Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini tunate (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate.html)
-   -   Subaru STI din Fast & Furious 4 (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate/66223-subaru-sti-fast-and-furious-4-a.html)

Ed_Crane_1983 07-02-08 18:46

Subaru STI din Fast & Furious 4

2 Attachment(s)
Subaru STI din Fast & Furious 4

La Veilside SUA se "coace" un Subaru Veilside STI destinat celei de-a patra parti din FAST AND FURIOUS, care va aparea la sfarsitul acestui an. Se pare ca Universal Studios a mers tot la Veilside ca sa-si "traga" kiturile exterioare pentru masinile din film. Aceasta e una dintre masinile pe care le va conduce Paul Walker in Fast and Furious 4.

Bara fata e suficient de agresiva si capota prezinta ceva modificari, dar nici pe departe nu seamana cu Maxda RX7 Fortune din filmul anterior, FAST AND FURIOUS 3: TOKYO DRIFT. Masinile din asteptatul F and F 4 au inceput deja sa "se scurga", cum a fost cazul Mustangului. La cat mai multe, am spune, dar mai bine le vedem la treaba in film, nu-i asa? Bolizii n-au nevoie de nicio subtitrare, intelegem oricum ce vor sa spuna.

22VIN 07-02-08 20:18

Re: Subaru STI din Fast & Furious 4

frumos lucrat, deh, doar apare in film. acuma... doar e facuta de veilside nu? nu putea sa iasa ceva nasol/kitch

adisoruc 08-02-08 10:36

stiti cumva o data aproximativa despre cand va fi lansat sau ceva de genu?

ca sa revin la subiect, masina arata mortal, desi spatele inca ma dezamageste profund!

diavolo xxx 08-02-08 15:54

super tare :lol::lol:

B3ST 08-02-08 16:40

Se vede k inca la spate nu sa prea lucrat, deci inca e totul deschis. In rest arata mortal masina.!

adisoruc 08-02-08 17:17

eu ma refeream si la versiunea de baza, cea care iese din fabrica. acum sa vedem ce faci baietii astea si mai departe am sa ma exprim!

Chucky bmw 08-02-08 18:19

e chiar frumoasa

FLO_GSU 08-02-08 18:43

E SUBARU si am spus totul;)

[email protected] 08-02-08 18:59

frumoasa .....

tiuq 08-02-08 19:00

superba masina,era agresiva ea stock,dar acum e si mai agresiva :D

@adisoruc : filmul va aparea pe 5 June 2009 ,sursa http://imdb.com/title/tt1013752/

Dj_Sotty 08-02-08 19:11

s`o arate finisata . . . si sa apara si filmu odata! :D

Bogdan_mb 08-02-08 19:24

Arata bine masina , sper doar sa nu inceapa ca si in tokio trift sa faca drifturi cu ea ...

Sp1ky 08-02-08 19:25

super tare masinuta,doar apare in fast and furious

jacksoon 08-02-08 20:59

hmmm da mai avem de asteptat pana va aparea si filmul sa ne delectam si noi ochisori cu asa frumuseti...dupa cum am vazut nici masinile nu sunt gata...cel putin asa cred eu dupa ce am vazut pozele....

CoRn3L 08-02-08 21:23

frumoasa rau masina,cat despre film... sa apara mai repede!!!

spiri14 08-02-08 22:18

i cant wait any more

Fixius 08-02-08 22:21

agresiva...

TuningBoy 08-02-08 22:24

Cand apare filmul..?

mareo 08-02-08 22:28

vrem filmu cat mai repde:D

faina masina...is curios ce alte noutai vor mai fii..

tm_kata 08-02-08 23:07

arata bine. abia astept filmul :)

SnowMan 08-02-08 23:19

oribila grila fatza, mai bine o lasau stock decat sa o dea cu alb, in rest arata f f f ok.

ador noul sti, pe vechiul il uram.... subaru se pare ca tind catre hot hatch-uri. si am si eu o intrebare prosteasca, dc la noi la romani, subaru sti asta nou se vinde doar cu versiunea de 230 cp? k suntem romani si nu ne permitem? in schimb mercedes face bani din fitze

shaid-kid 09-02-08 02:57

Uitati si voi diferentza dintre monstru ala de golf 4.....si asata micu...superb.. si nu e cva exagerat ca la ala e exact cat trebe ;)

Prestige 09-02-08 03:12

Quote:

Originally Posted by SnowMan (Post 1344948)
oribila grila fatza, mai bine o lasau stock decat sa o dea cu alb, in rest arata f f f ok.

ador noul sti, pe vechiul il uram.... subaru se pare ca tind catre hot hatch-uri. si am si eu o intrebare prosteasca, dc la noi la romani, subaru sti asta nou se vinde doar cu versiunea de 230 cp? k suntem romani si nu ne permitem? in schimb mercedes face bani din fitze

