![]() |
Fifa Street 3
Nu stiu cat de reale sunt schemele dar va spun ca merita sa va uitati, super filmulet cu niste baieti talentati;).
<object width="425" height="355"><param name="movie" value="https://www.youtube-nocookie.com/v/jWk9VJ3wVX8&rel=1"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="https://www.youtube-nocookie.com/v/jWk9VJ3wVX8&rel=1" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="355"></embed></object> |
Re: Fifa Street 3
cate antrenamente frate sa joci asa:o dak nu e trucata e super tare frate :shock:
|
am mai vazut filme q tipi de astia...am uitat cum se numeste sportu..nu-s trucate.tipii is f talentati..:) faza e ca nu are nici o legatura cu masnile :P..dar oricum super tare filmuletzu :)
|
Quote:
mai cautati pe youtube si mai gasiti filme de genu... chiar mai sunt unii si mai tari... |
mno...1 din asta ar trebuii la o echipa de fotbal romaneasca.
cu 3 din astia cred ca aia de la arsenal ar fi pe spate :) 3 din astia i`ar obosi de ar uita de fotbal :):):) |
da ma da....astia fac free-runing ( parkour ) in fotbal :D
|
nu-s trucate... stiam si eu pe unu care avea cateva scheme misto in el :D oricum la mijloc sunt f f f multe ore de munca....iar faza cu filmatu hmm pariu ca n-a iesit din prima :D
|
CAPOEIRA => un fel de lupte in timp ce dansezi, ei cred ca au adaptat asta la fotbal :lol: smecheri...
|
sunt tari :)
|
nush..eu am ramas masca atunci cand i-am vazut :| unele da..par realizabile , da unele's SF'uri :| ...bravo lor! :)
|
frate...iti trebuie FOARTE MULT antrenament si poate si curaj sa faci unele miscari
eu unu nu as putea:lol: (am doar 95 kg) :)) dar poate nu greutatea conteaza ci , indemanarea nu stiu ..dar bravo lor...sunt tari |
Super talentati oamenii! Unu din asta se pisa pe ronaldinho la orice ora din zi si din noapte.
|
Am mai vazut undeva video .. oricum sunt super tarei .. si a iesit bine filmuletul.. ,si foarte multe ore de munca si de exersare si iata rezultatul ;)
|
Talentati baietii nu ai ce zice. Bravo lor.
|
ba, ma lasati dreaq cu fotbalu vostru??
Asta e site auto |
marfa de tot
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:23. |
- Copyright 2026 4Tuning