post 1394056)
Firma Din Buk Nu Aduce Decit Prelate Care Se Unfla Singure ,chestia Ku Husele Alea E Pusa La Plesneala ,konkluzie Cei Kare Vind Huse Sint Huseni

si ce treaba are asta cu mine?

keeeee 01-03-08 21:55

Quote:

Originally Posted by emilian84 (Post 1394175)
si ce treaba are asta cu mine?

era referitor la acele chilipiruri,sint greu de gasit

emilian84 01-03-08 22:23

Quote:

Originally Posted by keeeee (Post 1394261)
era referitor la acele chilipiruri,sint greu de gasit

fii mai explicit ca nu inteleg

All times are GMT +2. The time now is 15:35.

- Copyright 2026 4Tuning