Un exemplu pur de comentariu lipsit de noima....nu am de gand sa stau sa-ti explic de ce anume "au dat-o cu alb" :roll:...iti spun doar ca...nu e data cu ALB....si in legatura cu preferinta ta fata de modelul actual de impreza..De gustibus et coloribus, non disputandum ..dar totusi....cei ce se autodenumesc experti auto.....vorba vine ,fapt pentru care primesc si o caruta de bani, spun ca actualul model ...cel putin la design este o mare catastrofa...asa ca "zugravii" astia de la velside incearca sa faca ceva cu adevarat atragator...si dupa cum arata metamorfoza va fi radicala transformarea....in Bine

Ed_Crane_1983 09-02-08 03:55

5 Attachment(s)
alte poze cu acest Subaru under construction...cam "branduite" :(...

tca1 09-02-08 11:14

cred ca au aruncat astia de la subaru o gramada de bani sa le bage sandero'u asta in cel mai tare film.....mai bine de banii astia cumparau dreq un spate k-lumea....

subaru driver 09-02-08 13:51

tca1 nu stii ce vb...masina asta arata mult mai bine decat muuuulte altele...vrei sa zici ca evo x e mai frumos...cu spatele ala patrat?nu mai vb prostii...au facut exact ce trebuie pt a fi o masina care sa se vanda bine...oricum arata traznet...8)

Marius_mym89 09-02-08 16:06

imi place fata...dar spatele....nu cred ca e terminat totusi...

wtah_nissan 09-02-08 16:25

e veilside..ce mai vrei... cre k veilside face cele mai frumoase bady kituri...

Bata 09-02-08 17:08

arata total diferit fata de stoc... oricum spatele taiat ii cam ciudat... poate ii o chestie de obisnuinta ca pana acuma toti stiam subaru mai lung shi cu eleronu lui smecher, oricum prima data cand am vazut masina(stoc) am fost usor shocat :|
din fata arata super bine. shi cu body kitu asta rupe stilu... da spatele sper sa fie cumva mai cat de cat in film :-??

bogdan gba 09-02-08 19:54

masina arata super in fata cu kit-ul asta... si spatele arata mult mai bine decat varianta stock.. Cel putin pe mine, Subaru m-a dezamagit anul acesta cu STI-ul asta. Modelul anterior era mult deasupra astuia, cel putin la aspect..

2fast4you 09-02-08 20:17

Daca ar face ceva si cu stopurile alea sa le puna o folie sa le vopseasca orice

Prestige 10-02-08 04:25

Quote:

Originally Posted by subaru driver (Post 1345830)
tca1 nu stii ce vb...masina asta arata mult mai bine decat muuuulte altele...vrei sa zici ca evo x e mai frumos...cu spatele ala patrat?nu mai vb prostii...au facut exact ce trebuie pt a fi o masina care sa se vanda bine...oricum arata traznet...8)

Tampeniile se pare ca le scoti tu din moment ce noua generatie la desing este mult inferioara competitorului direct. Si asta nu o spun eu ci chiar presa nipona.......Vad din ce in ce mai multe comenturi cu vadit caracter subiectiv....(subaru driver) care nu-si au rostu'...Inteleg ca aveti o afinitate speciala pentru un model sau marca anumea dar asta nu va face si atotstiutori !Informatiile concrete sunt imperioase intr-o conversatie ce se vrea intructiva....

koffa 28-02-08 21:30

gresala mare ca au "scapat " pozele astea .Pana va iesi filmul o sa fie plin de spoilere din astea si sigur majoritatea nu pe subaru

adrian46 02-04-08 18:37

nu stiu care e parerea voastra dar eu zica ca celalalt vechi arata mult mai bine

nea_gogu_de_la_gaze 02-04-08 20:30

Pacat de spatele de hatchback al imprezei,;) probabil k baietii de al veilside or sa aiba grija sa mascheze un pic singuru defect al acestei masini

adrian_drift_king 01-08-08 17:53

Sincer daca tot au bagat un subaru STI in film de ce nu au ales modelul din 2003
,e mult mai frumos decat acesta nou . oricum abia astept sa vad filmul .

Bogdan_mb 02-08-08 16:58

Quote:

Originally Posted by adrian_drift_king (Post 1674430)
Sincer daca tot au bagat un subaru STI in film de ce nu au ales modelul din 2003
,e mult mai frumos decat acesta nou . oricum abia astept sa vad filmul .

Marketing , fnf e o miscare buna de promovare a noii masini.

boy_wonder 11-08-08 12:58

6 Attachment(s)
Subaru Impreza WRX STI din Fast & Furious 4

Fie ca va place sau nu, acest Subaru Impreza WRX STI este una dintre masinile care vor aparea alaturi de Vin Diesel in cea de-a patra parte a filmului Fast & Furious. STI-ul din film beneficiaza de un paintjob in doua culori, linii rosii aplicate pe caroserie, body kit si scaune Veilside, jante Enkei NT03 vopsite in negru si ECU modificat de Cobb Tuning.

Fast & Furious 4 va debuta in cinematografe in luna iunie a anului 2009.

bogdan100 11-08-08 13:26

mie imi place :D

Logan100cp 11-08-08 13:53

e chiar super marfa masina, sa vedem si ce stie sa faca in film :D

All times are GMT +2. The time now is 04:57.

- Copyright 2026 4Tuning